Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Rozi
Opublikowano

Dobry, bekowy napis. Pokazujący, że właściciel ma poczucie humoru i dystans do siebie. Większość ludzi pewnie zaśmieje się pod nosem z tego, ale przecież lepiej chodzić w pospolitych, niczym nie wyróżniających się ciuchach.

Opublikowano

Dobry, bekowy napis. Pokazujący, że właściciel ma poczucie humoru i dystans do siebie. Większość ludzi pewnie zaśmieje się pod nosem z tego, ale przecież lepiej chodzić w pospolitych, niczym nie wyróżniających się ciuchach.

No, najlepiej chodzić w koszulce CO JA PACZE, bo to takie śmieszne i pokazuje jakie masz poczucie humoru.

• Plusik 1
Gość Rozi
Opublikowano

Dziedzic Pruski <ok> Sam czekam na reedycję jednej, ale coś się nie mogę doczekać.

Gość Wściekły Pies
Opublikowano

bluza spoko

ja sobie sprawiłem

ZFWqS.jpg

+

3S6qr.jpg

• Plusik 1
Gość Rozi
Opublikowano

Miał ktoś do czynienia z marką Trash?

1330623934-large.jpg

1317124394-large.jpg

Mają zaje.biste, klasyczne wzory i niskie ceny, ale nie wiem jak z jakością ciuchów. Fajnie by było, gdyby nazwa marki nie oznaczała jakości...

Opublikowano (edytowane)

Ciężko przechodzi mi to przez gardło, ale druga koszulka jest zayebista. Gdzie można ją nabyć? Może wciągnę sobie po następnej wypłacie.

Edytowane przez szaden
Opublikowano

Nigdy nie rozumiałem popularności wśród nie górników. Tylko tacy ludzie oraz drwale powinni nosić takie coś. Czasem pasuje także Zdziśkom z budowy, ale to są jedyne wyjątki. Jak widzę typa na ulicy w takiej flanelce, to nie wiem czy się śmiać czy płakać.

• Minusik 1
Opublikowano

Nigdy nie rozumiałem popularności wśród nie górników. Tylko tacy ludzie oraz drwale powinni nosić takie coś. Czasem pasuje także Zdziśkom z budowy, ale to są jedyne wyjątki. Jak widzę typa na ulicy w takiej flanelce, to nie wiem czy się śmiać czy płakać.

To co powiedzieć na Twój widok stylisto?