krupek 15 474 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 No marynara za duża, w barach za szeroka, rękawy zbyt długie. I jeszcze na dodatek imitujesz ustami odbyt swojego psa. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 nie słuchaj ich - jest ok. (pipi)a świat się kończy muszę napisać dwa dobre słowa o garniturze Ukyo. (pipi)a. marynarka leży bardzo dobrze - jak by była o rozmiar lub dwa mniejsza, to pękłaby mu na klatce piersiowej, tymczasem lekko ją opina, więc jest ok. Pamiętajcie też, że foto jest w jakiejś hop siup koszulce, jak ubierze koszulę, gdzie na rękawach ma normalne mankiety to rękawy wyjdą idealnie. Do tego koszula przez rękawy inaczej się układa na barkach więc również w barach wydaje się być okej, wcale nie za szeroka. Ja Cię w tej wersji kupuję, do tego chyba schudłeś co nie co Kup fajną koszulę, ładny krawat - byle nie za szeroki, bo masz ganitur ładny fit i możesz iść w brązowe dodatki, np buty, pasek. Kolor fajny na lato, WYCZUWAM TUTAJ CHYBA RUCHANIE C'NIE kurde najpierw Rozi, teraz Ty.... KONKURENCJA MI ROŚNIE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 No nie wiem, do długości rękawów może bym się przekonał, gdyby zapodał zdjęcie z koszulą, może wtedy by było lepiej. Jednak w barach mi się nie widzi, nawet w koszuli. Ewidentnie jest tam za dużo miejsca, koszula tego raczej nie wypełni. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Dziękuję za słowa aprobaty od jednego z lepiej ubranych gentleman'ow tego forum. Oczywiście opiniami powyższymi się nie przejmuje bo bardziej ufam kolesiowi z metrem który to ogarnial niż konsolomaniakom z forum o gierkach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Marynarka za duza. Sprobuj Ukyo wymienic jeszcze albo znajdz krawca, ktory moze cos wyczaruje. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Boże nie jest za duża jak stoję normalnie nie jak mudzin z Brooklynu i mam pod tym koszule z kołnierzem to jest idealna Koles z metrem =/= Waldusthecyc -> FPE Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 czort nie masz racji. Po pierwsze musicie pamiętać, że w garniturze się .... chodzi. Nie tylko stoi do foty, tak naprawdę rzadko kiedy się stoi do foty. Rękaw podczas podnoszenia ręki do góry np przy wołaniu kogoś lub wołaniu taksówki musi się nadal ładnie układać, nie może nagle podejść do połowy przedramienia a tak by się stało, gdyby był krótszy. Dalej - jak siedzisz w garniaku np przy stole i chcesz sięgnąć po coś co na nim leży np na weselu czy gdzieś tam, to jak wychylisz się do przodu i wysuniesz rękę to nie możesz mieć tak, że barki nie puszczą cię do przodu i nie pozwolą wyprostować ręki, bo będziesz wyglądać jak pokraka w kaftanie a nie facet w garniaku. Garnitur musi zostawić trochę luzu, chyba, że masz sylwetkę jak model. Sorry, ale życie to nie zdjęcie z gazety, zwłaszcza jeśli ktoś tak jak ja czy Ukyo nie ma sylwetki idealnej (sorki Ukyo ) krupek to koszykarz, biegacz i paker to ma pewnie tyle tłuszczu ile ja zjadam w plasterce szynki, a czort waży tyle co przedramię Yaczesa więc łatwo wam obu pisać, bo u Was garnitur fit łatwiej powiesić, do tego jego "ruchy" są bardziej ograniczone. Ukyo to pyerdolony bronx czarnuch co na (pipi)ie zabija trzech białych z buły - na moje oko wygląda dobrze i jeżeli chcesz używać tego garnituru, a nie włożyć tylko na komunię siostrzenicy, to nic nie zmieniaj. Chyba, że po pierwszym wyjściu sam zauwazysz miejsca, gdzie trzeba poprawić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ukyo nie przejmuj się, piesek jest zachwycony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Dziękuję za słowa aprobaty od jednego z lepiej ubranych gentleman'ow tego forum. Oczywiście opiniami powyższymi się nie przejmuje bo bardziej ufam kolesiowi z metrem który to ogarnial niż konsolomaniakom z forum o gierkach To, że tak nieśmiało spytam wtedy, na chvj tu wrzucasz, skoro nikt się nie zna i masz w piź.dzie opinie? @Waldek Właśnie w barach nie jestem zbyt szeroki, przez ostatnie 1,5 roku dużo schudłem. Garnitur na mnie nie leży zbyt dobrze i ostatnio jak założyłem gajer po ponad roku przerwy to średnio na mnie leżał. Spodnie w pasie zbyt luźne, przez co wsadzona w spodnie koszula wyglądała przeciętnie. W barkach też sporo luzu, przez co nie czułem się zbyt komfortowo. Tak jak mówiłem wcześniej, może w koszuli efekt byłby lepszy u ukyo. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 A gdzie w oryginalnym poście było napisane ze chce wasze opinie ? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 No fakt, mój błąd, chciałeś tylko zaświrować. Zwracam honor. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 O i takiej kurtałki na wiosnę/lato szukam. Ta trochę sobie kosztuję, ale może znajdę zamiennik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jak nie znajdziesz, to może tupnij nogą na rodziców, żeby się za robotę wzięli. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Jakbyś znalazł coś podobnego to zarzuć jakieś info. Też szukam coś podobnego, może być eko skóra nawet, ważne by był cienki materiał. Widziałem fajną w Bershce, ale największa była XL, który była przyciasnawa, muszę gdzieś XXL obczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Wszystkie kurtałki z tym tragicznym wzorem wyglądają jak robocze waciaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zakupione na poczet garniaka Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Lata '30 zawsze na propsie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Jak nie znajdziesz, to może tupnij nogą na rodziców, żeby się za robotę wzięli. miał być plus sry Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 lol np bro Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 czort nie masz racji. Po pierwsze musicie pamiętać, że w garniturze się .... chodzi. Nie tylko stoi do foty, tak naprawdę rzadko kiedy się stoi do foty. Rękaw podczas podnoszenia ręki do góry np przy wołaniu kogoś lub wołaniu taksówki musi się nadal ładnie układać, nie może nagle podejść do połowy przedramienia a tak by się stało, gdyby był krótszy. To jest dobry punkt widzenia i utwierdził mnie ostatnio w przekonaniu, że nie będę nic robił z rękawami, które na początku wydawały mi się ciut za długie. Prosta sprawa, jak chodzisz w garniaku to nie stoisz jak ciamajda z rękami prosto wzdłuż ciała jak na hymn, tylko albo trzymasz je na stole podczas twardych negocjacji, albo podczas prezentacji czegoś uginasz łapy i złączone dłonie trzymasz ponad linią pasa. Jak wtedy długość jest idealna to jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Dzisiejsze zakupy: Czarnuch. Ameryka. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 I gdzie tę kurtałę dostałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Niestety w Croppie, ale nie ma żadnych widocznych znaczków i cena bardzo przyjemna. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 A faktycznie, widziałem ją nawet. No Cropp ma często fajne kurtki, ale zawsze gdzieś yebną duże logo. House tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi