Sig 396 Opublikowano 25 września 2011 Opublikowano 25 września 2011 Coś wam się myli misiaczki, bo owszem wklejałem linka do tych butów na forum, ale nigdy ich nie kupiłem (co nie zmienia faktu, że z odpowiednim fitem nie widzę w nich nic złego). cool story bro Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 25 września 2011 Opublikowano 25 września 2011 tylko tu nei zaczynajcie dymu z maciuchem Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 25 września 2011 Opublikowano 25 września 2011 (edytowane) Mam nadzieję, że to prowo, bo nie wyobrażam sobie jak można kupowac rzeczy z kontenerów PCK. Do mnie to było śmieciu? Wiem wiem, zazdrościsz mi kolo, bo po prostu nie wyglądam jak dziadek w mokasynach i mam swoją kulture i styl. Aha, no i też nie stać Cie na "takie rzeczy z PCK". Dla nie kumatych, bo widze, że też do tego tematu zaglądają i się w nim udzielają: Mass to nie jest drużyna piłkarska, koszykarska..(lol). Widać masz strasznie mały iloraz inteligencji wypisując tego typu rzeczy. Sory men, ale sam zacząłeś, więc ja kończe. Szkoda tylko, że przez takiego... jak Ty musze się unosić, ehh.. cześć. edit: varisty są spoko! ale tylko w takiej odmianie, te wyżej to już dla hip hopowców itd. bo ja jestem hiphopowcem. Edytowane 25 września 2011 przez Spyker 6 Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 25 września 2011 Opublikowano 25 września 2011 (edytowane) Do mnie to było śmieciu? Wiem wiem, zazdrościsz mi kolo, bo po prostu nie wyglądam jak dziadek w mokasynach i mam swoją kulture i styl. Aha, no i też nie stać Cie na "takie rzeczy z PCK". Dla nie kumatych, bo widze, że też do tego tematu zaglądają i się w nim udzielają: Mass to nie jest drużyna piłkarska, koszykarska..(lol). Widać masz strasznie mały iloraz inteligencji wypisując tego typu rzeczy. Sory men, ale sam zacząłeś, więc ja kończe. Szkoda tylko, że przez takiego... jak Ty musze się unosić, ehh.. cześć. Edytowane 25 września 2011 przez banny Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 25 września 2011 Opublikowano 25 września 2011 Po stokroć lepsze są ciuchy o które kłóciliśmy się tu ostatnim razem, przecież ta kurtka ktora wyglada trochę jak ortalion??? to jest bazarowe (pipi) które noszą menele i nie ma w tym ani krzyty przesady, za taki STYL I KULTURĘ to ja podziękuję 5 Cytuj
maciucha 11 650 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 No rzeczywiście bardzo ci zazdroszcze stylu, a kultury to już w ogóle . Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Plujesz jadem i nienawiscia a sam chodzisz w takich butach tez mi sie te kurtki nie podobaja przecież to całkiem znośne buty są. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Jak jesteś starszym panem, to tak. Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Ahh.. szkoda z wami gadać panienki.. jeśli lubicie damskie ciuszki to sobie w nich chodźcie. Aha co do kultury osobistej, to pierwszy okazał ją maciucha pisząc, że chodze w ciuchach z pck, więc ja też ją w ten sposób okazałem. To samo tyczy się mikes'a, który napisał, że w takim bazarowym gównie chodzą menele - dziękuję Ci. Więc nie mówcie o kulturze, bo sami nie wiecie (nie wszyscy oczywiście) czym ona jest. W mojej wypowiedzi nie chodziło o kulture osobistą tylko o kulturę hiphopową, którą ja jakąś przynajmniej mam, a nie chodze ubrany w kłiksilvery i mówie, że jestem elo gość. Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Ale ja nie obraziłem ciebie tylko tę kurtkę, przykro mi, że każdy ciuch kóry nie ma pasków/nie jest "sportowy"/nie szczeleści postrzegasz jako "ciuch dla panienek", przykro też mi, że brakuje ci samokrytyki bo wszystkie nasze spiny w tym temacie przy tych twoich szmatach idą na bok i każdy zerka z zażenowaniem. Są gusta i guściki, co widać tutaj wybitnie, ale to co pokazałeś wcześniej ja osobiście potraktowałem jako prowokację. Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 No i to co Ty napisałeś to nie prawda, bo gdybym postrzegał każdy ciuch, który nie jest sportowy ciuchem dla panienek to byłbym dresem, ale takim nie jestem, więc mylisz pojęcia dresa, a hiphopowca, co jest często mylone w polsce (niestety..). Wam sie nie podobają moje hiphopowe ciuchy, mi sie nie podobają wasze damskie ciuszki i ciuchy dla dziadków i może na tym skończymy ten temat. Cytuj
maciucha 11 650 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 No Rozi wkleił przcież tą 'hyphopową' kurtalę, nikt się z niej nie nabija, choc nie jest w naszym guście (a przynajmniej w moim) ale kumam, iż może się komuś podobac. Natomiast to co ty zaprezentowałeś potraktowałem na zasadach 'prowo albo w głowie niezdrowo', bo z niej aż wieje bazarem i winkiem za 3zł. Czy prowo czy w głowie niezdrowo, to każdy już chyba wie. Cytuj
Spyker 59 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 (edytowane) Chłopcze, koniec powiedziałem. Dla twoich informacji jeszcze dodam, że kurtka z bazaru nie kosztuje ponad 200zł i nie może być taką firmą jak Mass, więc nie pier.dol. Pokaż swoje zdjęcia, też sie pośmieje i za pewne pomyśle - zacytuję - że, albo "prowo albo w głowie niezdrowo". Edytowane 26 września 2011 przez Spyker Cytuj
maciucha 11 650 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 No rzeczywiście jak powiedziałeś koniec to juz ani słówka nikt nie piśnie . Nie wiem co cza miec w główce żeby kupic bazarowy ortalion z metką Mass za 200zł. Napewno trzeba miec za dużo w portfelu. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 POKAŻ SIĘ W KOŃCU I PRZESTAŃ PIER.DOLIĆ!!! Cytuj
maciucha 11 650 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 (edytowane) PRZYŚLIJ MI APARAT I PRZESTAŃ WPJERDALAC!!! Edytowane 26 września 2011 przez maciucha Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Taki jesteś znawca i w ogóle, a aparatu nie masz? Hm, hm, hmmm. Cytuj
szaden 228 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Rozi i Maciucha, spyerdalać do WKP, a nie syficie tutaj. Takie butki zamierzam nabyć na zbliżającą się zimę, co sądzicie? Cytuj
Sig 396 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 wyglądają trochę jak ze śmietnika (używane?) ale tak to dosko Cytuj
szaden 228 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 (edytowane) Nóweczki ze sklepu. Fakt, że wyglądają jak buty kloszarda, ale w zamian za to nie mają wstrętnej, białej podeszwy, która mnie już w(pipi)ia. Edytowane 27 września 2011 przez szaden Cytuj
BieŃ 924 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 co to a model vansow?i z neta je bierzesz czy prosto ze sklepu? Cytuj
szaden 228 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Jop z netu, a model to SK8 hi l7x. Cytuj
Gość Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 absolut love Widziałem dziś te kurtkę w haemie i chyba się skuszę na nią. Nie miałem czasu żeby przymierzyć, ale jak będzie dobrze leżeć to biorę bez wahania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi