Opublikowano 10 listopada 201410 l BoroBoro sam mam ciuchy RL Hillfingera G-Stara tylko ze to sa ciuchy casualowe w ktorych chodzi sie na codzien do pracy a nie zeby sie lansowac na miescie i robic z siebie (pipi) wie co -____- Ale moze w Mordorze to jakas moda z Journala
Opublikowano 10 listopada 201410 l Lubie Boro Boro, ale wet willy ma racje. Nie zgadzam sie natomiast do wyrazenia ''wynalazki'', bo niby czemu? Ze lubimy sie fajnie i drogo ubrac? Albo, ze nie wygladamy jak kazdy z was? Mam byc smutny, ze mam duzo pieniedzy i lubie ciuchy kilku projektantow mody? Edytowane 10 listopada 201410 l przez Jerome
Opublikowano 10 listopada 201410 l Ukjo a masz koszulkę z Matką Bożą Żałobną Czarną Madonną? Edytowane 10 listopada 201410 l przez Gość
Opublikowano 10 listopada 201410 l jak jerome miał bana to był spokój w tym dziale tylko rozi czasem jakieś przypały wrzucał a teraz znów abominacja.
Opublikowano 10 listopada 201410 l Sorki Bluber, ze nie wrzucam tutaj Air Maxow noszonych do jeansow. Grajcie w lotka, handlujcie... czyms, zrobcie cos by miec jakakolwiek szanse poczuc highlife. Tego wam zycze. Ojej, ale oni sa ujowo ubrani, tak? ^_^
Opublikowano 10 listopada 201410 l Mylisz sie. Dalem swietny kawalek ze swietnym teledyskiem z fajnie ubranymi goscmi. Doceniam i umiem pochwalic. I czyta sie Dżerom Edytowane 10 listopada 201410 l przez Jerome
Opublikowano 10 listopada 201410 l Żurom wiem co mówie, jesteś pozerem. Przykro mi, musisz się z tym jakoś pogodzić.
Opublikowano 10 listopada 201410 l Żurom wiem co mówie, jesteś pozerem. Przykro mi, musisz się z tym jakoś pogodzić. Slabe prowo jest slabe. I na tyle slabe, ze za minute o tym zapomne. Gdybym dal jakis teledysk z identycznymi ciuchami jakie mam i ja to spoko. Kupuje to co mi sie podoba, takze no bonus.
Opublikowano 10 listopada 201410 l Przekręcanie nicku jest niezgodne z regulaminem. Zgłosiłem do moderacji.
Opublikowano 10 listopada 201410 l Grajcie w lotka, handlujcie... czyms Stawiam 250 smutnych Tokarów, że żurawina handluje dragami.
Opublikowano 10 listopada 201410 l Ja nie musze, ale ci co mieszkaja w polsce gdzie nie ma perspektyw moga chwycic sie wszystkiego.
Opublikowano 10 listopada 201410 l Co ja czytam przez ostatnie strony Poziom MikoGSM, co prawda to nie jest, ale tutejszy Liberace daje radę