Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

image2xxl.jpg

Co myślicie? Jest w dobrej cenie, ale się waham. Nie jest trochę fajansiarska? 

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 464,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Jest.

Opublikowano

Bluza z napisem YANO. Biorąc pod uwagę jego obecną popularność- może być.

Opublikowano

ja sie na jakas kurtale czaje, cos takiego mi chodzi po glowie

https://www.zalando.pl/american-college-bombers-kurtka-przejsciowa-oliwka-am122g005-606.html

https://www.zalando.pl/alpha-industries-palladium-kurtka-przejsciowa-oliwkowy-al522h00m-n11.html

ale nie jestem jeromem wiec chcialbym cos znalezc poniezej 700 czy 500zl xd najlepiej wlasnie cala w oliwkowym kolorze, beda w sieciowkach takie? nie rozgladalem sie jeszcze, dzisiaj bylem w zarze bo maja promki i byly tego typu ale czarne, wolalbym jednak w innym kolorze ;(

Opublikowano

@schabek o kur.wa, dokładnie taka sama kurtkę - jak w pierwszym linku - mierzyłem w pullbearze dzisiaj o 12 we Wrocławiu. Kosztowała 39.90 zł.

Edytowane przez Habit75

Opublikowano

Jezu jakie paskudne szeleszczące kurtki za chore pieniądze. Aż mi się Nico Bellic przypomniał po ich zobaczeniu.

Opublikowano

Za 700 zł to kurtka powinna być wygodna, wiatro i wodoszczelna, a do tego dobrze wyglądać, czyli coś z serii North Face, albo Nike ACG na przykład. Te, co wrzucił Schabek to zwykłe kurtały jakie można dostać w sieciówkach.

Opublikowano

Mam north face evolution i nie wymieniłbym jej na zadna inna

Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Przecież w takie kurtki ubierali się w Polsce w latach 90 bandyci. Schabek, chcesz być bandytą?

Opublikowano

Flyers są spoko bardzo, sam chciałem na wiosnę, ale raczej zdecyduję się na Harringtonkę:

df71ce603f3e3c59494b2fea1d2e25bc.jpg

Też bandycka, więc OK.

Opublikowano

xD

co za ironia kurtke klasy robotniczej nosić będzie rozi 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Kurtkę skinheadów, przez których byłbyś bity i kopany.

Opublikowano

A geniuszku skinhead wywodzi się z...?

i nie wiem czy wiesz, ale duża część skinów była lewicowa i gardziła pasożytami ^^

Opublikowano

No, ale ja stoję po stronie tych co gardzą lewakami.

Opublikowano

Sam Jerome musiał się tu pofatygować, żeby potwierdzić, że Bluber guwno wie.

Opublikowano

I Schabek weź sobie wejdź na jakieś sklepy z militarną odzieżą, tam znajdziesz tańsze i lepsze te kurtki.

Opublikowano

Nie żadnego wehrmachtowca, tylko Amona Goetha.

Opublikowano

Może być nawet Amon Amarth, gdyby istniało tylko takie jego zdjęcie jak to z 46 roku, to by cię już tak nie interesował:

220px-Amon_goeth_1946.jpg

Opublikowano

No ale tu chodzi raczej o Amona zagranego super przez Fiennesa. A tak to wiadomo - chuj mu na grób.