Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

Dobre kurtale (choc za ponad 2 tysiaki dolcow to powinny jeszcze robic blowjoby i kanapki), wlasnie chyba juz czas zeby do sklepow rzucili nowe skory. Wiecie moze czy w HM cos juz jest?

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 464,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

HM nic nie ma. Właśnie poszukuję i jak na razie zobaczyłem w Bershka.

Opublikowano

sweterek 2 zł

trampki 1.5 zł

diesel rurki 10 zł

hm rurki 8 zł

h&m skóra ramoneska 80 zł

Opublikowano

Szukałem dzisiaj kurtki skórzanej i tylko coś konkretnego było właśnie w Bershce tylko ściągacze psuły efekt i skóra gatunkowo nie najlepsza, i w Reservdzie którą kupiłem

http://www.reserved.com/2011/#/pl/collection/product/24/P4634

500zł ale warto, co skóra to skóra, +5 do wyglądu i +5 do pewności siebie :D

Opublikowano

Po dzisiejszym wypadzie do H&Mu jestem bogatszy o biale chinos, niebieski t-shirt w prazki i oldschoolwy plecak. Plecak szczegolnie daje rade.

Opublikowano

79 zlociszy wiec w sumie nie jest zle. W realu prezentuje sie jeszcze lepiej. Udalo im sie dobrze odtworzyc oldschoolowy plecak ktory nie wyglada jak plecak typowego metala :)

Opublikowano
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Opublikowano

79? kurde chyba zalpie 3x 80 combo, kurtka, czaki taylory no i ten plecak. .niesamowity jest :}

Opublikowano

No ja teraz czekam wlasnie az hm rzuci jakies dobre skory na wiosne.

Opublikowano

zakupiłem wczoraj za stówkę w Reserved rozpinany top sportowy, taki oldschool, czarny z białymi paskami na rękawach i białym kołnierzem (jest też wersja zielona, ale nie pasowała mi).

Nie wiem czy jeszcze w modzie, już z rok temu widziałem w klubach sporo typów w czymś takim, ale jak założyłem to bardzo mi podpasował, na imprezki na t-shirt jak ulał.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałem nabyć krótkie trampki na wiosnę ale żal mi było wyj.ebać 300zł na Conversy (za kostkę już mam) i dzisiaj znalazłem w lumpie w super stanie jakieś niemieckie z fajnymi przeszyciami i się utargowałem na 8 pylyny. WEEEE!

Opublikowano

Gdzie Ty znajdujesz niskie conversy za 300 zł? za 200 a nawet taniej można spokojnie w sklepie kupić

Opublikowano

sorry za duże obrazki

ostatnio zakupione:

2hand

DSCF1236.jpg

topman sweter V 3 zł

h&m sweter V 3 zł

tee noname 3 zł

h&m spodnie w jodełke slim 7 zł

tee noname 3 zł

topman polo 3 zł

DSCF1231.jpg

topman hoodie 8 zł

cedarwood state cardigan 8 zł

h&m longsleeve 2 zł

ACNE jeans 30 zł

gap shorts 8 zł

2x krawaty 1 zł

DSCF1235.jpg

tee jack n jones 3 zł (love)

allegro

DSCF1226.jpg

h&m ramoneska nówka 80 zł

Edytowane przez banny

Opublikowano

kilka rzeczy bym wywalił, ale większość całkiem zaje.bista <ok>

Opublikowano

Mógłbyś wrzucić dokładniejsze zdjęcie tego t-shirtu z bohomazami( ten całkiem po prawej w pierwszym rzędzie)?