Opublikowano 31 marca 201312 l Dałeś za tę skórę w Bershce 4 stówy ? Było trzeba poczekać do czerwca to kupiłbyś za stówe. Nowe kolekcje tam mają nieziemsko drogie. Podobny pod tym względem jest Pull and Bear.
Opublikowano 31 marca 201312 l Dałeś za tę skórę w Bershce 4 stówy ? Było trzeba poczekać do czerwca to kupiłbyś za stówe. Nowe kolekcje tam mają nieziemsko drogie. Podobny pod tym względem jest Pull and Bear. ale w skorach chodzi sie wczesna wiosna/pozna jesienia, a nie jak jest 30 stopni w cieniu. rozumowanie niektorych caly czas mnie zaskakuje. w zime kupujesz szorty i w nich pomykasz w sniegach po pas?
Opublikowano 1 kwietnia 201312 l No niby tak, ale można pomyśleć wcześniej i kupić dobry ciuch przed sezonem na niego. Nie oszukujmy się, skóra z Bershki nie jest warta 4 stów. Kupiłem tam kiedyś t-shirt family guy, po dwóch praniach jest szmatowaty, a kosztował 7 dych. Tak swoją drogą, w Bershce , albo Pull and Bear pracują dobre gejuchy. Zniewieściałość to chyba podstawowe kryterium przyjęcia do pracy w tych sklepach.
Opublikowano 1 kwietnia 201312 l na tym zdjęciu wyglądają kurewsko źle. daj jakis inny obrazek, bo ludzie pomysla, ze kupiles takie gówno
Opublikowano 1 kwietnia 201312 l na tym zdjęciu wyglądają kurewsko źle. daj jakis inny obrazek, bo ludzie pomysla, ze kupiles takie gówno Na wiosnę kupuję Jak wam się podobają ?
Opublikowano 1 kwietnia 201312 l bartek nie trafiles akurat, bo nie kupilem tych butow ale swego czasu mi sie nawet podobały.
Opublikowano 1 kwietnia 201312 l miałem podobne co Rozi tylko czarne skórzane, popękały mi po 3 miesiącach nie nadawały się do niczego
Opublikowano 2 kwietnia 201312 l http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/marki/00006001156676/sportowe%20buty%20m%C4%99skie.prod?r=5&c=3&filter_brand=nike&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_category=6&filter_cat=marki/nike kupilem Edytowane 2 kwietnia 201312 l przez Qvstra
Opublikowano 3 kwietnia 201312 l A ja takie nabyłem w lidlu za smiesznie niską cene, do biegania oraz spacerów na plażę w sam raz.
Opublikowano 3 kwietnia 201312 l 139? ku.rwa poszedlem rano do lidla i juz rozkradli ;/ kappy zostaly
Opublikowano 3 kwietnia 201312 l A ja takie nabyłem w lidlu za smiesznie niską cene, do biegania oraz spacerów na plażę w sam raz. jaki cebulak
Opublikowano 3 kwietnia 201312 l 129. Jak to dobrze że wpadła mi w ręce gazetka z lidla, bo miałem już kupić adidas climacool do biegania, a tak to zaoszczędzilem stówe
Opublikowano 3 kwietnia 201312 l Mam nadzieje, ze jutro w moim lidlu beda, bo jestem w trakcie kupowania butow do biegania/ na skakanke
Opublikowano 3 kwietnia 201312 l A ja takie nabyłem w lidlu za smiesznie niską cene, do biegania oraz spacerów na plażę w sam raz. jaki cebulak haha bo co?
Opublikowano 10 kwietnia 201311 l Zawsze mam je ubrane jak przegladam forum i odpowiadam na tak blyskotliwe riposty.