Zajcik 64 Opublikowano 14 maja 2013 Opublikowano 14 maja 2013 Tam juz nie maja. Ogolnie nie musi to byc koniecznie ta sama kurtka, ale cos w tym stylu. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 14 maja 2013 Opublikowano 14 maja 2013 W TK Max ostatnio dosc sporo skór mieli jak byłem . Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 maja 2013 Opublikowano 14 maja 2013 Takie kamasze sobie sprawiłem. Gdzie i za ile? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 15 maja 2013 Opublikowano 15 maja 2013 W Outlecie Converse i CAT w Fashion House Gdańsk. Zapłaciłem za nie 280, co wydaje się być dobrą ceną, biorąc pod uwagę fakt, że w sklepach internetowych są za 320, np. na Sizeer.com. Jeszcze z tego modelu był zamszowe Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 16 maja 2013 Opublikowano 16 maja 2013 (edytowane) http://brazzersgear.com/products/new-brazzers-hoodie sie zastanawiam czy w(pipi)u na ulicy nie dostane. no ale fajna bluza dobra kupiona Edytowane 16 maja 2013 przez Orzeszek Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 16 maja 2013 Opublikowano 16 maja 2013 (edytowane) http://brazzersgear.com/products/new-brazzers-hoodie sie zastanawiam czy w(pipi)u na ulicy nie dostane. no ale fajna bluza bralbym! a nie, wolalbym to: http://brazzersgear.com/products/new-brazzers-full-zippered-hoodies Edytowane 16 maja 2013 przez Lucek Cytuj
Manor 645 Opublikowano 27 maja 2013 Opublikowano 27 maja 2013 Takie sobie kupiłem w Wojasie. Trochę za nie dałem, więc mam nadzieję, że wytrzymają ponad jeden sezon. Dwójce znajomych trzymają się do dwóch lat, jednemu, jak kupował z promocji podeszwa odpadła po 3 miesiącach. Dobre chociaż to, że gwarancja na 2 lata. Mają idealny profil jak się z góry na nie spojrzy, jedyny taki model w całych złotych tarasach, który wygląda bardzo elegancko jak na casualowe buty. Martwi jedynie zamszowa skóra, wydaje mi się trudna w pielęgnacji. No i obcierają mały palec po pierwszym dniu chodzenia. Na żywo czarniejsze niż na zdjęciu. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 27 maja 2013 Opublikowano 27 maja 2013 (edytowane) W moich odpadła podeszwa przy piętach, już nawet nie mam siły na reklamowanie. Jesli chodzi o pielegnacje to tylko trzeba je czyścić z kurzu, bo w lato strasznie łapią, jak się wyjdzie gdzies poza chodnik. Palec w prawej stopie też mi obcieral, ale ułożyły się. Taką skur.wiałą jakośc maja buty, że szok. Podobny fason miał hilfiger w zeszłym sezonie, ale kosztowały 500zł, - dobrze, ze nie brałem bo też pewnie po niecałym roku by się rozleciały. Szkoda, że CAT nie łączy fajnego wyglądu z wytrzymałością. Edytowane 27 maja 2013 przez Pajda Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 27 maja 2013 Opublikowano 27 maja 2013 Jak to CAT nie łączy fajnego wyglądy z wytrzymałością ? Wiem, że wygląd to kwestia gustu, ale zimowe 'żółtki' nosiłem 3 zimy i planuje kolejne, a buty nawet nie myślą, żeby się rozpaść Teraz śmigam też w CATach, ale mam je dopiero miesiąc, więc o wytrzymałości nie mogę jeszcze nic nie powiedzieć. W Wojasie buty są za drogie, na pewno nie są warte swojej ceny. Kupiłem tam prawie rok temu eleganckie do garnituru, zapłaciłem 350 zł, ból w sercu był, ale to tylko tam mieli moje rozmiary. Normalnie tyle kasy bym nie dał za te buty, choć w sumie nie wiem jeszcze, czy były warte ceny, bo miałem je 2 razy na nogach. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 27 maja 2013 Opublikowano 27 maja 2013 Du.py nie urywają ale z jakimiś w miare wąskimi (nie rurkami) czarnymi bądź niebieskimi dżinasami mogą byc całkiem spoko. Cytuj
Gość Opublikowano 27 maja 2013 Opublikowano 27 maja 2013 Tragiczne te buty, Manor.No na pewno lepsze niż te o fakturze parkietu, które ostatnio wrzuciłeś. Szkoda że zamszowe, raz Ci kapka błota czy brudnej wody chlapnie i masz po butach. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 27 maja 2013 Opublikowano 27 maja 2013 Gumka do mazania + szczotka do zamszu i doczyści Cytuj
