Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Hehe, aleś ty zabawny.

@down: ja nie napisałem, że jest pedałem, raczej sam się do tego "przyznał". Zresztą trzeba być ten tego czy hipsterem (czyli też pedałem) żeby kupować czerwone pantofelki dla dziewczynek.

W ogóle wpieprzasz się nie wiadomo skąd. Kim ty w ogóle jesteś alterze. Może w końcu się przyznasz tchórzu.

Edytowane przez winner

Hehe, aleś ty zabawny.

@down: ja nie napisałem, że jest pedałem, raczej sam się do tego "przyznał". Zresztą trzeba być ten tego czy hipsterem (czyli też pedałem) żeby kupować czerwone pantofelki dla dziewczynek.

W ogóle wpieprzasz się nie wiadomo skąd. Kim ty w ogóle jesteś alterze. Może w końcu się przyznasz tchórzu.

Pokaż jakie Ty butki kupujesz ikonko stylu.

Edytowane przez MYSZa7

Hehe, aleś ty zabawny.

Masz jakiś problem z alterami, chyba ci niejeden za skórę zalazł.

Jak czerwone trampki są tylko dla dziewczynek, to gratuluję spojrzenia na świat. Ciekawe, czy ty na serio jesteś takim bucem ? Pewnie mieszkasz na jakimś niezłym wypi.zdowie, gdzie założenie koszuli równa się jedynie z cotygodniowym wyjściem do kościoła, prawda ?

Dla mnie facet w czerwonych bucikach to nie facet... Jeszcze takie trampki dla 13 letnich dziewczynek, dobry żart. Sam nie akceptuję koloru czerwonego i białego (tylko jakieś minimalne akcenty, ale to dosłownie znaczek, obramowanie czy obszycie). Tak jak już wyżej pisałem takie obuwie nadaje się dla nastolatek czy hipsterków w rurkach i to jest chyba wszem i wobec wiadomy fakt. Sam preferuję ciemne kolory (głównie czarny, ewentualnie szary czy brązowy). Nie mam zamiaru z nikim tutaj polemizować, ale 17-latek w czerwonych pantofelkach to dla mnie pomyłka choć o gustach się nie dyskutuje.

zusie - (pipi) mnie obchodzi czy jesteś tym frajerem co się pod śmietnikiem napier.dalał czy tym idiotą co udawał komandosa z rakiem mózgu (szkoda, że oboje się nie pozabijali). Dla mnie jesteś jakimś chu.jowym alterkontem co nie ma odwagi, żeby się przyznać kim tak naprawdę jest. Wiem, że ten szmaciarz Johny L czy jak tam śmieciowi jest to kazuo w swojej 21318437542 postaci na tym forum.

@down:

No shit, Sherlock!

Tłumacz sobie tak. ten pajac logan miał alterkonta z 2006 roku. Zresztą co ja się będę produkował, skoro kompletnie nie rozumiesz co wcześniej napisałem. Może kiedyś dorośniesz do konstruktywnej konwersacji i poprawnego składania wypowiedzi.

Z mojej strony eot.

Edytowane przez winner
  • Minusik 4

Dla mnie facet w czerwonych bucikach to nie facet... Jeszcze takie trampki dla 13 letnich dziewczynek, dobry żart. Sam nie akceptuję koloru czerwonego i białego (tylko jakieś minimalne akcenty, ale to dosłownie znaczek, obramowanie czy obszycie). Tak jak już wyżej pisałem takie obuwie nadaje się dla nastolatek czy hipsterków w rurkach i to jest chyba wszem i wobec wiadomy fakt. Sam preferuję ciemne kolory (głównie czarny, ewentualnie szary czy brązowy). Nie mam zamiaru z nikim tutaj polemizować, ale 17-latek w czerwonych pantofelkach to dla mnie pomyłka choć o gustach się nie dyskutuje.

Typowy człowiek bojący się kolorów i nie wyróżniający się niczym.

• Plusik 2