Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

A swingman to nie replika meczowej koszulki ?

Hierarchia wygląda tak (od najgorszej:)

1. Replica

2. Swingman

3. Autchentic.

Autentyki to już wyższa szkoła jazdy. Każdy inny kawałek materiału oddzielnie wyszywany + patentowane dzianiny (śliskie, dry fit). Swingmany to najczęściej siateczka + wyszywane napisy (ale np tylko jeden kolor). Np w koszulce Ukjo w autentyku powinien być wyszywany nie tylko napis boston, ale także każda kolejna warstwa tego napisu (czarny + biały). Replica to ogólnie szit porównywalny ze śmierdzącymi koszulkami piłkarskimi z bazaru. Ale np widziałem też tak harde swingmany, że praktycznie nie różniły się od autentyków (każde elementy wyszywane, dbałość o szczegóły). Generalnie jak ktoś nie sra pieniędzmi to swingmany to za.(pipi)iste wyjście i na pewno nie przypałowe jak replika Yeezy 2

Jako ze potrzebuje kolejny garniak powaznie rozwazam zakup tego cuda. Ludzi obeznanych prosze o opinie jako ze chce wiedziec czy bedzie pasowal do czapki z daszkiem marki New Era i koszulki NBA marki Adidas

http://www.ctshirts.co.uk/men's-suits/view-all/Silver-tailored-fit-luxury-suit-?q=ukgob||EBA08SLV|||||2056,||||||||&ppp=35

ukjo jasny garnitur zarezerwowany jest na porę dzienną i raczej na lato. Dlaczego nie chcesz kupić ciemnego, w pełni uniwersalnego garnituru, który będzie idealny na wiele okazji (wieczór, wyjście formal, randka, biznes, itp.)? Dodatkowo pamiętaj, że nie masz budowy Pana ze zdjęcia - on jest bardziej typu slim fit, Ty masz więcej mięcha i musisz uważać abyś nie wyglądał jak w ciuchach po starszym bracie. 

Podziwiam - ja bez przymierzenia nie mógłbym kupić garniaka. :(

Wracając do tematu, jeśli chcesz mieć garnitur na dzień, na lato i wiesz, że ta marka ładnie na tobie leży to jak najbardziej kupuj, bo wygląda super, dość fajny miks materiału (choć nie jest podana grubość wełny więc nie wiem czy to 110s 100s czy czy może 140s). 

I wyjątkowo Rozi ma rację - może być jak na zdjęciu na niebiesko, ale brązowe dodatki również będą w cenie. 

waldus ma w pełni rację, kupowanie w ciemno to chyba nie najlepszy pomysł? Najwyżej że pozwolą potem wymienić na inny rozmiar, jeśli ten nie podpasuje. Też bym brał ciemny, a do tego białą koszulę. Chyba że stać Cię na obie wersje, wtedy się nie namyślaj i bierz. Tylko ta kamizelka wg mnie ma za dużo guzików

ukjo bierze garniak i od razu na okładce typek w marynarce

mowie-jak-jest-max-kolonko.jpg

Edytowane przez Grzesiek570

Mam juz czarny i granatowy garniak chce teraz mieć jasny co do rozmiaru Moge wymienić bezproblemowo a rozmiar jest w sam raz z marynarkami nigdy nie mam problemów 44L

to bierz nie pjerdol, jak dojdzie to wrzucaj look, bo zapowiada się fajnie. tylko nie wiem czy żółty krawat koniecznie, lepiej byłoby coś pod brąz lub granat/niebieski czyli coś jednak ciemniejszego od garnituru. 

(pipi)a masz już tyle garniturów co ja :thumbsup: 

Tak ale zolty krawat i niebieska koszula to do mojego granatowego garnituru Armaniego na 3 guziki bo mam jedno wesele w sierpniu. Szary garnitur natomiast bedzie noszony na majowym weselu w Wietnamie. To ze ubieram sie na codzien jak mudzin nie znaczy ze mam jeden garnitur krawat i koszule ...

Jestem zdecydowany na 99%, ale nie widzę lepszej opcji na lato teraz

Nike_Rosherun_Blue_Hero-Sail_Sneaker_Pol

Trochę dziwnie,bo od lat nie kupowałem butów firm typu nike czy adidas, ale to świetny kawał buta. 

Edytowane przez Gość