Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Do garnituru i czasami do piłki na sztucznej nawierzchni. 

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Trzy lata się spóźnili z tymi gwiazdkami. Ktoś w ogóle powinien ich podje.bać do prawników Givenchy. 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

czort zakładam, że nie kupiłeś najwyższego modelu, więc możesz się spodziewać, że buty nie pociągną tak długo, jak tego oczekujesz. Z jakoscią takich najków jest zawsze problem, to tworzywo, z którego są zrobione, jest mało wytrzymałe na twardą gre. Czemu przed zakupem nie skonsultowales sie z forumowym znawcą pilkarskiego obuwia?

Opublikowano (edytowane)

czort zakładam, że nie kupiłeś najwyższego modelu, więc możesz się spodziewać, że buty nie pociągną tak długo, jak tego oczekujesz. Z jakoscią takich najków jest zawsze problem, to tworzywo, z którego są zrobione, jest mało wytrzymałe na twardą gre. Czemu przed zakupem nie skonsultowales sie z forumowym znawcą pilkarskiego obuwia?

Nie robilem zadnego rozeznania przed zakupem. Poprzednie odmowily posluszenstwa, wiec poszedlem do sklepu i wzialem pierwsze, ktore wpadly mi w oko, bo hypervenomow na ktore sie czailem nie bylo w moim rozmiarze:(

Edytowane przez Gość
Opublikowano

W mojej dziurze jest taki sportowy, chyba z 20 lat już ma, taki gruby Janusz go prowadzi. Jak byłem tam kiedyś kupić rękawice bramkarskie za gotówkę z komunii to stały właśnie halówy i korki Joma. Jak byłem w zeszłe lato w tym sklepie, to one nad tam stały...chyba słabo schodzą.

Opublikowano

łooohohohoho fajna ta bluza 

Wytłumacz mi geniusz tej bluzy, żebym też się pojarał, pliz.

bluza grafiką nawiązuje do facjaty kolesia, który wziął udział w jednej z najlepszych kampanii promocyjnych ever - PEPSI MAX wymyśliło postać dziadka, który wpada na lokalne boiska do kosza i wyzywa młodzików na pojedynek. W sumie nudy gdyby nie fakt, że dziadek to świetnie wystylizowani Irving, który notabene jest też autorem scenariuszu kampanii. Naprawdę tego nie znasz? Świetny pomysł i realizacja jeszcze lepsza, tego było z kilka części, łap te 4 minuty reklamowej ambrozji:

http://youtu.be/8DnKOc6FISU

• Plusik 3
Opublikowano

Sprzedawali je jako limitowana edycja do jakos 3 rano dzisiaj  w nocy przez linka z FB Uncle Drew 50 Dolcow z przesylka do UK

Nie chce cie martwic, ale bluza jest niskiej jakosci (chodzi mi o material, bo nadruk pierwsza klasa).