Siara_iwj 4 138 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 Buty z blacha ftw !!!1!! JEAA !!!raz! Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 5 stycznia 2012 Opublikowano 5 stycznia 2012 Druga Za(pipi)ista. Koszulki zawodników są czasami megaprzekozackie. Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 Ta Szara to Thiago Alvesa koszulka tyl ma taki Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 No wlasnie na zywo to Alvesa wyglada lepiej niz Hendo kupilem sobie jeszcze jedna ale nie przyjdzie pewnie do poniedzialku Cytuj
winner 183 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 I jak. Podobały się dziewczynie? Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 (edytowane) Pedały nie mają dziewczyn. Edytowane 9 stycznia 2012 przez MYSZa7 1 Cytuj
winner 183 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Jak to nie, któryś w was musi robić za szparkę, no bo jak Cytuj
ZUS_PL 82 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 (edytowane) O, chyba twoje buty znalazłem, winner. Edytowane 9 stycznia 2012 przez ZUS_PL 1 Cytuj
winner 183 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 (edytowane) Hehe, aleś ty zabawny. @down: ja nie napisałem, że jest pedałem, raczej sam się do tego "przyznał". Zresztą trzeba być ten tego czy hipsterem (czyli też pedałem) żeby kupować czerwone pantofelki dla dziewczynek. W ogóle wpieprzasz się nie wiadomo skąd. Kim ty w ogóle jesteś alterze. Może w końcu się przyznasz tchórzu. Edytowane 9 stycznia 2012 przez winner Cytuj
ZUS_PL 82 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Ty za to jesteś zaje.biście zabawny, insynuując, że Mysza jest pedałem, bo kupił czerwone trampki. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Ja mogę powiedzieć kim jest ZUS :> Cytuj
Gość Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 nie żebym cię podjudzał, ale nie zrobisz tego Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Za dobre info dam range pod avatarem np XXXL albo Grubasek Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 (edytowane) Hehe, aleś ty zabawny. @down: ja nie napisałem, że jest pedałem, raczej sam się do tego "przyznał". Zresztą trzeba być ten tego czy hipsterem (czyli też pedałem) żeby kupować czerwone pantofelki dla dziewczynek. W ogóle wpieprzasz się nie wiadomo skąd. Kim ty w ogóle jesteś alterze. Może w końcu się przyznasz tchórzu. Pokaż jakie Ty butki kupujesz ikonko stylu. Edytowane 10 stycznia 2012 przez MYSZa7 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 stycznia 2012 Opublikowano 9 stycznia 2012 Pod awatarem może nie, ale w życiu już masz taką rangę. Cytuj
ZUS_PL 82 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 Hehe, aleś ty zabawny. @down: ja nie napisałem, że jest pedałem, raczej sam się do tego "przyznał". Zresztą trzeba być ten tego czy hipsterem (czyli też pedałem) żeby kupować czerwone pantofelki dla dziewczynek. W ogóle wpieprzasz się nie wiadomo skąd. Kim ty w ogóle jesteś alterze. Może w końcu się przyznasz tchórzu. Masz jakiś problem z alterami, chyba ci niejeden za skórę zalazł. Jak czerwone trampki są tylko dla dziewczynek, to gratuluję spojrzenia na świat. Ciekawe, czy ty na serio jesteś takim bucem ? Pewnie mieszkasz na jakimś niezłym wypi.zdowie, gdzie założenie koszuli równa się jedynie z cotygodniowym wyjściem do kościoła, prawda ? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 Ja chcę sobie takie kupić na lato: Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 Pedalskie, bo czerwone. Cytuj
winner 183 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 (edytowane) Dla mnie facet w czerwonych bucikach to nie facet... Jeszcze takie trampki dla 13 letnich dziewczynek, dobry żart. Sam nie akceptuję koloru czerwonego i białego (tylko jakieś minimalne akcenty, ale to dosłownie znaczek, obramowanie czy obszycie). Tak jak już wyżej pisałem takie obuwie nadaje się dla nastolatek czy hipsterków w rurkach i to jest chyba wszem i wobec wiadomy fakt. Sam preferuję ciemne kolory (głównie czarny, ewentualnie szary czy brązowy). Nie mam zamiaru z nikim tutaj polemizować, ale 17-latek w czerwonych pantofelkach to dla mnie pomyłka choć o gustach się nie dyskutuje. zusie - (pipi) mnie obchodzi czy jesteś tym frajerem co się pod śmietnikiem napier.dalał czy tym idiotą co udawał komandosa z rakiem mózgu (szkoda, że oboje się nie pozabijali). Dla mnie jesteś jakimś chu.jowym alterkontem co nie ma odwagi, żeby się przyznać kim tak naprawdę jest. Wiem, że ten szmaciarz Johny L czy jak tam śmieciowi jest to kazuo w swojej 21318437542 postaci na tym forum. @down: No shit, Sherlock! Tłumacz sobie tak. ten pajac logan miał alterkonta z 2006 roku. Zresztą co ja się będę produkował, skoro kompletnie nie rozumiesz co wcześniej napisałem. Może kiedyś dorośniesz do konstruktywnej konwersacji i poprawnego składania wypowiedzi. Z mojej strony eot. Edytowane 10 stycznia 2012 przez winner 4 Cytuj
ZUS_PL 82 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 Frustu-frustu, jestem tutaj od 2010 i widzę od dawna, że uskuteczniasz niezły butt-hurt. Może jakiś alter ci laskę odbił, choć w sumie każda by takiego frajera, bulwersującego się czerwonymi trampkami, zostawiła. 1 1 Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 Dla mnie facet w czerwonych bucikach to nie facet... Jeszcze takie trampki dla 13 letnich dziewczynek, dobry żart. Sam nie akceptuję koloru czerwonego i białego (tylko jakieś minimalne akcenty, ale to dosłownie znaczek, obramowanie czy obszycie). Tak jak już wyżej pisałem takie obuwie nadaje się dla nastolatek czy hipsterków w rurkach i to jest chyba wszem i wobec wiadomy fakt. Sam preferuję ciemne kolory (głównie czarny, ewentualnie szary czy brązowy). Nie mam zamiaru z nikim tutaj polemizować, ale 17-latek w czerwonych pantofelkach to dla mnie pomyłka choć o gustach się nie dyskutuje. Typowy człowiek bojący się kolorów i nie wyróżniający się niczym. 2 Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 (edytowane) ...potwierdzam, twarde madafaki nie boją się kolorów. Edytowane 10 stycznia 2012 przez Siara_iwj 1 Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 10 stycznia 2012 Opublikowano 10 stycznia 2012 Niggery i sand niggery to osobna kategoria wsiurowego ubioru. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi