Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Tak. Jak ja zobaczylem, to pomyslalem, ze znalazlem koszulke z psiakami z Black Skinhead. 

Ogolnie dotychczas omijalem ten sklep szerokim lukiem, a tu prosze - posrod tony smieci mozna znalezc ubrania, ktore sa dosc ciezko dostepne u nas w kraju. Zdecydowanie czesciej bede tam od dzisiaj zagladal.

Drogi forumku, niedługo będę potrzebować garniaka w celu godnego zaprezentowania się na obronie pracy mgr. Problem polega na tym, że nie chciałbym przeznaczać na niego dużo kasy, ponieważ praktycznie nie chodzę w eleganckich ciuchach - w pracy nie mam dress codu, a sam nie przepadam za garniakami -, więc pomyślałem, że może dobrym rozwiązaniem byłoby odwiedzenie second handu. Znalazłbym w nim coś, co wyglądałoby dobrze i kupił niedrogo, a potem podskoczył do krawca na poprawki. Co myślicie o takim rozwiązaniu? Trochę cebula, ale po co mam wydawać kasę na coś co założę max 2 razy w roku, jeśli nadarzy się okazja.

lord.pl

Maja mnóstwo sklepów partnerskich w całej Polsce, oryginalnie są firmą z Krakowa. Bardzo dobry stosunek jakość cena, garnitur kompletny, dwuczęściowy od 500zl w gore. Miałem od nich dwa oraz 3 pary spodni (jak sie przecierały od kompletu to kupowałem nowe jako match do marynarki). Spodnie od 100zl

Koszuli mało

Polecam, mogą tez za pare pln na miejscu skracać, zawijać itp

Taniej - 250zl za komplet masz tylko bazary, hale targowe i ruskich, ale tych garniturów nie znam, nigdy ich nie nosiłem

Edytowane przez waldusthecyc

Dzięki Waldek, ale tak jak pisałem, chciałbym wydać możliwie jak najmniej, ponieważ bardzo, ale to bardzo rzadko zakładam eleganckie ubrania.

Mam 2 garnitury z czasów LO i pierwszego stopnia studiów, które przez ostatnie 3 lata założyłem może 4 razy? 2 razy na wesela i raz na obronę licencjatu...

Jest jeszcze opcja jasno-niebieska koszula + granatowy krawat, ciemno-szara marynarka, szare chinosy i czarne buty z granatowymi skarpetkami, ale wyjdzie mniej wiecej to samo. Ewentualnie opcja pozycz, bo jak masz to naprawde na jeden raz zalozyc to bez sensu, ale na inne okazje i tak w krotce bedziesz musial zakupic, wiec sie zastanow.