Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie piję do Lucka, ale ogólnie grubi ludzie w ermaksach wyglądają pokracznie, jakby słonia wpakować w baletki

Opublikowano

Do spania mam tylko czarne koszulki z nazwami zespołów :D

Swoją drogą teka, dziwnie w tym Wrocku macie, skoro koleś ubierający się mniej więcej tak to temat do podśmie(pipi)ków:

Screen%20Shot%202012-12-29%20at%2012.20.06%20AM.png

no ale co tam kto lubi :)

Opublikowano

beka z wieprzy jak widzę czasem typa w takiej bluzie i do tego grubasa . Zamiast wziąć się za siebie i zapi.erdalać na jakąś siłownie czy fitness zacząć się zdrowo odżywiać to kupuję bluze za 300 zł w tysiące kolorów że go widać z księżyca ( akurat nie ta Lucka ale parę razy już widziałem lepszych asów ) ogólnie kijem bym tego nie tknął

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

jeśli leży na tobie tak jak na modelu to za(pipi)isty

choć przez te klapy i o ile dobrze widze tylko jeden guzik nie jest zbyt uniwersalny

zara?

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

jakis czas temu

Nike-Air-Force-1-Low-PRM-Deconstruct-Medium-Grey-2-600x421.jpgNike-Air-Force-1-Deconstruct-PRM-Grey-White-05.jpg

a ta bluza calkiem spoko, ale chyba lepszy bylby t-shirt

jezeli chodzi o obuwie sportowe to dla mnie tylko air force 1, pare razy przymiezalem sie do air maxow 90 ale nie moge wypatrzec odpowiedniej dla siebie kolorystyki :)

Edytowane przez kubson