Opublikowano 3 marca 201510 l Do łażenia po domu GOTY. Klapeczki odłożyłem na bok, bo już zahaczałem o przód jakubami
Opublikowano 3 marca 201510 l Zaraz któryś wparuje i powie, że on to nawet śpi w najnowszych butach od Kanyego czy innego Rona Jeremego Edytowane 3 marca 201510 l przez Ferris71
Opublikowano 25 marca 201510 l Bo wbija się w gimbusiarsko-hipstersko-neodresiarskie standardy tego grupowca.
Opublikowano 25 marca 201510 l Koszula zwyczajna, prosta, a buty to zwykłe, sporotwe adidasy. Nie wiem, gdzie tu gimbaza, albo hipsterstwo.
Opublikowano 25 marca 201510 l buty rzeczywiście fajne, ale do koszuli dorzucić czapkę z daszkiem i niech wskakuje na deskę
Opublikowano 25 marca 201510 l plugawy do kazdej szmaty mozesz cos takiego powiedziec przeciez ktos sobie kupi dresy - 'no dorzucic do tego biale adaski, czapke w(pipi)ke i ortalionowa kurtale i niech idzie na lawke przed blok pic browara' ktos kupi czarne spodnie - 'no dorzucic do tego glany, cwiekowana skore i niech idzie jesc koty' wyluzuj
Opublikowano 26 marca 201510 l pomyslalem, ze yebac kupowanie spodni wrangler lee na allegro po 100-150 o watpliwej orygilalnosci, ktore sie przecieraja w kroku po roku i poszlem do sklepu i wzialem i kupilem za 320 zikos od razu w tym samym sklepie wzialem i kupilem koszule wrangler http://www.wrangler.pl/product/1-pocket-button-down-shirt/W58834YAN# jeszcze zachaczyłem o house i wzialem swetr und bluze razem 160 ogolnie, zem zadowolon z zakupow
Opublikowano 28 marca 201510 l Jak komuś sie sweter podoba i bluza to teraz jest kuponik do Housa na -40% Edytowane 28 marca 201510 l przez Ma_niek