Opublikowano 25 maja 201212 l Nowy Snap btw. nawet nie wiedziałem, że mój poprzedni zakup wywołał takie poruszenie zamierzam nabyć jeszcze na gorące dni pod krótkie spodenki: Miał ktoś może do czynienia z tym modelem (Reebok Realflex)? Edit: Koszule flanelowe są świetne i nie wiem co w nich obciachowego... Edytowane 25 maja 201212 l przez butch.stein
Opublikowano 25 maja 201212 l W dniu 25.05.2012 o 17:35, Figlarz napisał(a): A widziałeś mnie pier.dolony gimberze? Patrząc między innymi na buty które kupiłeś, raczej nie wyglądasz zbyt oryginalnie i sztylowo.
Opublikowano 26 maja 201212 l Butt trochę nie trafiłeś, bo piłkarzem mimo wszystko jestem, a w koszulkach piłkarskich nie chodzę. One służą mi do gry Mysza - tak, to są moje jedyne buty, innych nie mam. I to one świadczą o mojej nieoryginalności. Reszta ciuchów nie ma znaczenia.
Opublikowano 28 maja 201212 l Swietne tshirty chociaz GG bez paczka to IMO nie to. Gigantow sam kupilem na wyprzedazy
Opublikowano 28 maja 201212 l Zgadza się, bez pączka dużo traci no ale nie szło nigdzie dostać białej z pączkiem więc muszę zadowolić się taką
Opublikowano 28 maja 201212 l skad sie wziela ta popularnosc tego grubego grubasa i gigantów? wzor jak co 2 z targu,
Opublikowano 28 maja 201212 l W dniu 28.05.2012 o 18:10, szpic napisał(a): skad sie wziela ta popularnosc tego grubego grubasa i gigantów? wzor jak co 2 z targu, Popularnosc? Gruby grubas to wiadomo, fajny wzor i pewnego rodzaju klasyk marki PLNY. A Giganci to nawiazanie do NY Giants i tyle. No i na mnie z dosc oczywistych wzgledow fajnie wyglada koszulka z takim napisem
Opublikowano 28 maja 201212 l Ok juz znalazlem odpowiedzi w internecie. Nie znosze polskiego HH dlatego nie znalem tej marki. Teraz rozumiem jej fenomen xD
Opublikowano 29 maja 201212 l Ogólnie nie wiem o jakiej popularności mówisz. Raz w życiu widziałem gościa w Grubym Grubasie, raz. Te ciuchy nie są wcale takie popularne, a wzory są bardzo spoko. Akurat na forumku tak się złożyło że są popularne na ulicy co drugi ma ciuchy stoprocent albo od Gurala, które imo są duuużo słabsze. btw, pierwsza właśnie przyszła. Jakościowo bardzo dobre, a wręcz rzadko się spotyka takie porządne koszulki. Fajnie.
Opublikowano 29 maja 201212 l Gural IMO przesadza z niecenzuralnymi słowami na koszulkach - dla mnie to od razu skreśla ciucha
Opublikowano 29 maja 201212 l Może dlatego, że typki mają na sobie o 3 rozmiary za duże koszulki? Edytowane 29 maja 201212 l przez Figlarz
Opublikowano 29 maja 201212 l Może dlatego, że koszulki od Bonusa to beka w chu.j, taka sama jak gimbo szirty od Gurala.
Opublikowano 29 maja 201212 l Ja nie dostrzegam żadnej różnicy pomiędzy koszulkami wrzuconymi przez sosnę, a tymi waszymi, z grubymi grubasami.
Opublikowano 29 maja 201212 l W dniu 29.05.2012 o 21:32, Figlarz napisał(a): Ja nie dostrzegam żadnej różnicy pomiędzy koszulkami wrzuconymi przez sosnę, a tymi waszymi, z grubymi grubasami. Bo chodzisz w Pumach.
Opublikowano 29 maja 201212 l Nie wiem czy to ma być jakiś pocisk czy co, ale nawet jeśli tak, to muszę Cię zmartwić, bo nie mam i nigdy nie miałem ciuchów tej marki. Edytowane 29 maja 201212 l przez Figlarz