Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

Dałeś za tę skórę w Bershce 4 stówy ? Było trzeba poczekać do czerwca to kupiłbyś za stówe. Nowe kolekcje tam mają nieziemsko drogie. Podobny pod tym względem jest Pull and Bear.

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 462,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Dałeś za tę skórę w Bershce 4 stówy ? Było trzeba poczekać do czerwca to kupiłbyś za stówe. Nowe kolekcje tam mają nieziemsko drogie. Podobny pod tym względem jest Pull and Bear.

ale w skorach chodzi sie wczesna wiosna/pozna jesienia, a nie jak jest 30 stopni w cieniu. rozumowanie niektorych caly czas mnie zaskakuje. w zime kupujesz szorty i w nich pomykasz w sniegach po pas? :)

Opublikowano

No niby tak, ale można pomyśleć wcześniej i kupić dobry ciuch przed sezonem na niego. Nie oszukujmy się, skóra z Bershki nie jest warta 4 stów. Kupiłem tam kiedyś t-shirt family guy, po dwóch praniach jest szmatowaty, a kosztował 7 dych.

Tak swoją drogą, w Bershce , albo Pull and Bear pracują dobre gejuchy. Zniewieściałość to chyba podstawowe kryterium przyjęcia do pracy w tych sklepach.

Opublikowano

tumblr_mgblaoEdbg1r92k5yo1_1280.jpg

Kupione <3

Opublikowano

na tym zdjęciu wyglądają kurewsko źle. daj jakis inny obrazek, bo ludzie pomysla, ze kupiles takie gówno

Opublikowano

na tym zdjęciu wyglądają kurewsko źle. daj jakis inny obrazek, bo ludzie pomysla, ze kupiles takie gówno

Na wiosnę kupuję smile.gif

court-007-1.jpg

Jak wam się podobają ?

Opublikowano

86a3cd542e48ac8d83678f417107b949282c9970

Opublikowano

bartek nie trafiles akurat, bo nie kupilem tych butow :( ale swego czasu mi sie nawet podobały.

Opublikowano

miałem podobne co Rozi tylko czarne skórzane, popękały mi po 3 miesiącach nie nadawały się do niczego :(

Opublikowano

Rozi, gdzie i za ile? 

runcolors.pl. 319.

Opublikowano

A ja takie nabyłem w lidlu za smiesznie niską cene, do biegania oraz spacerów na plażę w sam raz.

Nike+Revolution.jpg

Opublikowano

A ja takie nabyłem w lidlu za smiesznie niską cene, do biegania oraz spacerów na plażę w sam raz.

Nike+Revolution.jpg

jaki cebulak

Opublikowano

129. Jak to dobrze że wpadła mi w ręce gazetka z lidla, bo miałem już kupić adidas climacool do biegania, a tak to zaoszczędzilem stówe :)

Opublikowano

Mam nadzieje, ze jutro w moim lidlu beda, bo jestem w trakcie kupowania butow do biegania/ na skakanke

Opublikowano

Nike+Revolution.jpg

jaki cebulak

haha bo co?

Opublikowano

Pasuje do avatara.