Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no w conversach moich 2 letnich po kilku praniach lekko odchodzi podeszwa w tym miejscu gdzie się but zgina :(

i generalnie chłopaki to szukam siwej marynarki do jeansów/chinosów ale wszędzie wołają sobie 350zł wzwyż

serio nie idzie dostac taniej?

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pisałeś ostatnio, że te skórzane authentici ci sie podobają :> anyway za 140 złotych to prawie jak za darmo

No wiem właśnie, ale to i tak halucynacje z niedożywienia, bo przy moim laczu wyglądałyby chvjowo.

Opublikowano

No tak samo jak nie trawie wszelkiej maści Airmaxów, laczków od żuroma. Od 10 lat chodze w vansach bo wiem czego po nich się spodziewać, ot wygodne szmaciaki (a to ważne to nie noszę skóry więc tez wybór mam ograniczony). 

Opublikowano

dostane w ktorejs sieciowce czarne polo bez logo i z czarnymi guzikami? szukam takiego od miesiaca i albo jest z ch,ujowego materialu (bardzo cienki albo mega rozciagliwy, jak ciuchy do biegania), albo ma logo, poprzeczne pasy albo biale guziki. 

nawet nie myslalem, ze bedzie az taki problem z tak wydawaloby sie casualowym ciuchem

Opublikowano

Koleżanka mi mówiła, że nic sie nie porucha jak chodzisz w polówce.

Opublikowano

2510.jpg

Jedzie do mnie <3

masz ty w ogóle kategorie A? Czy w razie wojny wrzucają cię razem z kobietami i dziecmi?

Mam piękną kategorię A. 

Ty jaką masz? Z jak zyeb?

Opublikowano (edytowane)

Kurwa placze z okazji wspanialego zakupu Rozaljusza ze smiechu. Ty sie teraz do AK zapisales? Bo przed chwila sie na Werhmacht strzygles.

Jeszcze tylko brakuje:

https://www.youtube.com/watch?v=o-wadsd77tI

xD

Widze rap sie znudzil delikatnie, na jak dlugo zostaniesz patriota? Kolejny etap JP, co bedzie nastepne?

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Rozi w razie wybuchu wojny w bluzie AK skitrany w makdonaldzie przetrwa wojne. Ty Maus też ku.rwa w angli siedzisz a ja kulka i do piachu za bycie pedauem.

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Rozumiem powagę symboli narodowych, ale ten sweter wygląda jak od paździocha z bazaru. Głównie kolorystycznie straszna lipa.

wiesz jakby ci to powiedzieć...ta kolorystyka nie jest bez powodu

blfi_20120525_0007.jpg

Opublikowano

Nie wiem co wy chcecie od Airmaxow ;( Od kiedy je nosze kazde inne buty sa super niewygodne ( ubralem dzisiaj Jordany 1 i mnie nie dosc ze stopa boli to jeszcze piszczel w prawej nodze ) Airmaxy90 = Wygoda