Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

chicago-bulls-heather-fleece-pinch-panel-2t-7907.1280x760.jpg

Nowy Snap :whistling:

btw. nawet nie wiedziałem, że mój poprzedni zakup wywołał takie poruszenie :)

zamierzam nabyć jeszcze na gorące dni pod krótkie spodenki:

000247454-1.jpg

Miał ktoś może do czynienia z tym modelem (Reebok Realflex)?

Edit: Koszule flanelowe są świetne i nie wiem co w nich obciachowego...

Edytowane przez butch.stein

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 463 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano
  W dniu 25.05.2012 o 17:35, Figlarz napisał(a):

A widziałeś mnie pier.dolony gimberze?

Patrząc między innymi na buty które kupiłeś, raczej nie wyglądasz zbyt oryginalnie i sztylowo.

Opublikowano

Butt trochę nie trafiłeś, bo piłkarzem mimo wszystko jestem, a w koszulkach piłkarskich nie chodzę. One służą mi do gry :)

Mysza - tak, to są moje jedyne buty, innych nie mam. I to one świadczą o mojej nieoryginalności. Reszta ciuchów nie ma znaczenia.

Opublikowano

Patrząc tak na Twoje foty na fejsie...hmm dla mnie nic specjalnego.

Opublikowano

Swietne tshirty chociaz GG bez paczka to IMO nie to. Gigantow sam kupilem na wyprzedazy :)

Opublikowano

Zgadza się, bez pączka dużo traci no ale nie szło nigdzie dostać białej z pączkiem więc muszę zadowolić się taką ;)

Opublikowano

skad sie wziela ta popularnosc tego grubego grubasa i gigantów?

wzor jak co 2 z targu,

Opublikowano

Wzorek gigantów akurat tani w ch.uj, ale gruby grubas fajny.

Opublikowano
  W dniu 28.05.2012 o 18:10, szpic napisał(a):

skad sie wziela ta popularnosc tego grubego grubasa i gigantów?

wzor jak co 2 z targu,

Popularnosc? Gruby grubas to wiadomo, fajny wzor i pewnego rodzaju klasyk marki PLNY. A Giganci to nawiazanie do NY Giants i tyle. No i na mnie z dosc oczywistych wzgledow fajnie wyglada koszulka z takim napisem ;)

Opublikowano

Ok juz znalazlem odpowiedzi w internecie. Nie znosze polskiego HH dlatego nie znalem tej marki. Teraz rozumiem jej fenomen xD

Opublikowano

Ogólnie nie wiem o jakiej popularności mówisz. Raz w życiu widziałem gościa w Grubym Grubasie, raz. Te ciuchy nie są wcale takie popularne, a wzory są bardzo spoko. Akurat na forumku tak się złożyło że są popularne :) na ulicy co drugi ma ciuchy stoprocent albo od Gurala, które imo są duuużo słabsze.

btw, pierwsza właśnie przyszła. Jakościowo bardzo dobre, a wręcz rzadko się spotyka takie porządne koszulki. Fajnie.

Opublikowano

Gural IMO przesadza z niecenzuralnymi słowami na koszulkach - dla mnie to od razu skreśla ciucha :(

Opublikowano

sosna dobre prowo ziomeczku, będę Ci kibicował.

Opublikowano

Not, i co to wogole za kroj, rekaw do lokcia...

Opublikowano

Może dlatego, że typki mają na sobie o 3 rozmiary za duże koszulki?

Edytowane przez Figlarz

Opublikowano

Może dlatego, że koszulki od Bonusa to beka w chu.j, taka sama jak gimbo szirty od Gurala.

Opublikowano

Ja nie dostrzegam żadnej różnicy pomiędzy koszulkami wrzuconymi przez sosnę, a tymi waszymi, z grubymi grubasami.

Opublikowano
  W dniu 29.05.2012 o 21:32, Figlarz napisał(a):

Ja nie dostrzegam żadnej różnicy pomiędzy koszulkami wrzuconymi przez sosnę, a tymi waszymi, z grubymi grubasami.

Bo chodzisz w Pumach.

Opublikowano

Nie wiem czy to ma być jakiś pocisk czy co, ale nawet jeśli tak, to muszę Cię zmartwić, bo nie mam i nigdy nie miałem ciuchów tej marki.

Edytowane przez Figlarz