Opublikowano 13 listopada 201410 l No, ale te co wymieniles to nie w moim stylu. Jesli juz cos na tzw powazne wyjscia to preferuje Margiele. Hugo Bossa nie znosze
Opublikowano 13 listopada 201410 l Wiem, ze na modzie zna sie tutaj Boro Boro i Rozi Powinieneś mieć "Brązowy Język" nad matką boską. Pasuje idealnie.
Opublikowano 13 listopada 201410 l Wiem, ze na modzie zna sie tutaj Boro Boro i Rozi (moze jeszcze kogos pominalem) i ich opinia jest wazna. A wasza? Mozecie krytykowac i niczego to nie zmieni. Wy bedziecie pisac swoje opinie, a ja swoje. No właśnie o to się rozchodzi, że my Tobie już dziękujemy za usługi.
Opublikowano 13 listopada 201410 l Lucjan wymienił mnie w tym samym zdaniu co Waldusia. Mogę umierać.
Opublikowano 13 listopada 201410 l Ostatnie takie większe zakupy, które poczyniłem, to te na wiosnę/lato, ale ponieważ byłem zbanowany ( ), to chwalę się nimi dopiero teraz. Niedługo będę szukał butów na zimę, przygotujcie się na epopeję w tym dziale. Identyczna harringtonka mercaadidaski No i spełniłem swoje marzenie, polówka fp, którą sprawiłem sobie za ładne zdanie matury. Edytowane 13 listopada 201410 l przez blazej10
Opublikowano 13 listopada 201410 l Gazellki są śliczne, z przodu może wyglądają stosunkowo mniej ciekawie, ale boki to miazga, uwielbiam je.
Opublikowano 13 listopada 201410 l Przykro mi to mówić Jerome,ale nigdy nie będziesz jak Kanye,bo Jesteś biały s(pipi)ysynu Prawda czysta brudna
Opublikowano 14 listopada 201410 l To te bransolety, co FBI zakłada, żeby murzyni z miasta nie uciekali.
Opublikowano 14 listopada 201410 l Nie macie pojęcia o guście. Najlepiej jakby założył do tego się maxy albo gizele tak?
Opublikowano 14 listopada 201410 l Maus Charles Tyrwitt ma straszna biede polecial bys cos jeszcze z garniakami?
Opublikowano 14 listopada 201410 l Nie macie pojęcia o guście. Hmm... Twoje wypowiedzenie skłoniło mnie do refleksji. Otóż, zabrzmiało to tak, jakby nayebany żul, śmierdzący tanią wódą i gorzałą próbował mnie przekonać, żebym nie pił alkoholu.
Opublikowano 14 listopada 201410 l Nie macie pojęcia o guście. Najlepiej jakby założył do tego się maxy albo gizele tak? Tak, zdecydowanie lepiej wygląda w airmaxach.
Opublikowano 14 listopada 201410 l Zakupiona. Przyjdzie to bedzie fotka. w sumie, to do roboty mi sie takie bluzacze przydają, tylko wytarłbym te chuyowe wzorki
Opublikowano 14 listopada 201410 l Maus Charles Tyrwitt ma straszna biede polecial bys cos jeszcze z garniakami? W segmencie ekonomicznym, suitsupply zyskuje od 2 lat na popularnosci. IMO, zasluzenie.
Opublikowano 14 listopada 201410 l Maus Charles Tyrwitt ma straszna biede polecial bys cos jeszcze z garniakami? Przeciez stamtad tylko koszule sie kupuje.
Opublikowano 15 listopada 201410 l w sumie, to do roboty mi sie takie bluzacze przydają, tylko wytarłbym te chuyowe wzorki Przełożyć na drugą strone i ściąć metke ; ]