Opublikowano 27 grudnia 201410 l Zaczęły się wyprzedaże w sieciówkach, kupiłem dwie kuszule w zarze -50% zaraz jade do drugiej marynarkę oglądać.
Opublikowano 27 grudnia 201410 l Jak z zary to wygugluj sobie " shirt template". Enyłejz. Kupiłem se rękawiczki na rower. Mają dużo różnych kosmicznych materiałów, których nazwy kończą się na ®. Kosztowały około 45 funi, więc żerom approved.
Opublikowano 29 grudnia 201410 l Nope, bo nie cena sie liczy. Te mi sie nie podobaja przez te napisy.
Opublikowano 29 grudnia 201410 l Rękawiczki z napisem Gore to idealne rękawiczki dla takiego szatana jak Ty Siara
Opublikowano 29 grudnia 201410 l Te mi sie nie podobaja przez te napisy. OD RAZU LEPIEJ Edytowane 29 grudnia 201410 l przez MrNorbi
Opublikowano 30 grudnia 201410 l Jak z zary to wygugluj sobie " shirt template". Enyłejz. Kupiłem se rękawiczki na rower. Mają dużo różnych kosmicznych materiałów, których nazwy kończą się na ®. Kosztowały około 45 funi, więc żerom approved. Te sa ladniejsze i tansze, £37
Opublikowano 30 grudnia 201410 l Niższy model. I mniej praktyczne przy sygnalizowaniu skrętów po zmroku.
Opublikowano 4 stycznia 201510 l super slim? to ile ty wazysz? 69,6kg przy 181-182cm wzrostu. Szerokie bary i waska talia powoduja, ze wygladam w nim zabojczo.
Opublikowano 4 stycznia 201510 l a wiec jakie kolory garniaków są ok? zieleń? róż? na mojej studniówce miałem czarny, ale ze mnie wiochmen
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Kiedyś tutaj ktoś się wymądrzał, że czarny garniak nie może być pierwszym, czy coś, ale generalnie to był bełkot jakiś, a czarne garniaki są super.
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Ja mam ciemno granatowy, w takim mi najlepiej. W czarnym średnio bym wyglądał.
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Nie chodzi o pierwszy, tylko, że jest mało uniwersalny, ale jak tylko na studniówke to bez róznicy. Zresztą na studniówkę chodzą ludzie w butach sportowych i garniakach więc mnie już nic nie zdziwi.
Opublikowano 4 stycznia 201510 l ja w tym roku kupuje granatowy ultra slim fit aby podkreślał moje wysportowane ciało. tylko buty nie wiem jakie