Yacek 852 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 No tak, garnitur na dwa guziki z Zary z czego ieden musi byc nie zapiety a w takim wypadku wygladas jak idiota. Kup normalny garnitur - jesli to ma byc jednorazowka to idz do jakiegos no name'u a jak ma dluzej to bytom i prochnik sa jak najbardziej ok. Pytac sie o garnitur w tym dziale gdzie ludie kupuja kolorowe trampki, damsoie koszule i spodnie rurki to jakies nieporozumienie. 1 Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 (edytowane) Czarne spodnie z Roy'a, koszula z dlugim rekawem z Top Secret, czarny zapinany zamkiem na calej dlugosci prosty sweter z Carry, czarna prosta kurtka z Roya, czarne buty Ecco. Mam wklejac jpegi normalnie wygladajacego czlowieka ? update: chociaz zeby sie nie wyrozniac to dam proper opis czyli uzupelniam swoj fitowy profilek: bokserki Atlantic Skarpety z Wojasa Zegarek Tissot srebrny oprawki okularow Brendel, szkielka Carl Zeiss soundtrack na dzien dzisiejszy - Sonic Adventure Project - Exergonic Mam tez myszke Logitecha laserowa i bez kabla. Edytowane 1 lutego 2012 przez Yacek Cytuj
szaden 228 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 Panowie ten garniaczek ma mi trochę posłużyć, ale równocześnie nie chciałbym w nim wyglądać jak mój dziadek dlatego myślałem o Zarze. Na pewno nosiłbym go częściej niż raz na rok:) Przejdę się niedługo po sklepach, ale nie chciałbym też wydać na to więcej niż 500 zł. Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 Wklejaj...chce się pośmiać. To wlaz sobie na strony i trac czas na kopiowanie obrazkow. Ja nie mam potrzeby robienia fotek swoim wieszakom bo kupuje szmaty dla siebie a nie forumka. Tutaj srednia wieku jest powyzej 20 lat a sa wklejane albo buty Gustlika, w ktorych wystepowal w czterech pancernych albo trampki, w ktorych podstawowka cwiczy na WueFie. Tak troche srednio moim zdaniem. 5 Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 Wklejaj...chce się pośmiać. smiac to sie mozna z doroslych ludzi w tenisowkach z podstawowki albo butach zabranych dziadkowi Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 Wklejaj...chce się pośmiać. smiac to sie mozna z doroslych ludzi w tenisowkach z podstawowki albo butach zabranych dziadkowi a z dorosłych ludzi w airmaxach? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 zalezy w ktorych i w jakim colorwayu Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 (edytowane) blebleble W sumie mogłem się spodziewać fitu pospolitego człowieka. Fajnie, zawsze chciałem poznać kogoś, kto nosi "czarne buty ecco". Hint: nie istnieją ładne buty od Ecco. Edytowane 1 lutego 2012 przez qb3k 2 Cytuj
hegemon 1 241 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 Czarne spodnie z Roy'a, koszula z dlugim rekawem z Top Secret, czarny zapinany zamkiem na calej dlugosci prosty sweter z Carry, czarna prosta kurtka z Roya, czarne buty Ecco. Jesteś grabarzem? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 Czarne spodnie z Roy'a, koszula z dlugim rekawem z Top Secret, czarny zapinany zamkiem na calej dlugosci prosty sweter z Carry, czarna prosta kurtka z Roya, czarne buty Ecco. Jesteś grabarzem? Albo informatykiem. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 (edytowane) Airmaxy jeszcze ujdą...ale buty z Ecco? Pospolite,niczym nie wyróżniające się wzory jeszcze za takie horyzontalne ceny. Do tego czarne spodnie,czarny sweter i czarna kurtka...Batmanem chcesz zostać? Edytowane 1 lutego 2012 przez MYSZa7 Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 Podobno buty Ecco są w ch.uj wygodne i trwałe. No ale co z tego- i tak wyglądają jak gó.wno. 1 Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 Airmaxy jeszcze ujdą...ale buty z Ecco? Pospolite,niczym nie wyróżniające się wzory jeszcze za takie horyzontalne ceny. Do tego czarne spodnie,czarny sweter i czarna kurtka...Batmanem chcesz zostać? Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 Szkolnych trampek albo butow radzieckiego zoldaka nie przebija wiec jestem zadowolony. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 Wklejaj...chce się pośmiać. smiac to sie mozna z doroslych ludzi w tenisowkach z podstawowki albo butach zabranych dziadkowi Sory ziomuś, w takich tenisówkach w Amsterdamie chodzą nawet panowie dwa razy starsi od Ciebie i co z tego? niech sobie chodza Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 blebleble W sumie mogłem się spodziewać fitu pospolitego człowieka. Fajnie, zawsze chciałem poznać kogoś, kto nosi "czarne buty ecco". Hint: nie istnieją ładne buty od Ecco. no co ty dla mnie mistrz Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 1 lutego 2012 Opublikowano 1 lutego 2012 ...ale są z martwych krówek Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 (edytowane) blebleble W sumie mogłem się spodziewać fitu pospolitego człowieka. Fajnie, zawsze chciałem poznać kogoś, kto nosi "czarne buty ecco". Hint: nie istnieją ładne buty od Ecco. no co ty dla mnie mistrz zaj.ebiste pikolaki! edit:a cena? Edytowane 2 lutego 2012 przez MYSZa7 Cytuj
szaden 228 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Jak jest z jakością butów z Zary? Model poniżej mi się spodobał, ale zastanawiam się nad jakością tych butów i czy w ogóle je gdzieś dostanę? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Czarne spodnie z Roy'a, koszula z dlugim rekawem z Top Secret, czarny zapinany zamkiem na calej dlugosci prosty sweter z Carry, czarna prosta kurtka z Roya, czarne buty Ecco. Jesteś grabarzem? Albo informatykiem. Jestem ciekaw czy widziałeś kiedyś informatyka Cytuj
Gość Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 (edytowane) Jak jest z jakością butów z Zary? Model poniżej mi się spodobał, ale zastanawiam się nad jakością tych butów i czy w ogóle je gdzieś dostanę? Jakościowo jest spoko, dużo lepiej niż np. w h&m, ale to dalej sieciówka, nie można zapominać. Musisz pójść do sklepu i zobaczyć. Możesz też zapisac sobie nr katalogowy i zagadać do laseczek za kasą czy jest szansa żeby były. Edytowane 2 lutego 2012 przez Gość Cytuj
szaden 228 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 Dziękować czort Na zdjęciach wyglądają super, byłyby idealne na wiosnę. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 2 lutego 2012 Opublikowano 2 lutego 2012 idealne do tego worka nie sądzicie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi