Siara_iwj 4 138 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Nie wiem co wy chcecie od Airmaxow ;( Od kiedy je nosze kazde inne buty sa super niewygodne ( ubralem dzisiaj Jordany 1 i mnie nie dosc ze stopa boli to jeszcze piszczel w prawej nodze ) Airmaxy90 = Wygoda To sobie kup profilowane wkładki i każde buty staną się turbo wygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Zwal sobie konia stopami to sobie poruchasz i potanczysz Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Bóle stóp i piszczeli o chodzenia...żeby Ci przypadkiem bieganie do głowy nie przyszło, bo na wózku skończysz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Air Maxy dla mnie zawsze się wydawały dresiarskie, nie to co Dunki albo AF1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 krupek ja mam ogolnie nogi od Kick Boxingu i kosza z(pipi)ane na maksa dlatego tak lubie AM90 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Pomyśl nad jakimiś wkładkami ortopedycznymi, bo jeszcze trochę życia przed Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 On ci powie żebyś uprawiał samogwałt przy użyciu stóp Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Vans jak tylko się chociaż lekko guma odklei daje ci nową parę więc to też jest spoko z ich strony. Serio? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Vans jak tylko się chociaż lekko guma odklei daje ci nową parę więc to też jest spoko z ich strony. Serio? Tak. Kumpel mi pisał ostatnio, pracuje w vansie i przysługuje Ci wachlarz praw do reklamowania butów, nie wszyscy o tym wiedzą, ale możesz reklamować nawet rozklejenie butów na zgięciu - oddajesz, oni je sklejają tak, że i tak się z czasem rozpierdalają i po drugim klejeniu masz prawo ubiegać się już o nową parę lub zwrot kasy. takie akcje jak pęknięcie gumy na zgięciu traktowane jest jako uszkodzenie wynikające z słabej jakości użytych materiałów i tu z automatu dostajesz nową parę warto im uprzykrzać życie w każdym razie i truć dupę z największymi gównami, co polecam i do czego zachęcam Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Pomyśl nad jakimiś wkładkami ortopedycznymi, bo jeszcze trochę życia przed Tobą. Po co skoro moge nosic AM90 i Conversy i Timberlandy Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Ale do munduru pasują takie kolory ale ten sweter to pomyłka. Wolałbym kurtkę w takich barwach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Kolor ładny ale to jest na nim? Emmm dyskusyjne Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 chce kupic dziewczynie bransoletke na urodziny, ale nie mam pojecia gdzie szukac bo nigdy czegos takiego nie kupowalem. raczej cos delikatnego, eleganckiego. budzet okolo 100zl pomozecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Daj potem znać jak jakość. Bluza przyszła, jakość wyyebista, materiał jest mięsisty, wszystko super uszyte - WARTO. Dostałem jeszcze smycz i bon na -5%! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) Wow tata sie ucieszy, ze mniej hajsu ci bedzie musial pozniej przelac Edytowane 27 Lutego 2015 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Wow, ale zamknij już mordę na wieki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Ale nie krzycz tak, bo nie jestes w wojsku. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Wez Bartek szczym ryj bo on teraz w ARMII KRAJOWEJ jest i cie zastszeli pistoletemnawiadomoco!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) Daj potem znać jak jakość. materiał jest mięsisty Ale nie zjedz ok? Edytowane 27 Lutego 2015 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Vans jak tylko się chociaż lekko guma odklei daje ci nową parę więc to też jest spoko z ich strony. Serio? Tak. Kumpel mi pisał ostatnio, pracuje w vansie i przysługuje Ci wachlarz praw do reklamowania butów, nie wszyscy o tym wiedzą, ale możesz reklamować nawet rozklejenie butów na zgięciu - oddajesz, oni je sklejają tak, że i tak się z czasem rozpierdalają i po drugim klejeniu masz prawo ubiegać się już o nową parę lub zwrot kasy. takie akcje jak pęknięcie gumy na zgięciu traktowane jest jako uszkodzenie wynikające z słabej jakości użytych materiałów i tu z automatu dostajesz nową parę warto im uprzykrzać życie w każdym razie i truć dupę z największymi gównami, co polecam i do czego zachęcam nie zebym, jakos bardzo chcial tutaj wojowac ideologicznie, ale widac na tym przykladzie kosmiczny wyzysk na chinskiej sile roboczej. po co zrobic but z drozszego materialu, jak zrobienie 100 kolejnych par butow w gorszej jakosci przez 9 letniego malego chlopca ze sweatshopu kosztuje mniej niz jedna para drozszych. niestety ja tez chodze w chinskich produktach, lecz mimo to staram sie nie napedzac gospodarki odziezowej reklamujac co chwile towar niskiej jakosci. juz lepiej miec ten but za 200 pln ze swiadomoscia, ze przetrzyma troche a po nim moze kupi sie cos innego. moze szyte przez jakiegos biednego polaczka. Edytowane 28 Lutego 2015 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Nie interesują mnie 9 letni mali chłopcy ze sweatshopu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Najtmer szanuje ten pogląd, ale niestety wszystko jest made in china czy to telefony, konsole czy podzespoly do kompów i jakby nie masz wyboru zbyt duzego jesli o kupno produktów bo nikt nie składa alternatywnie ps4 za wiecej kasy, ale nie wyzyskujac studentow z chin wiec to dosc trudny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Przepraszam, moje części do roweru mają Made in Italy, a rama Made in Denmark. Może dlatego są tak zabawnie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Nic nie pisałem o rowerach. Oczywiscie, ze są mniejsze manufaktury jak choćby w holandii gdzie składaja smartfony bez wyzysku, ale i cena tska smartfona jest porownywalna do iphone wiec sie da Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Najtmer szanuje ten pogląd, ale niestety wszystko jest made in china czy to telefony, konsole czy podzespoly do kompów i jakby nie masz wyboru zbyt duzego jesli o kupno produktów bo nikt nie składa alternatywnie ps4 za wiecej kasy, ale nie wyzyskujac studentow z chin wiec to dosc trudny temat. Nie wszystko. Wiekszosc moich butow czy ciuchow to np Made in Japan itd Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi