Opublikowano 14 października 200816 l Autor Banny, jak tam? w szkole przetrzepują o ciapcie na zmianę?
Opublikowano 14 października 200816 l Tori ,gdybym mogl takie ciapcie na zmianę w szkole nosic, bylbym wzorowym uczniem jesli chodzi o uczciwość xD Bartek - kupioen w hd, w baltyckiej ,za 139 (pod wplywem impulsu? ) tam tez sa za(pipi)iste sk8 hi ze skory ale mojego rozmairu nie bylo [KU.RWA!] za 229
Opublikowano 14 października 200816 l Becetol, ta koszulka bez tych AJ nie ma racji bytu, masz je? Czemu nie ma racji bytu? To sa Jordany z pierwszej serii a w dodatku (nie freakiem jesli chodzi o ta kwestie, ale sadze ze sie tu nie myle) w najbardziej rare wersji kolorystycznej i wystepuja tu w formie symbolu. Dzis mam na sobie tez koszulke ze sloniem, musze miec slonia zeby w niej chodzic? Edytowane 14 października 200816 l przez el becetol
Opublikowano 14 października 200816 l Becetol, ta koszulka bez tych AJ nie ma racji bytu, masz je? Czemu nie ma racji bytu? To sa Jordany z pierwszej serii a w dodatku (nie freakiem jesli chodzi o ta kwestie, ale sadze ze sie tu nie myle) w najbardziej rare wersji kolorystycznej i wystepuja tu w formie symbolu. Dzis mam na sobie tez koszulke ze sloniem, musze miec slonia zeby w niej chodzic? Nie, wystarczy, ze masz trabe ; ) Po czesci zgadzam sie z szenim, ale z drugiej strony nie kazdy jest sneaker freakiem.
Opublikowano 15 października 200816 l Sam jestes nerd, masz dzojpady od NES na scianie i kaczory donaldy pod oknem.
Opublikowano 15 października 200816 l taki tiszert jak ma becetol bym przygarnął beskitu. Edytowane 15 października 200816 l przez Blok
Opublikowano 15 października 200816 l o ile dobrze pamietam ten tees to 'disisit' czy jakoś tak (moze w nazwie wystepuje 'z' ? ) tak czy siak ściagany pewnie z bobbizo.com
Opublikowano 16 października 200816 l TO JEST KOZACKA KOSZULKA : http://cgi.ebay.com/DISSIZIT-x-KATE-MOSS-x...id=p3286.c0.m14 ROZWAŻAM JEJ KUPNO W PRZYSZŁOŚCI.
Opublikowano 16 października 200816 l mam zamiar kupic tą bluzę: DC Sweatshirt Cannery White DC ;] specjalnie na zlosc dla Was oraz Etnies Shoes Sheckler Black: i Adio Dress Shirt Ozzy Black: Edytowane 16 października 200816 l przez ChOomik
Opublikowano 16 października 200816 l Autor Ta polówka adio bardzo brzydka, na targu są identyczne, jednak po znacznie niższej cenie. Już kiedyś wklejałem, najs.
Opublikowano 16 października 200816 l Autor Kupiłem se w H&M szaliczek i w croppie rękawiczki (były tanie i ciepłe- 24zł).
Opublikowano 17 października 200816 l http://www.yesstyle.com/en/Product.aspx?pi...amp;section=men Chyba już niedługo przyleci do mnie.
Opublikowano 17 października 200816 l niee no wszyscy jestescie tak beznadziejni ze o matko xD poza lukaszem ktory sobie jaja stroi.
Opublikowano 17 października 200816 l Gejowe. Luz. Przyjmuję krytykę , ale i tak obaj jesteśmy świadomi ,że za dwa lata sam taki kupisz ;]
Opublikowano 17 października 200816 l LOL za(pipi)iste spodnie są w tym sklepie, co to ma wogóle być ten kolorowy zamek? XD Edytowane 18 października 200816 l przez M4c