Opublikowano 13 września 201113 l 39,99 w croppie, na imprezy Edytowane 13 września 201113 l przez Najtmer
Opublikowano 13 września 201113 l i nie bedzie mi jej szkoda obrzygac, rozerwac, podpalic i bog wie jaki jeszcze glupi pomysl wejdzie do glowy
Opublikowano 14 września 201113 l Koszulka z komiksu u kogos kto skonczyl 18 lat? bardzo spoko, sam sobie kupie chyba
Opublikowano 14 września 201113 l Całkiem niedawno taką: http://www.mltd.com/cunninlynguists-death-is-silent-t-shirt-pr-17037.html i taką: http://www.mltd.com/cunninlynguists-logo-t-shirt-pr-1387.html Nic wymyślnego, ale tak lubię.
Opublikowano 14 września 201113 l Bardzo chu.jowa. sam jestes (pipi)owy. trzeba miec dystans do siebie.
Opublikowano 14 września 201113 l Bardzo chu.jowa. sam jestes (pipi)owy. trzeba miec dystans do siebie. Nosząc chu.jowe ciuchy pokazuje się dystans do siebie?
Opublikowano 15 września 201113 l hah, te ciuchy sa chu... tylko w twoim mniemaniu, a wiesz ze dla mnie jestes nikim i na twoja opinie spluwam? jak sie komus nie podoba to tylko i wylacznie jego problem, mi po prostu ta koszulka poprawia nastroj, jest zabawna i przypomina czasy kiedy pochlanialem przygody Wilq'a. Sentyment.
Opublikowano 15 września 201113 l odpowiedzialem na jego poziomie. on nie napisal : "nie podoba mi sie", wiec czego ty do chu.ja chcesz ode mnie? Edytowane 15 września 201113 l przez Najtmer
Opublikowano 15 września 201113 l Drogi forumku burton capt.tripps jacket(nowa) za 230 zeta....oplaca sie ?? ktos ma sprzet burtona? bo wiem ze deski maja dla bogatych dzieciakow ale ni chu.ja nie mam pojecia jak stoja z ciuszkami Chu.jowe strasznie. Takie wzorki ma moja babcia na jednej z sukienek.
Opublikowano 15 września 201113 l jesli bluzgiem odpowiadasz na bluzg, to wyjdź sam se wyjdz. zaden bunny mi nie bedzie mowil co mam robic LOL
Opublikowano 16 września 201113 l to zamsz mierzyłem je kiedyś ale ostatecznie odrzuciło mnie to logo hd