Junkhead 33 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 (edytowane) Ciuchy jak z rewii dla ludu pracującego, wypierdalaj z tym do paździocha na bazar. Edytowane 17 grudnia 2009 przez Junkhead Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 (edytowane) najki i tak idą dalej, za małe się okazały troche... a te z venezia się trochę rozeszły i je sobie zostawie. dla niewtajemniczonych: te butki to kopia (co zrobic) clarks' desert boots czyli kultowego już modelu co bardziej kumaci wiedzą o co chodzi, reszta niech zostanie przy pumach feriari, lacostach i innych dobrych butkach ;-) Edytowane 17 grudnia 2009 przez banny Cytuj
Gość Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Na tym zdjęciu z niggasem wyglądają fajnie. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 dobra banny wez nie pier*dol Cytuj
Ader 383 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 najki i tak idą dalej, za małe się okazały troche... a te z venezia się trochę rozeszły i je sobie zostawie. dla niewtajemniczonych: te butki to kopia (co zrobic) clarks' desert boots czyli kultowego już modelu co bardziej kumaci wiedzą o co chodzi, reszta niech zostanie przy pumach feriari, lacostach i innych dobrych butkach ;-) No jeśli coś jest Matju Łiliamsona lub Clarka Kenta to już zmnienia postać rzeczy i ze statusu ch.uj.owe momentalnie stają się kultowe,wręcz legendarne. Sorry banny: Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 No jeśli coś jest Matju Łiliamsona lub Clarka Kenta to już zmnienia postać rzeczy i ze statusu ch.uj.owe momentalnie stają się kultowe,wręcz legendarne. nie pogrążaj się - gdybys wykazywal sie choc minimalna wiedze z zakresu mody, moglbysmy normalnei porozmawiać, ale widocznie nie ejst to tu mozliwe. zreszta szkoda mi czasu na takie głupoty. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 A tak bardziej poważnie i bez obrażania. Banny, Moda modą i o ile clarks desert boots na tym murzynie wyglądają genialnie tak Twoje podroby zapewne wyglądałby mniej genialnie, tym bardziej jakbyś założył do nich czape drwala. Chodzi o umiejętne dobranie ciuchów, a nie ubranie nie pasujących do siebie, randomowych cichów z lumpeksu + podrob clarks desert boots, więc mog]łyś nieco zluzować ze zbędnej ironii i docinkami w stylu: nie pogrązaj sie, nie znasz sie na modzie, chodz sobie w lacostach itp. Swoją drogą, te Twoje clarks desert boots nie są wcale obciachowe o ile by się do niech dobrało odpowiedni fit. Co innego te najki, tu pojechałeś po bandzie i nawet ktoś tak niewtajemniczony jak ja powie Ci, że straszna wieś. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 (edytowane) nie pogrążaj się - gdybys wykazywal sie choc minimalna wiedze z zakresu mody, moglbysmy normalnei porozmawiać, ale widocznie nie ejst to tu mozliwe. zreszta szkoda mi czasu na takie głupoty. Jacykow się znalazł Mi szkoda czasu na zdobywanie wiedzy na temat mody bo to nigdy mi się nie przyda.Przyszłemu pracodawcy zapewne zaimponuje fakt,że znasz wszystkie modele butów na świecie i wszystkich projektantów.Dziewczynom pewnie też zaimponujesz swoją wiedzą,bo zawsze marzyły o facecie,który interesuje się moda bardziej niż one - to takie męskie. Fatalnie się ubierasz a nazywanie tego "modą" to znak,że jednak rolnicy na wsi wiedzieli już od dawna co jest trendy. Edytowane 17 grudnia 2009 przez Ader Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Banny, wyślij swoje CV do Lagerfelda, albo chociaż do Pshemko i im wklejaj drwalowe stroje. Kto wie może zostaniesz dyktatorem mody. Cytuj
Mati 6 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 on chyba w ten sposob manifestuje swoja innosc, no albo jak mowi Tori to kolejna prowokacja.. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 A tak bardziej poważnie i bez obrażania. Banny, Moda modą i o ile clarks desert boots na tym murzynie wyglądają genialnie tak Twoje podroby zapewne wyglądałby mniej genialnie, tym bardziej jakbyś założył do nich czape drwala. Chodzi o umiejętne dobranie ciuchów, a nie ubranie nie pasujących do siebie, randomowych cichów z lumpeksu + podrob clarks desert boots, więc mog]łyś nieco zluzować ze zbędnej ironii i docinkami w stylu: nie pogrązaj sie, nie znasz sie na modzie, chodz sobie w lacostach itp. Swoją drogą, te Twoje clarks desert boots nie są wcale obciachowe o ile by się do niech dobrało odpowiedni fit. Co innego te najki, tu pojechałeś po bandzie i nawet ktoś tak niewtajemniczony jak ja powie Ci, że straszna wieś. okej, ale nie oceniaj mnie teraz pod pryzmatem