Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

1 i 2- fufu

3- Fajna, ale z tego co wiem to w Footlocker.eu sa repliki fajnych koszulek z NBA za 65 euro.

Kiedy wrzucisz swoje zdjęcie w PST?

Opublikowano

Co to jest fufu?

Bluza szalu nie robi ale jak na cos na codzien to i tak jest spoko.

Chodzilo mi o fuj. Przez pomylke napisalem cos innego, ale jak Tobie sie podoba, to czemu nie. 

Kiedy wrzucisz swoje zdjęcie w PST?

Swoje zdjecia ciuszkow ? Tak, zamierzam wrzucic za jakis czas. 

Opublikowano

A ja szukałem lekkiej kurtki na wiosnę / jesień, żeby pasowała i do t-shirtu z dżinsami, i do koszuli i ładniejszych spodni i butów. I takie coś znalazłem:

http://sklep.prochnik.pl/glowna/4166-kurtka-rossano-3.html

całkiem fajna promocja, z 8 stówek na 2 stówki. Jedyne co, to szukałem raczej ciemnego granatu, ale już nie było za dużego wyboru. A druga sprawa, że na pewno nie dałbym 800 zł za poliester.

Opublikowano (edytowane)

Taki gość i chodzi w portkach z h&m?? No nie spodziewałem się. 

Zaczyna sie.. 

Nie ma juz w sprzedazy spodni w kolorystyce Khaki i black z Fear of God, wiec kupilem alternatywy. Bardzo dobry material imo i swietnie pasuja z Yeezy Boost 350/750. 

Na tych butach, to tylko pozostaje się wyrzygać, dopełniłoby to ich poziom chvjowości i brzydoty. No i kupić podkoszulkę Metalliki, bo nosił taką... biber. Mroku, dobry troll z ciebie.

Tak, tak.. wszyscy gadaja jesli nie sa w stanie kupic czegos, bo jest za drogie :) Tak samo jest z urzadzeniami Apple, ludzie narzekaja jakie to kiepskie a nawet nigdy nie mieli tego urzadzenia. Moda na podkoszulki Metallici wrocila.. no moze nie w Polsce.
Edytowane przez Mroku
Opublikowano

nie ma to jak inspirować się takimi lamusami xddd kanye west i justin bieber no trzymajcie mnie bo nie wytrzymie xdddd

Pokaz co ty masz kolego. Bez obrazy, ale moje buty co wstawilem sa pewnie wiecej warte niz twoja cala garderoba.

Opublikowano

Mrokowski ile te buty kosztowały? Wygrałeś milion?? Zapłacisz mi hipotekę żebym był szczęśliwym człowiekiem?

1050 euro i tak cena zostala leciutko spuszczona. Ponizej 800-900 euro, to podrobki. Probuja robic ludzi w balona. Najdrozsze aukcja, to chyba 2000 euro.

Praktycznie wszystkie modele tych butow sa strasznie limitowane, wiec dlatego cena jest taka wysoka. Czy warto wydac tyle za buty ? Nie. No chyba, ze jestes wielkim fanem Kany'ego i masz oczywiscie pieniadze.

Kupilbym w czerwcu 750's, ale bylem akurat w Paryzu na 3 dni. Przyjechalem w piatek wieczorem a w sobote byla premiera, wiec nie mialem szans. Nastepna najwazniejsza sprawa, to trzeba miec wtyki. Ja niestety nie mam i dlatego trudno jest mi kupic te modele w dniu premiery za normalna cene. Najgorsze, to chyba losowania. Nie ma szans na wygrana.

Do konca roku maja najprawdopodobniej jeszcze wyjsc 4 modele. Moze tym razem uda mi sie kupic za normalna cene.

Opublikowano

Adidas nie toleruje kampienia pod sklepem, wiec jedynie zostaje losowanie. Znow w innych sklepach- jednego razu jest kampienie lub losowanie. Ile sypna par na sklep ? 20 maksymalnie ? Slyszalem, ze teraz beda produkowac w wiekszych ilosciach i pierwsze nowe modele maja trafic 3 wrzesnia.

Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj +/- 200 osob stalo w Amsterdamie po merchandise Kany'ego. Sklepy zostaly otworzone tylko na weekend. 3 sklepy w Europie (Amsterdam, Londyn i Berlin). Fajne koszulki i bluzy sa dostepne.

Kto z forumka kupi mi pare ciuszkow jak mieszka w Londynie ? Zwroce pieniadze :lapka: Juz nie oplaca mi sie jechac jutro samochodem do Amsterdamu.

https://twitter.com/teamkanyedaily/status/766558330722611200

Edytowane przez Mroku
Opublikowano (edytowane)

Taki gość i chodzi w portkach z h&m?? No nie spodziewałem się.

Zaczyna sie..

Nie ma juz w sprzedazy spodni w kolorystyce Khaki i black z Fear of God, wiec kupilem alternatywy. Bardzo dobry material imo i swietnie pasuja z Yeezy Boost 350/750.

Na tych butach, to tylko pozostaje się wyrzygać, dopełniłoby to ich poziom chvjowości i brzydoty. No i kupić podkoszulkę Metalliki, bo nosił taką... biber. Mroku, dobry troll z ciebie.

Tak, tak.. wszyscy gadaja jesli nie sa w stanie kupic czegos, bo jest za drogie :) Tak samo jest z urzadzeniami Apple, ludzie narzekaja jakie to kiepskie a nawet nigdy nie mieli tego urzadzenia. Moda na podkoszulki Metallici wrocila.. no moze nie w Polsce.

Masorz pyta co sądzisz o "pierwszych czterech płytach Metallici?"

Edytowane przez mars75
Opublikowano

Jerome > Mroku. Zaraz, zaraz. Tylko jedna osoba na forum mieszkała w Holandii. Cześć figlarz.

PS: Kupię ci te koszulki jak wrzucisz zdjęcia w PST.

A jak ja wrzuce to też mi coś od kenje kupisz? To ważne!