Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Dla siebie:

250zł

new-balance-1500-2.jpg

new_balance_1500_navy_yellow_fusshop.jpg

Dla brata:

175zł

spacer.gifspacer.gifzgkzu3.jpg

Dzisiaj w streetsupply.pl przy przecenach -50%. Sprawdźcie sobie, już mało zostało, bo najlepsze buty rozeszły się jak ciepłe bułeczki, ale może coś dla siebie jeszcze znajdziecie.

Edytowane przez Norbi13
Opublikowano

Dziwna podeszwa, kiedyś tylko damskie adidasy taką miały. Jakieś 15 lat temu, co druga dziewczyna nosiła całe białe buty z taką podeszwą i napisem jakimś na ' Sch ' . Z nimi mi się właśnie kojarzą wszystkie New Balancy i takie Naje :P Choć te czerwone złe nie są.

Opublikowano (edytowane)

kiedyś tylko damskie adidasy taką miały. Jakieś 15 lat temu, co druga dziewczyna nosiła całe białe buty z taką podeszwą i napisem jakimś na ' Sch ' .

o2rzz5.jpg

Ogólnie to na nodze powinny wyglądać ok.

Nie znalazłem w tym kolorze, ale w innych pokażę:

img_1149.jpg

img_6322.jpg

img_6339.jpg

Edytowane przez Norbi13
Opublikowano

Spodobała mi się kurtała Bienia, więc kupiłem bluzę w tym stylu:

104-132-thickbox.jpg

...i przy okazji płaszcz na wiosnę:

NE0016A-2.jpg

Zamierzam nabyć te buty:

m.235-s14.jpg ...lub te: m.newmili19-s1_4.jpg

...oraz spodnie, jakieś dość wąskie dżinsy/sztruksy.

Zamierzam też olać wszelkich hejterów/andgejów/sucharów, więc żeby potem nie było, że niby jesteście zabawni, c'nie..?

Idę grać w grę, mua :*

• Minusik 4
Opublikowano

I tak wiem, że to przeczytasz. Choojowe. Rzekłem.

jak na goscia, ktory podobno zarabia tyle szmalu i moim zdaniem ma chujowy gust to masz duzo do powiedzenia.

Opublikowano

I tak wiem, że to przeczytasz. Choojowe. Rzekłem.

jak na goscia, ktory podobno zarabia tyle szmalu i moim zdaniem ma chujowy gust to masz duzo do powiedzenia.

Ale co ty chcesz od niego? Że w NB smiga? Zaje'biste obuwie, a że ty masz inny styl to wiesz deal with it. Chociaż tez nie przepadam za kolowymi najkami, ale tez bez przesady w drugą strone czyli styl na 40 letniego typa w plaszczu czy innego snoba grającego w golfa.

Opublikowano

Ale to jest typowa kurka dla brudasów. Bardzo fajna z resztą.

Radziłbym szukać w sklepach dla brudasów, może antykwariaty? Jak nie ubierzesz do tego koszulki kata, 40dziurkowych glanów z cwiekami i nie przestaniesz myc włosów to będzie bardzo zacnie

• Minusik 1