Opublikowano 23 lutego 201510 l no w conversach moich 2 letnich po kilku praniach lekko odchodzi podeszwa w tym miejscu gdzie się but zgina i generalnie chłopaki to szukam siwej marynarki do jeansów/chinosów ale wszędzie wołają sobie 350zł wzwyż serio nie idzie dostac taniej?
Opublikowano 23 lutego 201510 l Pisałeś ostatnio, że te skórzane authentici ci sie podobają :> anyway za 140 złotych to prawie jak za darmo No wiem właśnie, ale to i tak halucynacje z niedożywienia, bo przy moim laczu wyglądałyby chvjowo.
Opublikowano 23 lutego 201510 l No tak samo jak nie trawie wszelkiej maści Airmaxów, laczków od żuroma. Od 10 lat chodze w vansach bo wiem czego po nich się spodziewać, ot wygodne szmaciaki (a to ważne to nie noszę skóry więc tez wybór mam ograniczony).
Opublikowano 23 lutego 201510 l dostane w ktorejs sieciowce czarne polo bez logo i z czarnymi guzikami? szukam takiego od miesiaca i albo jest z ch,ujowego materialu (bardzo cienki albo mega rozciagliwy, jak ciuchy do biegania), albo ma logo, poprzeczne pasy albo biale guziki. nawet nie myslalem, ze bedzie az taki problem z tak wydawaloby sie casualowym ciuchem
Opublikowano 23 lutego 201510 l Jedzie do mnie <3 masz ty w ogóle kategorie A? Czy w razie wojny wrzucają cię razem z kobietami i dziecmi? Mam piękną kategorię A. Ty jaką masz? Z jak zyeb?
Opublikowano 23 lutego 201510 l Kurwa placze z okazji wspanialego zakupu Rozaljusza ze smiechu. Ty sie teraz do AK zapisales? Bo przed chwila sie na Werhmacht strzygles. Jeszcze tylko brakuje: https://www.youtube.com/watch?v=o-wadsd77tIxDWidze rap sie znudzil delikatnie, na jak dlugo zostaniesz patriota? Kolejny etap JP, co bedzie nastepne? Edytowane 23 lutego 201510 l przez Gość
Opublikowano 23 lutego 201510 l Rozi w razie wybuchu wojny w bluzie AK skitrany w makdonaldzie przetrwa wojne. Ty Maus też ku.rwa w angli siedzisz a ja kulka i do piachu za bycie pedauem. Edytowane 23 lutego 201510 l przez _Be_
Opublikowano 23 lutego 201510 l @QvstraPopatrz w H&M,bo oni mieli sporo polówek jednolitych bez znaczków.
Opublikowano 25 lutego 201510 l Rozumiem powagę symboli narodowych, ale ten sweter wygląda jak od paździocha z bazaru. Głównie kolorystycznie straszna lipa. Edytowane 25 lutego 201510 l przez Cosmos
Opublikowano 25 lutego 201510 l @Qvstra Popatrz w H&M,bo oni mieli sporo polówek jednolitych bez znaczków. byla taka o jaka mi chodzilo, ale z (pipi) bialymi guzikami :|
Opublikowano 25 lutego 201510 l Poproś mamę, żeby Ci przyszyła czarne guziki na miejsce białych Edytowane 25 lutego 201510 l przez Ferris71
Opublikowano 25 lutego 201510 l Rozumiem powagę symboli narodowych, ale ten sweter wygląda jak od paździocha z bazaru. Głównie kolorystycznie straszna lipa. wiesz jakby ci to powiedzieć...ta kolorystyka nie jest bez powodu
Opublikowano 25 lutego 201510 l powinien jeszcze takie ocieplacze jak ferdas nosił dokupić by fitowały
Opublikowano 25 lutego 201510 l Nie wiem co wy chcecie od Airmaxow ;( Od kiedy je nosze kazde inne buty sa super niewygodne ( ubralem dzisiaj Jordany 1 i mnie nie dosc ze stopa boli to jeszcze piszczel w prawej nodze ) Airmaxy90 = Wygoda