Opublikowano 22 grudnia 201113 l Może te spodnie to forma drogowskazu? Chcesz kogoś do czegoś zachęcić? Edytowane 22 grudnia 201113 l przez Gość
Opublikowano 22 grudnia 201113 l Ja nie, ale mniemam, że Ty tak jak najbardziej, doszukujesz się dziury w całym to z Tobą jest coś nie tak nie zemną. W końcu to nie mi ten napis się "źle kojarzy"
Opublikowano 22 grudnia 201113 l Nie ma co dyskutować z czortem. On uważa, że białe skarpetki to szczyt bezguścia
Opublikowano 22 grudnia 201113 l a jednak to Ty się spinasz i ewidentnie uraziły Cię moje sugestie Tak sobie to tłumacz Edytowane 22 grudnia 201113 l przez Soul
Opublikowano 22 grudnia 201113 l Nie ma co dyskutować z czortem. On uważa, że białe skarpetki to szczyt bezguścia Weź wyjdź. Od napisu "Prosto" na du.pie niedaleko do angielskiego "Straight". Chwalenie się heteroseksualizmem poprzez napis na du.pie jest dosyć ironiczne.
Opublikowano 22 grudnia 201113 l Wiesz, mógłbym wrzucić tutaj jeansy Evisu, ale to nie zmienia faktu, że to wygląda po prostu śmiesznie.
Opublikowano 23 grudnia 201113 l Ludzie kupujący spodnie z napisem PROSTO na du.pie nie powinni się tutaj wypowiadać. Edytowane 23 grudnia 201113 l przez Figlarz
Opublikowano 24 grudnia 201113 l Ludzie kupujący spodnie z napisem PROSTO na du.pie nie powinni się tutaj wypowiadać. Słabe..... btw lepsze PROSTO na (pipi)e, niż kiecka na facecie no ale co kto lubi Edytowane 24 grudnia 201113 l przez Soul
Opublikowano 24 grudnia 201113 l http://allegro.pl/sweter-tommy-hilfiger-blu-blyskawiczna-wysylka-m-i2012550170.html Jeśli dla Ciebie to kiecka, to szczerze współczuję, że musisz mamusię oglądać w takich "kieckach" [*]
Opublikowano 25 grudnia 201113 l http://allegro.pl/sw...2012550170.html Jeśli dla Ciebie to kiecka, to szczerze współczuję, że musisz mamusię oglądać w takich "kieckach" [*] w ogóle nie fejk
Opublikowano 25 grudnia 201113 l Wrzuciłem linka z internetu do podobnego swetra, żeby wytłumaczyć gościowi, iż to NIE jest kiecka. A nie kupiłem tego na allegro, tak swoją drogą Zresztą nawet jeśli to fake, to i tak się jaram, bo jest zaje.bisty
Opublikowano 25 grudnia 201113 l Gdzie kupiłes? Kupiłem air maxy vt sprzed kilku stron, o te Odkryłem jedynie że dół jest czarny, a nie szary jak reszta. Nie widziałem ich jeszcze na oczy, mam nadzieję że są ok. i jeszcze i kurtke puchową, ale nie ma zdjecia na necie Edytowane 25 grudnia 201113 l przez Qra