wet_willy 2 162 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Dziekuje dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Czarna zawsze bedzie mi sie kojarzyc z kelnerami, barmanami oraz francuskimi Arabami z bialymi butami w pakiecie. Trzy ostatnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Fajne kolczyki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Bardzo ładne koszule Ukjo. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Koszulka spoko, ale butami i bluzą to się nie popisałeś, ojj niee. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Wszystko do pieca. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Koszulka sztos. Też z TK Maxxa? Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Tak. Jak ja zobaczylem, to pomyslalem, ze znalazlem koszulke z psiakami z Black Skinhead. Ogolnie dotychczas omijalem ten sklep szerokim lukiem, a tu prosze - posrod tony smieci mozna znalezc ubrania, ktore sa dosc ciezko dostepne u nas w kraju. Zdecydowanie czesciej bede tam od dzisiaj zagladal. Cytuj Odnośnik do komentarza
erykgx 151 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 (edytowane) Za ile ta koszulka i bluza? Nigdy nie mam siły szukać w tym tkmaxxie , rzadko można trafić coś fajnego plus ceny też nie zachwycają. Edytowane 3 Lipca 2014 przez Habit75 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 bluza 99zl koszulka 55zl Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Drogi forumku, niedługo będę potrzebować garniaka w celu godnego zaprezentowania się na obronie pracy mgr. Problem polega na tym, że nie chciałbym przeznaczać na niego dużo kasy, ponieważ praktycznie nie chodzę w eleganckich ciuchach - w pracy nie mam dress codu, a sam nie przepadam za garniakami -, więc pomyślałem, że może dobrym rozwiązaniem byłoby odwiedzenie second handu. Znalazłbym w nim coś, co wyglądałoby dobrze i kupił niedrogo, a potem podskoczył do krawca na poprawki. Co myślicie o takim rozwiązaniu? Trochę cebula, ale po co mam wydawać kasę na coś co założę max 2 razy w roku, jeśli nadarzy się okazja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Wypożycz. Wyjdzie taniej i nie będziesz musiał trzymać tego w szafie. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Wypożycz. Wyjdzie taniej i nie będziesz musiał trzymać tego w szafie. Hmm, a w cenę wypożyczenia są wliczone poprawki, żeby taki garniak jakoś wyglądał na człowieku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Zielonego pojęcia nie mam, ale biorąc to na zdrowy rozsądek to albo mają duży wybór rozmiarów, albo oferują specjalne garniaki, które swoją konstrukcją pozwalają na wielokrotne dostosowywanie do sylwetki klienta i jakoś musi być to wliczone w cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Bo wydaje mi się, że kiedy wypożycza się suknię ślubną, to poprawki są wliczone w cenę, ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 (edytowane) lord.pl Maja mnóstwo sklepów partnerskich w całej Polsce, oryginalnie są firmą z Krakowa. Bardzo dobry stosunek jakość cena, garnitur kompletny, dwuczęściowy od 500zl w gore. Miałem od nich dwa oraz 3 pary spodni (jak sie przecierały od kompletu to kupowałem nowe jako match do marynarki). Spodnie od 100zl Koszuli mało Polecam, mogą tez za pare pln na miejscu skracać, zawijać itp Taniej - 250zl za komplet masz tylko bazary, hale targowe i ruskich, ale tych garniturów nie znam, nigdy ich nie nosiłem Edytowane 5 Lipca 2014 przez waldusthecyc Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Dzięki Waldek, ale tak jak pisałem, chciałbym wydać możliwie jak najmniej, ponieważ bardzo, ale to bardzo rzadko zakładam eleganckie ubrania. Mam 2 garnitury z czasów LO i pierwszego stopnia studiów, które przez ostatnie 3 lata założyłem może 4 razy? 2 razy na wesela i raz na obronę licencjatu... Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 No to masz tylko hale targowe, bazary, ciucholandy lub wypożyczenie (tu Google pomoże) Innej opcji po prostu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Jest jeszcze opcja jasno-niebieska koszula + granatowy krawat, ciemno-szara marynarka, szare chinosy i czarne buty z granatowymi skarpetkami, ale wyjdzie mniej wiecej to samo. Ewentualnie opcja pozycz, bo jak masz to naprawde na jeden raz zalozyc to bez sensu, ale na inne okazje i tak w krotce bedziesz musial zakupic, wiec sie zastanow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Noe masz może jakiegoś znajomego o podobnej budowie? Popytaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Przyjąłem, są piękne. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 nie sa :| Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 Moi znajomi ostatni się obkupili w Suedy w Outlecie Pumy w Fashion House w Gdańsku. Kumpel wziął sobie takie, tylko, że siwe za 75 zł, a jego dziewczyna różowe za 45. Cena kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi