Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem jak duża jest skala podrabiania Hilfigera i czy się to opłaca, ale i tak nie ryzykowałbym z allegro dla kilku dyszek.

w sumie racja. przeczeszę jeszcze allegro, bo jest tam plaga podróbek, ale sam kupowałem niedawno często podrabiane buty okazyjnie i były oryginały. od sklepu, z pozytywami, itp.

a może doradzisz co jeszcze mogę wziąć? chodzi mi o eleganckie, niezłej jakości polówy do 120 zł. bo te syfy z riserwd itp. to kupa.

Edytowane przez Nadrill
Opublikowano (edytowane)

Trudno tu coś nowego wymyślić oprócz: Lacoste, Ralpha, Tommy'ego czy Freda Perry'ego. Wiadomo, klasyka polówek. W tym pułapie cenowym możesz spróbować coś Nike wyrwać, jeśli Ci nie przeszkadza ta firma. Mają całkiem niezłe od kiedy siedzą w golfie i sponsorują Tigera. Oznakowanie są dyskretne, tylko mała łyżwa. Jak nie to pozostają sieciówki, z których właściwie tylko River Island jest niezłe jakościowo i pewnie znalazłbyś jakąś fajną.

http://www.riverisla...sts/polo-shirts

e: jak coś mi jeszcze przyjdzie do głowy to dam znać

Edytowane przez Gość
Opublikowano

okej, poobczajałem i da radę kupić polówy po 125 zł. tutaj np. http://www.americanoutlet.pl

polecam to forum: http://allekicz.pl/forum jest lista legitnych sprzedawców. chyba sobie wezmę parę, ale nie wiem na którą markę wyrwę więcej dupencji na parkiecie ;) dzięki wielkie czort za pomoc.

Dupencje lubią krokodyle i konie ;)

Opublikowano (edytowane)

haha, będę miał to na uwadze. :) ale lacoste jakoś źle mi się kojarzy(ofc nie pogardziłbym ciuszkiem od nich), a ralph jest ok. wezmę chyba ralfa i tomiego na razie. nie lubię oczo(pipi)nych znaczków na ciuchach, a te dwie wcześniej wymienione marki mają małe loga.

Edytowane przez Nadrill
Opublikowano

Pokaż swoje glany siara.

sbow2.jpg

...prosz...Steel, nie polecam tej marki nikomu kto lubi tego typu buty. Jeśli nie jestem w stanie rozchodzić glana do momentu aż zaczyna się rozlatywać, to coś jest nie tak. Na przyszły miesiąc kupuję Demonie. Trzy razy tyle, ale przynajmniej dopasowane do ludzkiej stopy...

• Plusik 1