Opublikowano 22 listopada 201410 l Runda druga. Ta: Czy ta: Ewentualnie ta, tez fajna. Kaptur odpinany:
Opublikowano 22 listopada 201410 l Ok, dzisiejsze zakupy: x2 Jeszcze jakichś ładnych rękawiczek muszę poszukać. Wszystko kosztowało tyle co koszulka z Czarną Matką Boską Żeromską. Jest to zasługa najgorszej bawełny, tragicznej jakości skóry i pijanych Wietnamczyków szyjących to wszystko do kupy. ...przepraszam, że w sumie nie ma czego hejtować
Opublikowano 23 listopada 201410 l Czyli ogólnie dalej źle. Ale forumek wie gdzie mam jego opinię, więc ok
Opublikowano 23 listopada 201410 l Ufff, liczyłem na jakiś hit w sprawie butów, ale na szczęście jest bardzo fajnie.
Opublikowano 23 listopada 201410 l Te spodnie chyba nieco za czyste do fitu. Jakieś przetarte by bardziej pasowały, bo reszta z wyglądu trochę "noszona".
Opublikowano 24 listopada 201410 l Czyli ogólnie dalej źle. Ale forumek wie gdzie mam jego opinię, więc ok Wcale nie jest zle, bardzo ladne spodnie.
Opublikowano 24 listopada 201410 l Te spodnie chyba nieco za czyste do fitu. Jakieś przetarte by bardziej pasowały, bo reszta z wyglądu trochę "noszona". Dokladnie. To mialem wczesniej napisac.
Opublikowano 24 listopada 201410 l Całkiem na serio, to wszystkie Mustangi mi się przecierały w kroku. Ten ich jeans jest jakiś lewy.
Opublikowano 26 listopada 201410 l Nogi jakies takie chude w nich sie wydaja, przynajmniej u tego goscia. Siara daj linka do butow.
Opublikowano 26 listopada 201410 l Przypuszczam, że to pewnie jakiś kurdupel z nóżkami jak patyczki. Oby te co zamówiłem weszły na moje Buty: http://www.emp-online.co.uk/brandit-gladstone-boots/art_252389/ Uwaga, sklep stricte dla brudasuf. <edit> a..myślałem, że Plugawy pisał o moich spodniach. Edytowane 26 listopada 201410 l przez Siara_iwj
Opublikowano 26 listopada 201410 l Buty bardzo fajne, miła odmiana od typowych glanów, szkoda, że zostały wyłącznie numery 46 i 47, rozmiar iście szatański
Opublikowano 26 listopada 201410 l Panie, pan słabo szuka i tak to wychodzi. Brandita przejęło chyba EMP i szyją to już pod swoją marką: http://www.emp-online.co.uk/black-premium-by-emp-gladstone-boots/art_275999/ Produkt ten sam, tylko te "diabełki" robią różnice.