Opublikowano 19 czerwca 201410 l No niezłe te słuchawki, ile dałeś? http://www.morele.net/sluchawki-plantronics-gamecom-367-224280/ Myślałem, że witaminki kupił. Jestescie okrutni, zegarkiem chcialem sie pochwalic
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Łoooooł, trzeba było tak od razu Nie no dobra, pośmialim się, ale pewnie cały czas czekasz na jego ocenę. A więc: Bardzo fajny, nosiłbym.
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Dzięki bardzo, widać, że aspartanin Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 21 czerwca 201410 l wczoraj kupilem spodnie: koszule: bluze: szorty: dodatkowo tydzien temu przyszedl zegarek: i prefumy: jaram sie, bo przez ostatni tydzien kupilem ubrania, ktorych szukalem przez ostatnie pol roku i 3 z 4 rzeczy udalo mi sie kupic polowe taniej. cel na przyszle zakupy to na pewno buty i bluza.
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Brzydki ten sikor Wysłane z mojego laptopa przy użyciu internetu. Dziwne, jest czarn (ale nie kradziony) wiec powinien Ci sie podobac
Opublikowano 21 czerwca 201410 l zegarek zakladam do luznego, wakacyjnego fitu. nie zaluje wydanych 30zl na niego a kupilem go tu: http://jellyshop.eu/pl/p/jelly-watch-T37-Leggo/582
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Koszula dżinsowa do spodni dżinsowych..? Kamaaaan... Propsy za Surplusy.
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Siara, te koszule mam zamiar nosic m.in. tak: w cieplejsze dni podwine rekawy do lokci i zaloze moj czadowy zegarek z lego dla czarnych spodni przewidzialem cos takiego zaluje tylko, ze nie mam czarnych butow, bo od razu lepiej to wyglada*: *buty nie moje i sa o rozmiar za duze btw. zamierzam kupic te
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Oddychające są so 2014. Jeszcze nie skalane podróbami z alledrogo noszonymi przez gimabzjerkę od peefka i paktogniotu Edytowane 23 czerwca 201410 l przez butch.stein