Siara_iwj 4 138 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Buty z blacha ftw !!!1!! JEAA !!!raz! Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Druga Za(pipi)ista. Koszulki zawodników są czasami megaprzekozackie. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ta Szara to Thiago Alvesa koszulka tyl ma taki Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Ta akurat jest słaba. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 No wlasnie na zywo to Alvesa wyglada lepiej niz Hendo kupilem sobie jeszcze jedna ale nie przyjdzie pewnie do poniedzialku Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Kupione. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 I jak. Podobały się dziewczynie? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 (edytowane) Pedały nie mają dziewczyn. Edytowane 9 Stycznia 2012 przez MYSZa7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jak to nie, któryś w was musi robić za szparkę, no bo jak Cytuj Odnośnik do komentarza
ZUS_PL 82 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 (edytowane) O, chyba twoje buty znalazłem, winner. Edytowane 9 Stycznia 2012 przez ZUS_PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 (edytowane) Hehe, aleś ty zabawny. @down: ja nie napisałem, że jest pedałem, raczej sam się do tego "przyznał". Zresztą trzeba być ten tego czy hipsterem (czyli też pedałem) żeby kupować czerwone pantofelki dla dziewczynek. W ogóle wpieprzasz się nie wiadomo skąd. Kim ty w ogóle jesteś alterze. Może w końcu się przyznasz tchórzu. Edytowane 9 Stycznia 2012 przez winner Cytuj Odnośnik do komentarza
ZUS_PL 82 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ty za to jesteś zaje.biście zabawny, insynuując, że Mysza jest pedałem, bo kupił czerwone trampki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ja mogę powiedzieć kim jest ZUS :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 nie żebym cię podjudzał, ale nie zrobisz tego Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Za dobre info dam range pod avatarem np XXXL albo Grubasek Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 (edytowane) Hehe, aleś ty zabawny. @down: ja nie napisałem, że jest pedałem, raczej sam się do tego "przyznał". Zresztą trzeba być ten tego czy hipsterem (czyli też pedałem) żeby kupować czerwone pantofelki dla dziewczynek. W ogóle wpieprzasz się nie wiadomo skąd. Kim ty w ogóle jesteś alterze. Może w końcu się przyznasz tchórzu. Pokaż jakie Ty butki kupujesz ikonko stylu. Edytowane 10 Stycznia 2012 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Pod awatarem może nie, ale w życiu już masz taką rangę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ZUS_PL 82 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Hehe, aleś ty zabawny. @down: ja nie napisałem, że jest pedałem, raczej sam się do tego "przyznał". Zresztą trzeba być ten tego czy hipsterem (czyli też pedałem) żeby kupować czerwone pantofelki dla dziewczynek. W ogóle wpieprzasz się nie wiadomo skąd. Kim ty w ogóle jesteś alterze. Może w końcu się przyznasz tchórzu. Masz jakiś problem z alterami, chyba ci niejeden za skórę zalazł. Jak czerwone trampki są tylko dla dziewczynek, to gratuluję spojrzenia na świat. Ciekawe, czy ty na serio jesteś takim bucem ? Pewnie mieszkasz na jakimś niezłym wypi.zdowie, gdzie założenie koszuli równa się jedynie z cotygodniowym wyjściem do kościoła, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ja chcę sobie takie kupić na lato: Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Pedalskie, bo czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 (edytowane) Dla mnie facet w czerwonych bucikach to nie facet... Jeszcze takie trampki dla 13 letnich dziewczynek, dobry żart. Sam nie akceptuję koloru czerwonego i białego (tylko jakieś minimalne akcenty, ale to dosłownie znaczek, obramowanie czy obszycie). Tak jak już wyżej pisałem takie obuwie nadaje się dla nastolatek czy hipsterków w rurkach i to jest chyba wszem i wobec wiadomy fakt. Sam preferuję ciemne kolory (głównie czarny, ewentualnie szary czy brązowy). Nie mam zamiaru z nikim tutaj polemizować, ale 17-latek w czerwonych pantofelkach to dla mnie pomyłka choć o gustach się nie dyskutuje. zusie - (pipi) mnie obchodzi czy jesteś tym frajerem co się pod śmietnikiem napier.dalał czy tym idiotą co udawał komandosa z rakiem mózgu (szkoda, że oboje się nie pozabijali). Dla mnie jesteś jakimś chu.jowym alterkontem co nie ma odwagi, żeby się przyznać kim tak naprawdę jest. Wiem, że ten szmaciarz Johny L czy jak tam śmieciowi jest to kazuo w swojej 21318437542 postaci na tym forum. @down: No shit, Sherlock! Tłumacz sobie tak. ten pajac logan miał alterkonta z 2006 roku. Zresztą co ja się będę produkował, skoro kompletnie nie rozumiesz co wcześniej napisałem. Może kiedyś dorośniesz do konstruktywnej konwersacji i poprawnego składania wypowiedzi. Z mojej strony eot. Edytowane 10 Stycznia 2012 przez winner 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
ZUS_PL 82 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Frustu-frustu, jestem tutaj od 2010 i widzę od dawna, że uskuteczniasz niezły butt-hurt. Może jakiś alter ci laskę odbił, choć w sumie każda by takiego frajera, bulwersującego się czerwonymi trampkami, zostawiła. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Dla mnie facet w czerwonych bucikach to nie facet... Jeszcze takie trampki dla 13 letnich dziewczynek, dobry żart. Sam nie akceptuję koloru czerwonego i białego (tylko jakieś minimalne akcenty, ale to dosłownie znaczek, obramowanie czy obszycie). Tak jak już wyżej pisałem takie obuwie nadaje się dla nastolatek czy hipsterków w rurkach i to jest chyba wszem i wobec wiadomy fakt. Sam preferuję ciemne kolory (głównie czarny, ewentualnie szary czy brązowy). Nie mam zamiaru z nikim tutaj polemizować, ale 17-latek w czerwonych pantofelkach to dla mnie pomyłka choć o gustach się nie dyskutuje. Typowy człowiek bojący się kolorów i nie wyróżniający się niczym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 (edytowane) ...potwierdzam, twarde madafaki nie boją się kolorów. Edytowane 10 Stycznia 2012 przez Siara_iwj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Niggery i sand niggery to osobna kategoria wsiurowego ubioru. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi