Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ten Mroq333 to jakis pierdolniety jest, czy tylko mi sie wydaje?

Ukjo ten garnitur dosc intensywny jest kolorem, przemysl go jeszcze. Czarnych butow na pewno do tego nie zakladaj.

very-brown-ted-baker-hann-formal-shoes-p

Skoro na pewno nie czarne to czy te moje ktore juz posiadam Spoko 

Opublikowano (edytowane)

kupujecie ciuchy online? gdzie robicie zakupy? oczywiscie chodzi mi o polskie sklepy, nie interesuja mnie karierowicze na wyspach :P

szlak mnie trafia jak sobie pomysle ze mam isc gdzies do centrum handlowego i łazic po sklepach  :/

Edytowane przez Szejdj
Opublikowano

Ja tam wolę najpierw przymierzyć i zobaczyć jak ciuch na mnie leży, poczuć jakiej jest jakości, nie lubię w ciemno kupować. Kilka razy kupowałem przez neta i zdarzało sie być mocno rozczarowanym, wiec staram sie ograniczać z tym do minimum. choć ostatnio jak mi sie buty spodobały to musiałem je wziac i jak do mnie przyszły to niemal sie nie zesralem ze szczęścia takie piękne były.

Opublikowano

@Rozi

Jezeli wesele to oxfordy a nie broguesy ;)

Chciałeś chyba powiedzieć oxfordy a nie derby :) Brogsy przecież też występują z zamkniętą przyszwą.

ja ostatnio właśnie takie zakupiłem w kolorze koniakowym, jak będę miał czas to wrzucę zdjęcie.

• Plusik 1
Opublikowano

Piszesz do mnie czy do Roziego?

Jak do mnie to sie randomie nie martw bo wszystko dalej pasuje.

Jasne, ten garnitur 2 rozmary większy a ramionka takie wąskie jak u rudego
  • 2 tygodnie później...