Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czrnych butów nie lubię zbytnio (mam jedną parę zresztą), jasnych mam kilka par, a ten kolor z pozostałych mi najbardziej podchodzi

Opublikowano (edytowane)

znajdź mi ten cw w polskim sklepie

nie wyglądają na przewiewne, ale w tym kolorze sa faktycznie ładne

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

tych tańszych nie ma w moim rozmiarze, a droższych nie chcę, ustaliłem sobie budżet na 350, bo i tak do września góra w nich pochodzę

lipa, szkoda bo ładne nawet

na następną wiosnę chyba przytulę

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Czort, a może Clae?

a745b3f89d63a4f25f01b2ff73479b94_5.jpg

Chciałbym je kupić na przyszłą wiosnę, ale te Reeboki też bardzo ładne. Teraz mam dylemat.

Clae moja ukochana firma, ale ich low topy to jakieś pomyłki w większości. 

Strayhorny lofciam

Edytowane przez Gość
Opublikowano

zamówiłem te roshe, jak dojda moze nawet wrzuce jakis fit, zebyscie mieli wyznacznik dobrego stylu

Opublikowano

Rosze wyglądają jak łby szczurów wąchających podłoże, albo jak skarpetka na podeszwie.

Opublikowano

Obiecane zdjecia. Spoznione pare dni, ale to byla sila wyzsza :D Sorry za jakosc, ale pstrykalem bez zbednych ustawien itd

sy5glf.jpg

2u9lt0i.jpg

2qbazpx.jpg

2gwxo3d.jpg

300rubm.jpg

2zf3bew.jpg

t7hggp.jpg

2pzjzbk.jpg

2mxhjio.jpg

a2t3y1.jpg

Nie hejtujcie za repliki Yeezy 2, juz starczy :) Wiem, ze zdjecia skarpetek moglem odpuscic tak jak bokserek, ale pstryklem, wiec wrzucam.

Wczoraj przyszla jeszcze koszulka

59wymb.jpg

Zamowilem jeszcze buty.

http://www.ebay.co.uk/itm/330957337798?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Tylko przyjda za max 10 dni, wiec fotki brak w tej chwili. 

Jeszcze szukam 2 koszulek (moze jednej), spodni i bluzy. To znaczy szukac bede w piatek jak bede mial wiecej czasu :)

Opublikowano

Jerome jeżeli cokolwiek ma isc do ciebie 10 dni od zamówienia to idzie z Chin i możesz sobie ten ciuch/przedmiot darować taka żelazną zasada bo rzeczy z USA idą pierwsza klasa góra 3 dni a normalną poczta lotnicza 5 pracujących

Opublikowano (edytowane)

I dobrze. Ogolnie moj styl jest dziwny, rzeczy dobieram te ktore mi sie podobaja. Wiadomo, koszule, swetry są, ale ogolnie wole ubierac sie luznie. No i preferuje raczej czerń :)

EDIT: WetWilly, idzie z Nowej Zelandii. 

Edytowane przez Jerome
  • Minusik 1