Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedynie zmieniłbym coś z tą podeszwą aby nie miała 5cm byłyby spoko

Chociaz w tych butach byłbym 5cm wyższy ;D

Te bury są niesamowicie wygodne, między innymi dzięki tej podeszwie :P Uwielbiam AF1 :)

• Plusik 1
  • Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Akurat to dziedzic zerżnął od croppa i nawet pisał o tym na swoim blogu :P

Poza tym, nie wiem, cropp nie jest elo? Fajną koszulkę z iron manem też mieli - wziąłbym, ale same M i S były :(

Edytowane przez Lucek
Opublikowano (edytowane)

Czaję klimat tego zacnego sklepu mieszczącego się w obskurnej, gnijącej fabryce, ale to co pokazałeś jest po prostu brzydkie i w dodatku z Croppa.

Żeby nie być gołosłownym mam taką koszulkę z Pan Tu Nie Stał:

489_2_b.jpg

Edytowane przez szaden
Opublikowano (edytowane)

To już wiem co ubiorę na zlot ^_^

Jeszcze do kompletu:

na_przypale_pak.jpg

:)

Swoją drogą nadal nie rozumiem jakie ma znaczenie to z jakiego sklepu co jest :( Albo mi się coś podoba, albo nie, (pipi) z tym w jakim sklepie to sprzedają.

Edytowane przez Lucek
Opublikowano

Najbardziej gówniane tshirty jaki miałem były z H&M - mówię tylko o jakości samego materiału, no dramat po prostu. Z croppa to nie wiem czy coś kupowałem (wziąłbym dziś ten tshirt z iron manem, no ale same małe rozmiary zostały), a czapka jest wykonana mocno przyzwoicie i bardzo wygodnie leży, sam się zdziwiłem :) Zresztą te 30zł za czapkę czy tshirt to żadne pieniądze, najwyżej się wy(pipi)ie i tyle ;)

Opublikowano (edytowane)

Ja kiedyś miałem kilka koszulek z Croppa jeszcze za czasów gimba to taka w rozmiarze XLka po praniu wyglądała jak Mka.

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano

HM to troche random, mam takie rzeczy ktore trzymaja mi sie juz lata swietnie i mam tez takie ktore po kilku praniach sie okrutnie zeszmacily. Mimo wszystko HM jest na tyle tani ze warto ryzykowac, czesciej trafia sie win niz fail.