Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

urwij, co za problem? patkę SI też wiele osób odrywa, a to przecież element wyróżniający

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 463,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Nie ma żadnego problemu, tylko skoro jest to element wyróżniający, to po kiego mam dawać 600 zł za bombera, który gdyby nie ta metka, to by się niczym nie różniła jakościowo i wizualnie od tańszych odpowiedników.

Opublikowano

bycie psychofanem TEDE w 2018, majac jednoczesnie cos po 30.

najgorzej.

Opublikowano

Jest różnica w jakości wykonania bomberki od Alphy w porównaniu z jakimś, nie wiem, no-name brandem z Zalando. Może nie warta różnicy 400 złotych, ale skoro bomberkę Alphy można trafić za 300 zł, to wtedy te 150-200 zeta za jakość jest do przebolenia chyba. 

Edytowane przez Blaise

Opublikowano

ZTJM

Opublikowano
1 godzinę temu, areka napisał:

Co wy pier.dolicie. W szwedkach chodzicie jak skinheadzi w latach 90! Bomberki xD

Rozi za malutki, zeby pamietac '90.

Opublikowano
W dniu 25.10.2017 o 08:23, krupek napisał:

Też się ostatnio odziałem na zimę.

big_OCHNIK-KURMT-0054-99-02.jpg?lm=15054

Zima w połowie, podszewka się rozpruła, zamek rozje.bał. Dziś na reklamację oddaję, jak nie przyjmą to im nasram w sklepie.

Opublikowano

Łacze się w bólu mi tej zimy też się roz(pipi)au zamek kurtce, tyle że po 5latach xD myślałem, że wytrzyma wszytko ta kurtka bo była dosyć pancerna. W sumie dobrze się stało bo robiła się za mała.

Opublikowano
2 godziny temu, areka napisał:

Co wy pier.dolicie. W szwedkach chodzicie jak skinheadzi w latach 90! Bomberki xD

wprowadzili do h&m to teraz polskie lapsy chodzą też w harringtonach xD

Opublikowano

Ale harringtonki to ikona mody męskiej, zresztą, noszenie harringtonki z hm xDDD

yebać biedę.

Opublikowano

Harrigtony mogą nosić tylko modsi i skinheadzi z klasy pracującej a nie jakieś dzieci na garnuszku rodziców studiujące hobbistycznie prawo, cross fit i historię :cool: 

Opublikowano

Ale kopa w ryj zasadzić mogę ci nawet ja.

Opublikowano
Godzinę temu, Rozi napisał:

Ale kopa w ryj zasadzić mogę ci nawet ja.

kopa na pizde se zasadź lamusie :cool:

Opublikowano

Nad takom bluzom myślę, jakbym nie był biedakiem, to bym się nawet nie zastanawiał

66664_25370__19092017_1628.jpg?width=640

I nad takimi butami adidas x_plr

takimi

hot-men-women-tubular-nmd-x-plr-running-

albo

takimi

afew-store-sneaker-adidas-xplr-core-blac

Opublikowano
W dniu 3.02.2018 o 15:15, Dr1zzt napisał:

AL522D009-M11@16.jpg

Jedzie do mnie. Kaptur można ściągnąć. Moja stulejka zastanawia się czy nie naszyć na niej logo Diamond Dogs'a  :fsg:

Zdecydowanie Alpha najbardziej mi siada jeśli chodzi o kurtki , obecnie mam 2 kurtki zimowe alphy i przymierzam się do kolejnej. Pamiętam jak jeździłem do dumnie brzmiącego sklepu Harakiri w Berlinie bo mieli najbliżej od Szczecina kurtki Alphy. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wpadła mi w oko taka koszula czy tam kurtka, i ten znak na plecach mnie najbardziej kręci, że sam się sobie dziwię, bo w ubraniach stawiam na minimalizm.

Jestem w kropce, bo nie jest zbytnio w moim stylu heh, ale mi się podoba na dziś dzień. Co o niej myślicie?

full_img_1270531.jpg

full_img_1270530.jpg

Opublikowano

No tak średnio bym powiedział, a te logo niepotrzebne. Lepiej zakupić prostą czarną jeansową, bo pasuje prawie do wszystkiego. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

7358bfd741aa884b0c7af3080228

http://allegro.pl/bluza-dres-assassin-s-creed-kaptur-z-kapturem-l-i7064045511.html?fromVariant=7064046121

Tak myślę nad tym, bo pomijając reklamowanie asasynami, krój uważam za dość ciekawy(a'la ramoneska), a z kombinacji kolorów ta mi najbardziej leży, chociaż zastanawiam się nad jakością wykonania oczywiście. Znacie może podobne alternatywy dla takiej bluzy? 60zł co prawda majątkiem nie jest i koniec końców mogłoby służyć za coś do chodzenia po domu, ale jednak szukam czegoś nowego do wychodzenia do ludzi.

Opublikowano

No w tym to możesz wyjść co najwyżej do Bizariusza.