Opublikowano 17 lutego 201312 l No moim hobby to to nie jest Po prostu fajnie się nabywa nowe utwory.
Opublikowano 18 lutego 201312 l Drake i Kendrick Lamar. Zawsze jak jadę do galerii, to kupuję płyty. Strasznie wciągające hobby. a to prawda jest. znam kolesia, który jak tylko gdzieś wyjeżdża kupuje masę płyt, nie zawsze w sklepach, czasami w antykwariatach, jazz czy rap shopach (takie przybytki są za granicą) a w sklepach często używki, ale kupuje tony. i wszystkiego tego słucha, w domu ma to wszystko na regałach i je.bany wie co a ma a czego nie. to trochę jak kolekcjonowanie książek, czy gier czy czegokolwiek innego. fajne hobby, bardzo kasożerne, ale bardzo na plus. lepsze niż kolekcjonowanie ciuchów. Edytowane 18 lutego 201312 l przez waldusthecyc
Opublikowano 19 lutego 201312 l Ale mówicie o winylach? JA też kupuję ale zwykłe CDki i to tylko te, które bardzo przypadły mi do gustu w formie cyfrowej. BTW: Znajomy jest audiofilem i całymi godzinami potrafi gadać o jakichś płytach (ostatnio jakąś Madonnę kupił) w jakimś specjalnym formacie? które sprowadza z Japonii a ich dźwięk jest nieporównywalny do niczego innego. Wiecie może o czym mówi?
Opublikowano 19 lutego 201312 l Ale mówicie o winylach? JA też kupuję ale zwykłe CDki i to tylko te, które bardzo przypadły mi do gustu w formie cyfrowej. BTW: Znajomy jest audiofilem i całymi godzinami potrafi gadać o jakichś płytach (ostatnio jakąś Madonnę kupił) w jakimś specjalnym formacie? które sprowadza z Japonii a ich dźwięk jest nieporównywalny do niczego innego. Wiecie może o czym mówi? tak, mam 3 takie płyty, m.in PinkFloyd. Robione na złocie w standarcie HQCD (HiQualityCD). Różnica jest, ale żeby za nią umierać to nie wiem.
Opublikowano 27 lutego 201312 l Rany, Willy wkleił fajnie ubranego murzyna... ...znaczy koszulki ma fajne tenże murzyn.
Opublikowano 27 lutego 201312 l http://www.urbancity.pl sa tam do kupienia tyle ze 109zl sztuka troche drogo jak na t-shirt
Opublikowano 6 marca 201312 l Wyglądają trochę tak, jakby kiedyś się rozpadły i ktoś je ponownie skleił. A tak poza tym, to bardzo brzydkie
Opublikowano 8 marca 201312 l Trzeba było kupić czarnobiałe New Balance. Najbardziej hipsterskie buty ostatnio. Ja kupuję za jakiś miesiąc.
Opublikowano 8 marca 201312 l http://www.jdsports.co.uk/product/converse-media-varsity-jacket/007930/ Hot or Not ?