Gość Opublikowano 27 maja 2013 Opublikowano 27 maja 2013 Raz sobie takie buty zachlapałem (a właściwie jakiś kierowca mi je zachlapał) i niczym nie szło doczyścić, a próbowałem każdej metody jaka była w googlech, włącznie z tą. Fakt, że buty były jasne, więc może dlatego. Cytuj
Manor 645 Opublikowano 27 maja 2013 Opublikowano 27 maja 2013 W moich odpadła podeszwa przy piętach, już nawet nie mam siły na reklamowanie. Jesli chodzi o pielegnacje to tylko trzeba je czyścić z kurzu, bo w lato strasznie łapią, jak się wyjdzie gdzies poza chodnik. Palec w prawej stopie też mi obcieral, ale ułożyły się. Taką skur.wiałą jakośc maja buty, że szok. Podobny fason miał hilfiger w zeszłym sezonie, ale kosztowały 500zł, - dobrze, ze nie brałem bo też pewnie po niecałym roku by się rozleciały. Szkoda, że CAT nie łączy fajnego wyglądu z wytrzymałością. No nie pocieszyłeś mnie tym postem. W każdym razie byłem trochę zdesperowany, żeby do 300 stówek znaleźć buty, które będą mi pasowały, a te leżą wprost idealnie i pomimo obcierania wczorajszego dnia są bardzo wygodne.. Też żałuję, że to zamsz, trzeba będzie uważać, może na czarnych nie widać będzie tak bardzo syfu, z wyjątkiem pyłu. Rozi, ja się bardzo często noszę w ciemnych / szarych barwach, więc te buty bardzo mi fitują do sporej części garderoby, zwłaszcza w chwilach, kiedy zależy mi na nieco poważniejszym wyglądzie. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 27 maja 2013 Opublikowano 27 maja 2013 Fajne te buty, kurcze dawno w Wojasie nie byłem Kurcze w ogóle dawno na żadnych zakupach nie byłem Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 27 maja 2013 Opublikowano 27 maja 2013 Cho Walduś kupimy Ci czapkę przed wyjazdem do Wrocławia Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 28 maja 2013 Opublikowano 28 maja 2013 Byłem dziś z ziomem po czapkę i wpadła mi w oko taka: 1 Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 28 maja 2013 Opublikowano 28 maja 2013 własnie nabyłem AF1+ Levis-y 501 ;] 1 Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 28 maja 2013 Opublikowano 28 maja 2013 +1 za spodnie, minusa za buty nie moglem dac w tym samym poscie Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 28 maja 2013 Opublikowano 28 maja 2013 Co ty chcesz, zayebiste te najki. Gdybym nie mial juz bialo-niebieskich butow, to na pewno bym sie za nimi rozgladal. A skoro juz przy butach jestesmy to z dwa lata temu bylem w Originalsie w moim miescie i byly tam Superstary 2 za cos kolo 250zl. Niedawno wbijam do Originalsa w innym miescie, a tam cena na Superstarach 349zl. Co sie stalo, dlaczego tak drogo? Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 28 maja 2013 Opublikowano 28 maja 2013 Co ty chcesz, zayebiste te najki. Gdybym nie mial juz bialo-niebieskich butow, to na pewno bym sie za nimi rozgladal. A skoro juz przy butach jestesmy to z dwa lata temu bylem w Originalsie w moim miescie i byly tam Superstary 2 za cos kolo 250zl. Niedawno wbijam do Originalsa w innym miescie, a tam cena na Superstarach 349zl. Co sie stalo, dlaczego tak drogo? Jedynie zmieniłbym coś z tą podeszwą aby nie miała 5cm byłyby spoko Chociaz w tych butach byłbym 5cm wyższy ;D Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 28 maja 2013 Opublikowano 28 maja 2013 co sie stało z superstarsami? to co z conversami, stały sie popularne to ceny poszybowały w góre, jak nie trafisz na wyprzedaz to cienko wyrwać w ludzkiej cenie, no i superstary imo spadły na jakości (kiedyś nie do dojechania, ostatnio miałem dwie pary i załatwiłem każdą w 3-4miesiące) zależy też jakie superstary, polecam serie adicolor z wymienianymi kolorami w paskach <serduszko> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi