Opublikowano 30 maja 20213 l Chce Lniany garnitur na lato pierdolca idzie dostac jak jest 30 stopni -_-
Opublikowano 30 maja 20213 l Len zajebisty na lato. Ostatnio w fajnej cenie znalazłem w TK Maxxie szorty lniane i będzie śmigane jak tylko się pogoda poprawi
Opublikowano 31 maja 20213 l Nie ma nic lepszego latem jak lniana koszula Obowiązkowy zakup w kilku kolorach i można się cieszyć ciepłem.
Opublikowano 1 lipca 20213 l Zawsze chciałem jakąś kurtkę jeansową z barankiem to wziąłem, bo promka spoko.
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l Zajebista koszulka. Aż żałuję, że nie kibicuję Ajaxowi, ale może zacznę dla niej.
Opublikowano 21 sierpnia 20213 l Hehe, kibicowanie amsterdamczykom mówisz? Pięka historia i tradycja, której się trztmają. Te młodziaki często potrafią mnieć wahania formy, i przez to oglądanie ich meczów to emocjonalny rollercoaster... not easy to handle, ale ja tam zdążyłem się do tego zdystansować . Dobra europejska kampania raz na 10/20 lat, to mało, ale np. sezon taki jak LM18/19 potrafi wynagrodzić żmudne czekanie na to, aż coś 'pyknie" i te gnojki bez skrupółów jadą ze wszystkimi, jakby to był kolejny mecz w tej holenderskiej "lidze farmerów" . Tak czy inaczej, jakby co, zapewne o tym wiesz, ale co mi tam. Bycie "neutralnym" kibicem też ma swoje plusy, z czystym sumieniem można nosić koszulki różnych klubów, wtedy wystarczy że są fajne :). Tzn ja nie miał bym oporów załóżyć np trykotu Kaizer Chiefs, ale już np PSG czy inny MU dla mnie odpada ;). Z NBA np to za to hulaj dusza... nosiłbym wszystko, Utah, Detroit, Cleveland czy j.w Dallas, no whatever, wystarczy aby mi się podobała :). No nie mogę sie doczekać tej koszuleczki .
Opublikowano 10 września 20213 l ładnie, mam identyczny zestaw na jesień, tylko bomberka jedna bordowa a druga musztardowa. Może jestem pojebany, ale lubię ten kolor<3 Martensy mam te same kilka lat i nie do zajechania
Opublikowano 24 listopada 20213 l Ale okazję wyrwałem na Vinted ło jezu Kurtka B-3 od marki Cockpit USA, ten model https://cockpitusa.com/collections/b-3-bomber-jackets/products/genuine-b-3-bomber-jacket W ogóle nie wygląda na noszoną i porównałem wszelkie metki i inne rzeczy czy to oryginał no i się zgadza. Nawet byłem u kaletnika potwierdzić czy to faktycznie owcza skóra i powiedział, że tak. Cena? 250 zł xd
Opublikowano 25 grudnia 20213 l Z 8 w Bullsach gra Lavine. Chyba, ze to jersey tylko z numerem Tak to legancka, klasyczne stroje Bulls są ponadczasowe.
Opublikowano 25 grudnia 20213 l Z nazwiskiem, myślałem, ze to jakis lamus czy cos. Dawno za mna chodziła taka albo Lakers, ale jestem żydem i mi było szkoda 400zł wydać
Opublikowano 25 grudnia 20213 l Nie, to nie lamus. Jakby ktoś Cię zagadał, to mów, że kozak dunker, a po kontuzji to nawet świetny snajper z niego się zrobił
Opublikowano 25 grudnia 20213 l 2 godziny temu, Shen napisał: To można nosić na pakernie bez wstydu w sumie na pakernie wszystko sie nada poza wk dzik albo tymi smiesznymi kusymi tanktopami co sterydy nosza i suty im wychodza po bokach