Opublikowano 27 sierpnia 201212 l W dniu 27.08.2012 o 18:25, Rambo7 napisał(a): W dniu 27.08.2012 o 17:58, czort napisał(a): Albo jak papa. e: choć znając Roziego to pewnie pyzy. kto był tym agentem co robił masę na pyzach? Growy biznesmen Canabis.
Opublikowano 28 sierpnia 201212 l czort powinieneś należeć do jakiejś loży szyderców, z każdego twojego posta jest beka :potter:
Opublikowano 28 sierpnia 201212 l Czemu nie mozna dac ci minusa? Wez sobie na kartce zapisz, ze kreche dostales. <_<
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l Akurat kolory mam różne do wyboru, chodzi mi o sam wygląd. Na co dzień chodzę w wojskowych szmatach
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l ta zielona by była chyba fajniejsza jakby nie miała tego znaczka, a tak to czarna
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l W dniu 29.08.2012 o 13:06, Ukyo_Tachibana napisał(a): A co ci sie w tej koszulce nie podoba papiarzu ? Kolor spoko, czerwone wstawki fajnie sie kumaja. Tylko o cokaman z czarnuchem? Rozlozyl rece na za dziesiec druga, pojawila sie chmura dymu i objawil mu sie mistyczny lew, w tle widac miasto i palme kokosowa. Wiem, ze identyfikujesz sie z nygerami ale afisz na outficie dla mnie slaby i tyle. No i ja koszykowki nie ogladam.
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l Pozwol ze ci wytlumacze James jest obecnie najlepszym koszykarzem ligi ma spore szanse na zostanie "nastepnym Jordanem" co do chmurki dymu koles ma zwyczaj robienia czegos takiego z talkiem przed kazdym meczem Mam nadzieje ze teraz twoj prosty umysl ogarnie o co chodzi z grafika na tej koszulce ( na przyszlosc jezeli czegos nie rozumiesz to chetnie sluze pomoca :* )
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l W dniu 29.08.2012 o 18:08, Ukyo_Tachibana napisał(a): Pozwol ze ci wytlumacze James jest obecnie najlepszym koszykarzem ligi ma spore szanse na zostanie "nastepnym Jordanem" co do chmurki dymu koles ma zwyczaj robienia czegos takiego z talkiem przed kazdym meczem Mam nadzieje ze teraz twoj prosty umysl ogarnie o co chodzi z grafika na tej koszulce ( na przyszlosc jezeli czegos nie rozumiesz to chetnie sluze pomoca :* ) Motyw ciekawy ale na koszulce prezentuje sie takie coś niezbyt
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l @Ukjo - to naprawde bardzo ciekawa opowiastka ale nie zmienia faktu, ze motyw na koszulke zwyczajnie kiepski. Poza tym wyroslem z noszenia odziezy z ulubionym bohaterem z kreskowki czy ulubionym pilkarzem.
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l Nie "mi" tylko mnie ^_^ Pozatym nie wiem kim jestes Rambo wiec nie twoj interes bambo
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l W dniu 29.08.2012 o 19:55, 2razyjot napisał(a): @Ukjo - to naprawde bardzo ciekawa opowiastka ale nie zmienia faktu, ze motyw na koszulke zwyczajnie kiepski. Poza tym wyroslem z noszenia odziezy z ulubionym bohaterem z kreskowki czy ulubionym pilkarzem. Ale koszulkę z napisem RÓB HAJS I NIE (pipi) dalej zakładasz?
Opublikowano 3 września 201212 l W dniu 3.09.2012 o 13:12, MYSZa7 napisał(a): Cutlery? Gdzie i za ile?