Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość Wściekły Pies
Opublikowano

nastąpiła lekka zmiana planów, czwarta czarna czapka to byłoby bez sensu więc wziąłem tą:

19336.356533.Z.new_era-chain_snap_royal.JPG

+ polaczkowa bluza z kapturem i orzełkiem na rękawie

PolandAuthAW77ZipTopRd1213b.gif

Opublikowano (edytowane)

Tak jak mówi Lucek. Jakaż to musi byc ta astronomiczna cena za zwykły szary swetr?

Swetr jako tako spoko, ale za coś podobnego nie dałbym wiecej niż 99 zikosów.

Edytowane przez maciucha
Opublikowano (edytowane)

No marka robi swoje :) za taki sweter Tommiego jestem w stanie dać 200zł ale nie ponad 500. Będzie trzeba polatać po sieciówkach i szukać czegoś podobnego.

Edytowane przez Vinny
Opublikowano

Ch.uj nie marka, tylko u nas robi się z Tomiego jakieś niewiadomoco. W stanach to zwykła sieciówka z niskiej/ niższych części średniej półki.

Opublikowano

Ch.uj nie marka, tylko u nas robi się z Tomiego jakieś niewiadomoco. W stanach to zwykła sieciówka z niskiej/ niższych części średniej półki.

O to to. Wystarczy spojrzec np. na Amazona - tam TH to cenowo poziom naszego Reserved czy Reportera, i to w przeliczeniu po normalnym kursie (koszule po ~30$)

Opublikowano

8782-2948-0043-01.jpg

co myślisz forumku?

na 90% i tak go nie kupię bo cena astronomiczna ale na coś takiego się czaję na zbliżające się miesiące :>

Mam identycznie taki sam, tyle, że z Zary. Niestety nie kosztuje 539zł, więc czuję się jak plebs.

Opublikowano

takie sweterki Tomiego to mam po 130 zl. Oryginalne czy nie, bylem w sklepie i roznicy nie widze. Mam tez polowke,koszule i bluze, wszystko pierze sie idealnie, nic sie nie skurcza czy rozciaga. Moi znajomi tez to potwierdzaja.

wiec, skoro nie widac roznicy to po co przeplacac?

na zime strzele sobie kurtke.

jak ktos cos chce to zapraszam na PW.