Opublikowano 19 stycznia 201015 l No, niezła. Gdzie kupiłes i za ile? No i np. to jest fajny koncept, ale z jednej strony se czlowiek mowi, ze nie ma juz nascie lat i nie bedzie tak paradowal a z drugiej se mysli ,ze bedzie elo modny i wszystkie laseczki jego (no, poki co kontrolnie puscilem te bluze paru dupencjom na komunikatorach i glownie mowia, ze "czad"). Ciekawe jak gramatura i co jest z tylu. chce sie znowu poczuc mlody! Dobre dobre, ale rozmiar za duży. Ja w L chodzę ;-( Ta bluza w sumie też młodziezowa. sprowadzili to do PL i kosztuje 530 zl. W sensie, ze ch uj z takom zabawa.
Opublikowano 21 stycznia 201015 l h&m ale zdjecie z neta, to nie wiem czy w sklepach normalnie sie dostanie chcialbym ja miec kurde...
Opublikowano 21 stycznia 201015 l ta kurtala tyle kosztuje?: OOOOOOOOO ciepla jest? moglbys ZAFITOWAC w niej?? chce zobaczyc, jak lezy na czlowieczku. 5
Opublikowano 21 stycznia 201015 l Ano tyle, ale wziałem jak była jeszcze na przedjesiennej promocji za 220. Nie jest ciepła, bo to nie jest zimówka. Taki płaszczyk na jesień/wczesna zimę. Na żywo wygląda lepiej.
Opublikowano 21 stycznia 201015 l Nike Sb Stefan Janoski. 279zl Hmm, calkiem fpytke papucie. edit; (pipi), tematy mi sie podupczyly ;[ Edytowane 21 stycznia 201015 l przez Mati
Opublikowano 22 stycznia 201015 l ok a foto w wolnej chwili wyda? Jak znajdę granatową ściane Ej ziomal, nie badz taki do przodu, nie musisz chamstwem odpowiadac na grzeczna prosbe
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Jak to była chamska odpowiedź to faktycznie jestem Twoim ziomalem. eot
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Fajne te Janoski, tylko z ceną jak zwykle w polsce doj.ebali, dwa razy drożej niż w stanach Szkoda, że dzisiaj wszystkie buty skejtbordowe wyglądają podobnie. Janoski wyglądają prawie identycznie jak model Laced emerici.
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Ostatnio w nadziei na wiosnę kupiłem sobie trochę ciuchów na zbicie zimowego kaca: koszulki spodnie i mój ulubieniec - płaszczyk: W sumie to z wszystkiego jestem mega zadowolony.
Opublikowano 22 stycznia 201015 l Nono, wszystko zaje.biste oprócz tych jasnych rurek i płaszczyk też taki średni IMO, za to koszulka z gitarą wykur.wista <ok> Skąd?
Opublikowano 22 stycznia 201015 l janoski to jeden z lepszych modelow nike ostatnio, ale ta kolorystyka jest CH.UJ,OWA. te jasne spodnie dobre, TH? ile?
Opublikowano 22 stycznia 201015 l wiki - na allegro wyciupałem wszystkie 3 koszulki z hameryki mi lecą. Koleś ma nick RobinL65, taką miał tylko jedną, ale możesz się przyczaić. Ma jeszcze jedną, ale z Telecasterem i piecykiem. banny - Zgadza się, TH, dałem za nie 181 złociszy z wysyłką kurierem, nie tak najgorzej. I też na allegro znalazłem, jeden koleś sprzedaje mnóstwo fajnych spodni z TH i innych porządnych marek - denimgalery.