wczesniejszych rzeczy - jasne ze do tych butow nie zakladam czapki drwala nie mam za bardzo czasu cyknąć fotki, ale najczesciej teraz chodze w koszuli/swetrze (ciemne) ciemno-szary plaszcz dwurzędowy , spodnie z HM węzsze i te buciki/wyzsze trapery. wiadomo ,ze nie ubiore do tych butów kurtki ortalionowej i plecaka. swoja droga, tę czapeczke bedziecie mi wypominac do konca mojej kariery tu. no coz, trudno :-) lezy biedna na dnie szafy i czeka , az pojde w pole na buraki pozdrawiam hejterów :* Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 "Mi szkoda czasu na zdobywanie wiedzy na temat mody bo to nigdy mi się nie przyda.Przyszłemu pracodawcy zapewne zaimponuje fakt,że znasz wszystkie modele butów na świecie i wszystkich projektantów.Dziewczynom pewnie też zaimponujesz swoją wiedzą,bo zawsze marzyły o facecie,który interesuje się moda bardziej niż one - to takie męskie." Patrzac na to z drugiej strony, jezeli robisz wszystko w swoim zyciu dla szefa/dziewczyn, to Tobie brakuje jaj. Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Aderowi nie brakuje jaj, on po prostu pracuje z ludźmi. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 (edytowane) Aderowi nie brakuje jaj, on po prostu pracuje z ludźmi. Precisely. A w swoim zyciu robię wszystko by jak najlepiej mi sie żyło - wiedza o modzie mi w osiągnięciu tego celu nie pomoże. Jesli w tym przypadku mozna mówic o modzie. Edytowane 17 grudnia 2009 przez Ader Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 "A w swoim zyciu robię wszystko by jak najlepiej mi sie żyło" Czyli lizesz du,pe przelozonym itp? Cytuj
Mati 6 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Nie, lepiej powiedziec szefowi, ze jest palanem, wtedy o ile Twoje ego Cie nie r0z(pipi)i to zapewne wylecisz z roboty i dolaczysz do grona ludzi aktualnie nie pracujacych. Jesli lekkie przylizanie dupy ma mu pomoc w osiagnieciu tego czego chce to nie widze zadnych przeciwwskazan, trzeba byc cwanym by sobie poradzic w zyciu, ale i tak nie wiem jaki to ma zwiazek z moda i ubiorem Bannego :x Cytuj
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 No bo w końcu ubiór definiuje człowieka, czyż nie? Cytuj
Mati 6 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 A ja znam takie przyslowie - " nie szata zdobi czlowieka " , przyda sie na cos, czt nie ? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 Mi szkoda czasu na zdobywanie wiedzy na temat mody bo to nigdy mi się nie przyda.Przyszłemu pracodawcy zapewne zaimponuje fakt,że znasz wszystkie modele butów na świecie i wszystkich projektantów.Dziewczynom pewnie też zaimponujesz swoją wiedzą,bo zawsze marzyły o facecie,który interesuje się moda bardziej niż one - to takie męskie. A na rozmowy o prace i na randki też chodzisz po męsku? Nie umieć sie ubrać w dzisejszych czasach to lekkie kalectwo. Chyba, że powaznie wierzysz w to, że kobiety nie patrzą na wygląd, a w porządnej pracy (chyba, że pracujesz jako gornik pod ziemią, albo jak banny w polu) nie liczy się dobre pierwsze wrażenie przy kontakcie z ludzmi. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 Mi szkoda czasu na zdobywanie wiedzy na temat mody bo to nigdy mi się nie przyda.Przyszłemu pracodawcy zapewne zaimponuje fakt,że znasz wszystkie modele butów na świecie i wszystkich projektantów.Dziewczynom pewnie też zaimponujesz swoją wiedzą,bo zawsze marzyły o facecie,który interesuje się moda bardziej niż one - to takie męskie. A na rozmowy o prace i na randki też chodzisz po męsku? Nie umieć sie ubrać w dzisejszych czasach to lekkie kalectwo. Chyba, że powaznie wierzysz w to, że kobiety nie patrzą na wygląd, a w porządnej pracy (chyba, że pracujesz jako gornik pod ziemią, albo jak banny w polu) nie liczy się dobre pierwsze wrażenie przy kontakcie z ludzmi. Tak,bo to,że nie chodzę w drwalskiej czapie i ch.ujowych pustelniczych butach oznacza,ze nie umiem się ubrać.Gratuluję dedukcji. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 niezla napinka, dodam tylko ze ader ma racje. Ja bym chcial zobaczyc jak sobie Ceglus radzi w doroslym zyciu bez lizania dupy pracodawcy. Pewnie bedzie DJ Tiesto jak dorosnie. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 moze po prostu zazdroscicie chlopakowi - robi to co kocha, tworzy muze i tylko to się liczy dla niego. przez swoja prace i talent nie musi nikomu dupy lizac i to wlasnie was tak gnębi. jestesmy po prostu indywidualnościami, których wy nie możecie zrozumiec. świat zalewa szara masa koniec offtopa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi