Opublikowano 25 września 201113 l banny ta kurteczka jest fpyte..po ile?i normalnie w h&m sobie wisza? ;]
Opublikowano 25 września 201113 l Mam nadzieję, że to prowo, bo nie wyobrażam sobie jak można kupowac rzeczy z kontenerów PCK.
Opublikowano 25 września 201113 l @lukas ja rozumiem, że teraz sie szeroko toczy ze mnie beka ale na serio ubrałbyś taką kurtkę/bluze? A o zdjeciach mowilem - jak wpadnie mi w rece aparat to nie omieszkam zrobic zdjec
Opublikowano 25 września 201113 l To nie chodzi o tą beke z Ciebie, tylko już któryś fit z rzędu krytykujesz i wyśmiewasz. Mi też się parę ubrań tutaj nie podoba, ale nie cisnę nikomu i nie porównuje jego ubrań ze śmietnikiem, czy z darowizną pck.
Opublikowano 25 września 201113 l Ale kto ci broni? Fity bannego są spoko, ale nie pisze, bo chłopak o tym wie i nie potrzebuje moich opinii. Co innego taka bluza rodem z PCK, jeśli ktoś kupuje takie cuś za własne pieniądze, z własnej nieprzymuszonej wolii, to z pewnością potrzebuje sanitariusza .
Opublikowano 25 września 201113 l Aha, czyli aby ubrać koszulkę piłkarską, albo koszykarską, musisz zawodowo uprawiać te sporty?
Opublikowano 25 września 201113 l Ale przecież nikt o zdrowych zmysłach nie wyjdzie na ulicę w koszulce piłkarskiej czy koszykarskiej.
Opublikowano 25 września 201113 l varisty są spoko! ale tylko w takiej odmianie, te wyżej to już dla hip hopowców itd.
Opublikowano 25 września 201113 l No to co banny pokazał jest spoko, ale jeśli ktoś ubrałby tą ortalionową z białym mazgajem na klacie to proponuję kocborowo.
Opublikowano 25 września 201113 l Plujesz jadem i nienawiscia a sam chodzisz w takich butach tez mi sie te kurtki nie podobaja
Opublikowano 25 września 201113 l A to masz złe info Lucuś, bo owych butów nie mam, ani też nigdy nie miałem .
Opublikowano 25 września 201113 l Coś wam się myli misiaczki, bo owszem wklejałem linka do tych butów na forum, ale nigdy ich nie kupiłem (co nie zmienia faktu, że z odpowiednim fitem nie widzę w nich nic złego). Edytowane 25 września 201113 l przez maciucha