Opublikowano 23 stycznia 201015 l Nerko - pw Tori - specjalnie obejrzałem dokładniej te spodnie, są wszystkie metki itd. poza tym jakościowo są super, nie znam się szczególnie, ale w tej cenie na pewno warto ; )
Opublikowano 24 stycznia 201015 l Szukam takich zwykłych plastikowych okularów przeciwsłonecznych, najlepiej jakieś kolorowe np zielone, białe. Takie jak to: Pilnie potrzebuje XD OK. Znalazłem takie zwykle nerdy na allegro xD. Sorry za zamieszanie. Edytowane 24 stycznia 201015 l przez Czappi
Opublikowano 24 stycznia 201015 l ok a foto w wolnej chwili wyda? pytałeś banny o ten płaszcz z hamu, jak wygląda na człowieku. Ja Ci wiele nie pomoge, bo jak zrobie fotkę 2megapikselową komórką to wyjdzie jak granatowa plama, a nie płaszcz. Ale łap fote z allegro, szukałem sobie krawata no i natrafiłem na podobny płaszcz co go widziałeś, a i nawet licytacja jest więc wyhaczysz po taniości. http://moda.allegro.pl/item890849091_h_m_meski_plaszcz_r_52_m_nowa_kolekcja_2009.html W sklepie ten płaszcz kosztował 270 bez promocji, z promocją 220. Aha, aukcja nie moja, jakiegoś randomowego typa
Opublikowano 24 stycznia 201015 l Szukam takich zwykłych plastikowych okularów przeciwsłonecznych, najlepiej jakieś kolorowe np zielone, białe. Takie jak to: http://img.skatewarehouse.com/new_big/CHSWSG-1.jpg http://img.skatewarehouse.com/new_big/SJSGGG-1.jpg Pilnie potrzebuje XD OK. Znalazłem takie zwykle nerdy na allegro xD. Sorry za zamieszanie. Proponuje poszukać w lato na sopockich straganach na deptaku.Ceny od 10 do 20 zł. Edytowane 24 stycznia 201015 l przez Hubi.
Opublikowano 28 stycznia 201015 l Hhe, żałuje, ze nie mam aparatu to bym zrobił zdjęcie mojego nowego nabytku:) Zaszalałem i wypaczyłem na promocji fajną wariację tych sweterków w serek. A mianowicie, kupiłem sobie rozpinaną bluzę z kapturem w typowo luzackim kroju z tym, że właśnie ma ww wzorek w serek:) Biało-niebieska. Idealna na potańcówki:)
Opublikowano 28 stycznia 201015 l lol, co to jest wzorek w serek? Hrubaz sie domyslił, a Ty nie:) o czym to świadczy? Edytowane 28 stycznia 201015 l przez gekon
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Jesteś niedouczony. Istnieje coś takiego jak mowa regionalna i u mnie sie mowi wzorek w serek a innych wzór w norweską kratę
Opublikowano 29 stycznia 201015 l moim zdaniem w serek to może być dekolt, ale ja się przecież nie znam
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Tak szukam po googlach i w sumie nie moge znaleźć czegoś takiego jak norweska kratka . Nie wiem skąd to znam. Ale miałem na myśli te pionowe romby. A gekonowi się mogło pomylić przez to, że dużo swetrów w serek ("dekolt") ma ten wzór.
Opublikowano 29 stycznia 201015 l no cos ty, w gwarze regionalnej szkocka krata to serek a jaki związek ma szkocka krata z rombami, to też nie wiem Edytowane 29 stycznia 201015 l przez Qra
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Czy im przypadkiem nie chodziło o norweską kratkę, a nie szkocką. Owszem norweskiej kratki nie ma, chodziło pewnie o wzór norweski/norweski sweter.
Opublikowano 29 stycznia 201015 l Zagubiłem się. Ale podsumowując, mamy norweskie swetry, szkocką kratę i dekolty w serek. 600
Opublikowano 29 stycznia 201015 l no cos ty, w gwarze regionalnej szkocka krata to serek a jaki związek ma szkocka krata z rombami, to też nie wiem moze chodzilo o kroj swetra, ktorego dekolt przypomina ksztaltem serek ? (trojkatny) albo chodzilo im o krate szkockiej. http://a01.cdn.a.pl/Zdjecie-2795/Whisky-Szkocka-Johnnie-Walker-Red-Label-700ml-Full.jpg
Opublikowano 30 stycznia 201015 l skombinuj lepiej aparat bo nikt sie nie domysla jak wygląda ta Twoja super elo bluza a w serek może być kołnierzyk/dekolt a nie wzorek
Opublikowano 9 lutego 201015 l LEVIS SLIM STRAIGHT kupiłem, proste i tanie. Śmierć typom, którzy płaczą, że w dzisiejszych czasach nie można kupić ubrań bez napisów, przetarć i sztucznych penisów w komplecie. *zdjęcie z internetu (ja mam jaśniejszą karnacie niż ten typek), ale przedstawia włsśnie zakupione jeansy oraz bluzę o którą kiedyś toczyłem spory i wyszło na to, że jest to bluza w norweski serek w kratę
Opublikowano 9 lutego 201015 l norweski serek w kratę jak dla mnie to są romby Edytowane 9 lutego 201015 l przez Qra