Opublikowano 29 sierpnia 201113 l Koszulka też fajna. Ciesz się dobrze zainwestowanym pieniądzem. Bawełna miękka jak puch. A koszulina na lata.
Opublikowano 4 września 201113 l kupilem sobie dzinsy murphy & nye, banny - spoko? do tego spodenki + koszulka pumy na silownie
Opublikowano 5 września 201113 l no mi wlasnie tez nie, dlatego myslalem, ze bedziesz wiedzial byly za 90zl niby z 500 przecenione
Opublikowano 5 września 201113 l To tk maxx wiec cena oryginalna byla 500 a u nich 125 przecenione na 90. Pewnie gdzies kiedys te 100 funciakow kosztowaly.
Opublikowano 5 września 201113 l A, jesli tk max to możliwe. Ciesz się, że nie ubiegł cię jakiś Polak, który sprzedałby to później u nas za 4 stówy
Opublikowano 7 września 201113 l Co szasta kasa yebany. Co do tk maxx to mozna tam kupic fantastycznej jakosci markowe ciuchy w super cenach (d&G, kalvin klein, itd). Myk polega na tym, ze sa to najczesciej kolekcje z zeszlego sezonu, ale nie tylko. Poza tym sa to przewaznie rzeczy, ktore nie zeszly w salonach, wiec trzeba sie przedzierac przez mase g.o.wna. Tak czy inaczej warto sie przejsc, zeby wylowic kilka perelek. Kilka dni temu kupilem tam kozacka polowke dkny za 99. Pierwotna cena 300 :]
Opublikowano 7 września 201113 l No w tkmaksie jest powiedzmy 5 sztuk fajnych ubrań w zalewie gów.na. Żeby coś wypatrzeć trzeba długo grzebać. Ale można wypatrzeć super rzeczy - bardzo tanie albo bardzo markowe za trzycofrowe ceny. Sam se kupiłem w tym roku marynarę dolcze i jakieś skórzane włoskie noname trampy <lansik>
Opublikowano 11 września 201113 l Stradlin pewnie chodzi tylko w ciuchach od Armaniego i D&G, a nie w byle łachmanach dla plebsu
Opublikowano 11 września 201113 l ja pie.rdole jak można chodzić w tych łachmanach prosto ? Zdziwilbys sie ich jakoscia i wytrzymaloscia. Chociaz trzeba przyznac, ze spodnie nie maja najlepszych krojow; wsrod bluz mozna za to znalezc cos dla siebie.
Opublikowano 12 września 201113 l Panowie Werszacze - polećcie mi jakąś ładną kurteczkę skórzaną na okres jesień/wczesna zima. Coś w stylu jaką miał banny w temacie "pokaż jak się nosisz". Oczywiście czerń, styl bardziej młodzieżowy. Z góry thx
Opublikowano 12 września 201113 l Idź do h&m'a albo zary. Dziś byłem w obu i jest z czego wybierać. Zwłaszcza w haemie jest jedna fajna za 6 stówek, którą chyba wciągnę.
Opublikowano 12 września 201113 l massimo duttti - na przecenie w lecie byly za 600. Sa tez przeceny w wranglerze/lee
Opublikowano 12 września 201113 l 600 złotych? Bez żartów :ph34r: To inaczej - może być imitacja skóry.
Opublikowano 12 września 201113 l Nie polecam imitacji w (pipi), ale fakt faktem zły czas wybrałeś na zakup, teraz ceny są kosmiczne, takie rzeczy się bierze na wiosnę. Popatrz na allegro
Opublikowano 13 września 201113 l Teraz w okazyjnych cenach są tylko resztki z zeszłego sezonu albo duże rozmiary, no ale za dobrą skórę(nie mówię o jakichś hugobosach za 3 koła) to te 600-1000 trzeba dać.
Opublikowano 13 września 201113 l Drogi forumku burton capt.tripps jacket(nowa) za 230 zeta....oplaca sie ?? ktos ma sprzet burtona? bo wiem ze deski maja dla bogatych dzieciakow ale ni chu.ja nie mam pojecia jak stoja z ciuszkami
Opublikowano 13 września 201113 l Jak dla mnie zbyt ciapowata, zimowy ciuch powinien być stonowany W sumie to wygląda trochę jak jaskinie w altamirze o_O Edytowane 13 września 201113 l przez Mikes