Opublikowano 6 września 201410 l Katanę skąd brałeś bo źle nie wygląda.A ostatnimi czasy znów mnie wzieło by sobie taką sprawić. Lataaa już w takiej nie chodziłem.
Opublikowano 6 września 201410 l answear.com, firmy medicine ostatnia sztuke xl wzialem, przeceniona z 200 ziko do 70 :]
Opublikowano 6 września 201410 l Medicine za(pipi)ista marka, dużo fajnych ciuchów. Rzadko spotykane sklepy jedynie.
Opublikowano 6 września 201410 l Na answearze cala ich kolekcja chyba jest. Mam od nich wuchte ciuchow, wlasnie siedze w czarnej polowce w groszki przed monitorem. Moje ulubione polo <3
Opublikowano 11 września 201410 l ale super kurtala, bralbym gdyby nie cena (400zl) :F widzieliscie cos podobnego, tylko za mniejsze pieniadze?
Opublikowano 11 września 201410 l albo zobacz tu http://www.e-militaria.pl/p-176/kurtka-parka-helikon-ecwcs-generacji-woodland' albo do decathlonu na dział wędkarski za 160 zika mają takie kurtały Edytowane 11 września 201410 l przez _Be_
Opublikowano 2 października 201410 l No, ale jeśli rozi nie słucha misfitsów to będzie jak z laskami, które dziarają sobie to bo widziały to na tumblrze xD (autentyk, kumpel z taką jedną chodził)