Lucek 4 417 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 W ogóle mijając ludzi na ulicach mam wrażenie, że większość z nich wchodzi do sklepu i kupuje koszulki z randomowymi motywami, nie bardzo się zastanawiając co one przedstawiają. Ja tak robię No do czego to doszło żeby jeszcze trzeba się było mocno zastanawiać co przedstawia nadruk na tshircie z sieciówki, proszę Cię Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 no oczywiscie, jak jest jakis debilny napis czy obrazek to wstyd zalozyc taki tshirt Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 No wiadomo, że jak jest coś w stylu 'pale lole', czy inne wieśniactwa to też bym nie założył. Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 To nadruk na koszulce nie może się po prostu podobać ? Musi odzwierciedlać moją pasję, głębie duszy, czy jeszcze Bóg wie co ? No jak już kupujesz t-shirt z nadrukiem to wypadałoby, żeby miał on coś z tobą wspólnego, IMO. Kupiłbyś koszulkę z logiem Batmana nie będąc jego fanem, bo po prostu Ci się znaczek podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 A dlaczego niby nie? To tylko tshirt. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 (pipi)aaa, ale trafiles. Akurat logo Batmana to chyba moj ulubiony znak, myslalem nawet kiedys o takim tatuazu Mam takowa koszulke, ale tak sie sklada, ze lubie gry i filmy z czlowiekiem nietoperzem. Choc nie ukrywam, ze koszulke i tak bym nabyl . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 a jakby pisało "lubie ku.tasy"? to też przecież tylko tiszert ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 (edytowane) a jakby pisało "lubie ku.tasy"? to też przecież tylko tiszert ? To wtedy ja bym kupil. Edytowane 7 Sierpnia 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 a jakby pisało "lubie ku.tasy"? to też przecież tylko tiszert ? Mówimy o normalnych motywach, a nie takich. Ja, na przyklad, w ogole nie akceptuje wulgaryzmow na ciuchach i w zyciu czegos takiego bym nie ubral, ale jakby spodobala mi sie koszulka z logiem batmana to nie zastanawialbym sie czy na pewno ja kupic, bo w sumie nie jestem takim wielkim fanem batmana. Tak samo nie jestem fanem mario, a mam ze 2 tshirty z mario, bo po prostu mi sie spodobaly. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Jak mam gramofon i płyty ale nigdy go nie odpaliłem to mogę nosić taką koszulkę z winylem? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Jesli Ci sie podoba to dlaczego nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Ja mam jedną z walkmanem, ale już pewnie prawie 15 lat nie miałem żadnego w ręku, to może ją wyrzucę jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 ja mam z kasetam ale nie mam juz zadnej Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Co Tobą kierowało podczas wybierania takiej koszulki? Słuchasz muzyki na winylach? Przeczytałeś chociaż ten napis pod obrazkiem? Pytam w sumie dość serio, sporo osób teraz śmiga w jakichś koszulkach z winylowymi motywami, a 3/4 z nich nigdy nawet nie trzymało placka w rękach. W ogóle mijając ludzi na ulicach mam wrażenie, że większość z nich wchodzi do sklepu i kupuje koszulki z randomowymi motywami, nie bardzo się zastanawiając co one przedstawiają. Nie czytałem napisów. Podobała mi się, z fajniejszych nie było rozmiarów. Czy to zue? Dodatkowo lubię białe koszulki, co ogranicza mi wybór, a szkoda mi przeznaczyć więcej kasy na t-shirt. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) lol jak podoba się wzór czy cuś innego na koszulce to jeśli bym chciał ją kupić to muszę się z nią też jakoś utożsamiać? większej głupoty nie słyszałem przypomniałeś mi czasy gimbazy, bluz 100 pro czy prosto i co drugiego zbysia słuchającego jp czy innego podobnego gvwna co się wozili po szkole a na przerwach biegali za bloki jarać szlugi Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez mersi Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zadziwiliście mnie trochę, ale dobra, chodźcie sobie w koszulkach z napisami "WINYLE. Gramofon składa się z szerokiej gamy najlepszych części, pozwalających cieszyć się cudami muzyki" Ja bym nie mógł chodzić po mieście z takimi bzdetami wypisanymi na ubraniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Słaba ta koszulka maksymalnie. Miliard napisów i wątpliwej jakości grafika nie może być dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 W świecie ludzi noszących koszulki z zespołami jak ktoś nic nie wie o zespole, który widnieje na koszulce którą nosi, a kupił, bo mu się obrazek podobał to taka osoba jest pozerem i należy się z niej śmiać. Cytuj Odnośnik do komentarza
__bercik07 202 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 takie butki se kupilem, przekonał mnie 40% rabat na nie (po znajomosci) Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Spoko nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zakupione Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Nie miałbym tego z czym nosić, ale fajna całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 -t-shirt Zara - 59zł -spodenki H&M - 39zł -t-shirt z kieszonką H&M - 39zł (brak zdjęcia niestety) Uprzedzę pytania: Nie jestem ogrodnikiem i nie interesuję się kwiatkami, ani szarym kolorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Szorty ok, ts ch'uj Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi