Opublikowano 6 grudnia 201410 l kupilem dzisiaj spodnie: Skinny fit, ja takich nawet nie potrafię założyć bo się nie da xD Ale ogólnie to tylko w slim fitach śmigam
Opublikowano 6 grudnia 201410 l Qvstra - dla mnie spoko, solidna produkcja, ciepło mi w niej, jak się normalnie ubiorę. I wyglada całkiem spoko, panie zwracają uwagę, że jest ok.
Opublikowano 8 grudnia 201410 l Też ostatnio stwierdziłem, że muszę bardziej w slim fity inwestować. W szerokich spodniach wygląda się jak upośledzony. Czasami w slim fitach też, ale efekt ten mija jak się założy buty.
Opublikowano 9 grudnia 201410 l Na czasie moj nastepny zakup, bo od dluzszego czasu mialem chetke na ta koszulke. Jak wam sie podoba? Ech.. i tak bedzie hejt zapewne.
Opublikowano 9 grudnia 201410 l Tak miałem napisać: "słaba, a do tego pewnie z 1000zł kosztowała heheh" ale stwierdziłem, że przesadziłbym z tą ceną. Z ciekawości sprawdziłem sobie w google i... $310 Tak więc podsumowując: chu.jowa, nie przez cenę. Osobiście mając miliony na koncie bym takiej nie kupił. Edytowane 9 grudnia 201410 l przez MrNorbi
Opublikowano 18 grudnia 201410 l H&M, z kolekcji L.O.G.G., 129 zł. Była jeszcze zarąbista dżinsowa katana, no ale teraz nie potrzebuję.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Koszula fajna, ale chyba nie ma sensu kupować w HM ciuchów z nowej kolekcji, bo świętach pewnie będzie za pół ceny.
Opublikowano 18 grudnia 201410 l http://www.zara.com/pl/en/man/trousers/joggers/side-zip-trousers-c510501p2080560.html zamierzam nabyc, co myslicie? ile jerome/10?
Opublikowano 18 grudnia 201410 l Trochę duzo za taka koszule. Na kopalni dają takich parę na miesiąc do zjechania. Za darmo. Trzeba tylko jebać kilkaset metrów pod ziemią.
Opublikowano 22 grudnia 201410 l Jak tak ma wyglądać mężczyzna dresiarz od Zary to ja pierdolę współczesny świat. ;(
Opublikowano 22 grudnia 201410 l Jak tak ma wyglądać mężczyzna dresiarz od Zary to ja pierdolę współczesny świat. ;( Niestety, tego nie przeskoczysz. Trzeba być wiernym swoim przekonaniom i jak dresik bawełniany, to tylko A nie jakieś porty jak dla Eunucha z haremu. Po świętach, trzeba będzie się wybrać na shopping odzieżowy, bo będzie sporo promocji przed sylwestrem