Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

2 dyszki.

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 466,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

rozi tylko nieporadnie imituje swojego idola, przecież nie będzie wydawał takich samych sum na ciuchy

Opublikowano

2 dyszki i zapłaciłbym 4 stuwki XDDD

Opublikowano

wiedziałem, że coś tu nie gra

Opublikowano

okej, zaczęły sie wyprzedaże <zapyerdala do Zary.jpg>

Opublikowano

Wchodzę wczoraj do Reserved, oglądam ciuchy i zdziwko, bo jest kila rzeczy z NHL. Kilka ciuchów Toronto Maple Leafs, Boston Bruins, San Jose Sharks i Pittsburgh Penguins. Na urodziny sobie biorę Bluzę Toronto, bo od małolata się nimi jaram :D jeszcze bokserki widziałem Toronto i chyba Los Angeles Kings. Jak ktoś jest "fanem" którejś z drużyn to może coś mu się spodoba, nie ma tego dużo, ale lepszy rydz niż nic.

http://www.reserved.com/pl/pl/man/limited-collection

Opublikowano

Widziałem tę kolekcję już w grudniu. Koszulka Sharksów jest zayebista.

Opublikowano

Przepraszam, ale musze zapytac. Do czego sluzy sznurowadlo idace wzdluz kaptura? Czy ma one jakies zastosowanie praktyczne, czy jest tylko iluzorycznym omamem narkotykowym w skomplikowanym umysle projektanta tej meskiej czesci garderoby?

Opublikowano

Przepraszam, ale musze zapytac. Do czego sluzy sznurowadlo idace wzdluz kaptura? 

...a diabli wiedzą, ale wygląda fajnie. Sleeva dostanę koło piątku to powiem do czego to.

Opublikowano

Zawsze jak przymierzam taka bluze to wydaje mi sie, ze ch,ujowo w niej wygladam. To samo mam kiedy przymierzam full capy itp. Mieliscie tak kiedys?

Ale fajna, chociaz ich nie lubie. Gdzie i za ile?

Opublikowano

Jakis konkretny sklep? Mieli ubrania z logami innych druzyn?

Opublikowano

Ta bluza jest pewno od Mitchell & Ness.

Opublikowano

Te bluzy najtańsze były w Croppie, po 189. Właśnie w Galerii Bałtyckiej w Croppie przymierzałem taką Lakers, były juszcze Bulls i Nets. Guernica zapewne kupiłeś na tym stoisku z ciuchami Mitchell and Ness ? Spory wybór tam mają.

Opublikowano

Wchodzę wczoraj do Reserved, oglądam ciuchy i zdziwko, bo jest kila rzeczy z NHL. Kilka ciuchów Toronto Maple Leafs, Boston Bruins, San Jose Sharks i Pittsburgh Penguins. Na urodziny sobie biorę Bluzę Toronto, bo od małolata się nimi jaram :D jeszcze bokserki widziałem Toronto i chyba Los Angeles Kings. Jak ktoś jest "fanem" którejś z drużyn to może coś mu się spodoba, nie ma tego dużo, ale lepszy rydz niż nic.http://www.reserved.com/pl/pl/man/limited-collection

dla kogo (pipi)a oni to szyja, L dobra ma dlugosc i w cycu, ale w bicku tak opieta ze wygladalem jak po(pipi)any :/
Opublikowano

w życiu nie ubrałbym czerwonych/bordowych spodni

gay over 9000