Opublikowano 25 lutego 201510 l Nie wiem co wy chcecie od Airmaxow ;( Od kiedy je nosze kazde inne buty sa super niewygodne ( ubralem dzisiaj Jordany 1 i mnie nie dosc ze stopa boli to jeszcze piszczel w prawej nodze ) Airmaxy90 = Wygoda To sobie kup profilowane wkładki i każde buty staną się turbo wygodne.
Opublikowano 25 lutego 201510 l Bóle stóp i piszczeli o chodzenia...żeby Ci przypadkiem bieganie do głowy nie przyszło, bo na wózku skończysz.
Opublikowano 25 lutego 201510 l Air Maxy dla mnie zawsze się wydawały dresiarskie, nie to co Dunki albo AF1
Opublikowano 25 lutego 201510 l krupek ja mam ogolnie nogi od Kick Boxingu i kosza z(pipi)ane na maksa dlatego tak lubie AM90
Opublikowano 25 lutego 201510 l Pomyśl nad jakimiś wkładkami ortopedycznymi, bo jeszcze trochę życia przed Tobą.
Opublikowano 26 lutego 201510 l Vans jak tylko się chociaż lekko guma odklei daje ci nową parę więc to też jest spoko z ich strony. Serio?
Opublikowano 26 lutego 201510 l Vans jak tylko się chociaż lekko guma odklei daje ci nową parę więc to też jest spoko z ich strony. Serio? Tak. Kumpel mi pisał ostatnio, pracuje w vansie i przysługuje Ci wachlarz praw do reklamowania butów, nie wszyscy o tym wiedzą, ale możesz reklamować nawet rozklejenie butów na zgięciu - oddajesz, oni je sklejają tak, że i tak się z czasem rozpierdalają i po drugim klejeniu masz prawo ubiegać się już o nową parę lub zwrot kasy. takie akcje jak pęknięcie gumy na zgięciu traktowane jest jako uszkodzenie wynikające z słabej jakości użytych materiałów i tu z automatu dostajesz nową parę warto im uprzykrzać życie w każdym razie i truć dupę z największymi gównami, co polecam i do czego zachęcam
Opublikowano 26 lutego 201510 l Pomyśl nad jakimiś wkładkami ortopedycznymi, bo jeszcze trochę życia przed Tobą. Po co skoro moge nosic AM90 i Conversy i Timberlandy
Opublikowano 26 lutego 201510 l Ale do munduru pasują takie kolory ale ten sweter to pomyłka. Wolałbym kurtkę w takich barwach.
Opublikowano 27 lutego 201510 l chce kupic dziewczynie bransoletke na urodziny, ale nie mam pojecia gdzie szukac bo nigdy czegos takiego nie kupowalem. raczej cos delikatnego, eleganckiego. budzet okolo 100zl pomozecie?
Opublikowano 27 lutego 201510 l Daj potem znać jak jakość. Bluza przyszła, jakość wyyebista, materiał jest mięsisty, wszystko super uszyte - WARTO. Dostałem jeszcze smycz i bon na -5%!
Opublikowano 27 lutego 201510 l Wow tata sie ucieszy, ze mniej hajsu ci bedzie musial pozniej przelac Edytowane 27 lutego 201510 l przez _Be_
Opublikowano 27 lutego 201510 l Wez Bartek szczym ryj bo on teraz w ARMII KRAJOWEJ jest i cie zastszeli pistoletemnawiadomoco!!!!
Opublikowano 27 lutego 201510 l Daj potem znać jak jakość. materiał jest mięsisty Ale nie zjedz ok? Edytowane 27 lutego 201510 l przez _Be_
Opublikowano 28 lutego 201510 l Vans jak tylko się chociaż lekko guma odklei daje ci nową parę więc to też jest spoko z ich strony. Serio? Tak. Kumpel mi pisał ostatnio, pracuje w vansie i przysługuje Ci wachlarz praw do reklamowania butów, nie wszyscy o tym wiedzą, ale możesz reklamować nawet rozklejenie butów na zgięciu - oddajesz, oni je sklejają tak, że i tak się z czasem rozpierdalają i po drugim klejeniu masz prawo ubiegać się już o nową parę lub zwrot kasy. takie akcje jak pęknięcie gumy na zgięciu traktowane jest jako uszkodzenie wynikające z słabej jakości użytych materiałów i tu z automatu dostajesz nową parę warto im uprzykrzać życie w każdym razie i truć dupę z największymi gównami, co polecam i do czego zachęcam nie zebym, jakos bardzo chcial tutaj wojowac ideologicznie, ale widac na tym przykladzie kosmiczny wyzysk na chinskiej sile roboczej. po co zrobic but z drozszego materialu, jak zrobienie 100 kolejnych par butow w gorszej jakosci przez 9 letniego malego chlopca ze sweatshopu kosztuje mniej niz jedna para drozszych. niestety ja tez chodze w chinskich produktach, lecz mimo to staram sie nie napedzac gospodarki odziezowej reklamujac co chwile towar niskiej jakosci. juz lepiej miec ten but za 200 pln ze swiadomoscia, ze przetrzyma troche a po nim moze kupi sie cos innego. moze szyte przez jakiegos biednego polaczka. Edytowane 28 lutego 201510 l przez Najtmer
Opublikowano 1 marca 201510 l Najtmer szanuje ten pogląd, ale niestety wszystko jest made in china czy to telefony, konsole czy podzespoly do kompów i jakby nie masz wyboru zbyt duzego jesli o kupno produktów bo nikt nie składa alternatywnie ps4 za wiecej kasy, ale nie wyzyskujac studentow z chin wiec to dosc trudny temat.
Opublikowano 1 marca 201510 l Przepraszam, moje części do roweru mają Made in Italy, a rama Made in Denmark. Może dlatego są tak zabawnie drogie
Opublikowano 1 marca 201510 l Nic nie pisałem o rowerach. Oczywiscie, ze są mniejsze manufaktury jak choćby w holandii gdzie składaja smartfony bez wyzysku, ale i cena tska smartfona jest porownywalna do iphone wiec sie da
Opublikowano 1 marca 201510 l Najtmer szanuje ten pogląd, ale niestety wszystko jest made in china czy to telefony, konsole czy podzespoly do kompów i jakby nie masz wyboru zbyt duzego jesli o kupno produktów bo nikt nie składa alternatywnie ps4 za wiecej kasy, ale nie wyzyskujac studentow z chin wiec to dosc trudny temat. Nie wszystko. Wiekszosc moich butow czy ciuchow to np Made in Japan itd