Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

Senior memberom nie wyświetla się, że edytują posty..? Też chcę!

Edytowane przez Siara_iwj

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 462,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Wyswietla sie.

EDIT: Konto premium musisz miec.

Opublikowano

72346.jpg

nabyłem

Opublikowano

to są buty do sportu czy na codzień? dziwna podeszwa

Opublikowano

Do garnituru i czasami do piłki na sztucznej nawierzchni. 

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ejsap Jacek

Opublikowano

Trzy lata się spóźnili z tymi gwiazdkami. Ktoś w ogóle powinien ich podje.bać do prawników Givenchy. 

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Do garnituru i czasami do piłki na sztucznej nawierzchni. 

Do garnituru takie jaskrawe sznurówki? Oszalałeś? Zmień na siwe i będzie ok.

Opublikowano

czort zakładam, że nie kupiłeś najwyższego modelu, więc możesz się spodziewać, że buty nie pociągną tak długo, jak tego oczekujesz. Z jakoscią takich najków jest zawsze problem, to tworzywo, z którego są zrobione, jest mało wytrzymałe na twardą gre. Czemu przed zakupem nie skonsultowales sie z forumowym znawcą pilkarskiego obuwia?

Opublikowano

czort zakładam, że nie kupiłeś najwyższego modelu, więc możesz się spodziewać, że buty nie pociągną tak długo, jak tego oczekujesz. Z jakoscią takich najków jest zawsze problem, to tworzywo, z którego są zrobione, jest mało wytrzymałe na twardą gre. Czemu przed zakupem nie skonsultowales sie z forumowym znawcą pilkarskiego obuwia?

Nie robilem zadnego rozeznania przed zakupem. Poprzednie odmowily posluszenstwa, wiec poszedlem do sklepu i wzialem pierwsze, ktore wpadly mi w oko, bo hypervenomow na ktore sie czailem nie bylo w moim rozmiarze:(

Edytowane przez Gość

Opublikowano

To ja tylko zostawię info, że najlepsze halówki, jakie kiedykolwiek wymyślono to Joma Top Flex.

Opublikowano

W mojej dziurze jest taki sportowy, chyba z 20 lat już ma, taki gruby Janusz go prowadzi. Jak byłem tam kiedyś kupić rękawice bramkarskie za gotówkę z komunii to stały właśnie halówy i korki Joma. Jak byłem w zeszłe lato w tym sklepie, to one nad tam stały...chyba słabo schodzą.

Opublikowano

Kupilem se g shocka GA-100 a1er1 czy jakoś tak. Taki czarny, ze wskazowkami. Mam nadzieję, że jutro się pokaże.

Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Łoooo, gdzie kupiona?

Opublikowano

Sprzedawali je jako limitowana edycja do jakos 3 rano dzisiaj  w nocy przez linka z FB Uncle Drew 50 Dolcow z przesylka do UK

Opublikowano

Jak znasz Wujaszka Drew, to możesz się jarać. Podobnie jak z twoimi metalowymi koszulkami :)

Opublikowano

łooohohohoho fajna ta bluza 

Wytłumacz mi geniusz tej bluzy, żebym też się pojarał, pliz.

bluza grafiką nawiązuje do facjaty kolesia, który wziął udział w jednej z najlepszych kampanii promocyjnych ever - PEPSI MAX wymyśliło postać dziadka, który wpada na lokalne boiska do kosza i wyzywa młodzików na pojedynek. W sumie nudy gdyby nie fakt, że dziadek to świetnie wystylizowani Irving, który notabene jest też autorem scenariuszu kampanii. Naprawdę tego nie znasz? Świetny pomysł i realizacja jeszcze lepsza, tego było z kilka części, łap te 4 minuty reklamowej ambrozji:

http://youtu.be/8DnKOc6FISU

Opublikowano

Sprzedawali je jako limitowana edycja do jakos 3 rano dzisiaj  w nocy przez linka z FB Uncle Drew 50 Dolcow z przesylka do UK

Nie chce cie martwic, ale bluza jest niskiej jakosci (chodzi mi o material, bo nadruk pierwsza klasa).

Opublikowano

Maus to i tak tylko bedzie do noszenia na silke, grania w kosza i chodzenia po mleko do Spara :>