Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

Nerko - pw

Tori - specjalnie obejrzałem dokładniej te spodnie, są wszystkie metki itd. poza tym jakościowo są super, nie znam się szczególnie, ale w tej cenie na pewno warto ; )

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 467,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Szukam takich zwykłych plastikowych okularów przeciwsłonecznych, najlepiej jakieś kolorowe np zielone, białe. Takie jak to:

CHSWSG-1.jpg

SJSGGG-1.jpg

Pilnie potrzebuje XD

OK. Znalazłem takie zwykle nerdy na allegro xD. Sorry za zamieszanie.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

ok a foto w wolnej chwili wyda?

pytałeś banny o ten płaszcz z hamu, jak wygląda na człowieku. Ja Ci wiele nie pomoge, bo jak zrobie fotkę 2megapikselową komórką to wyjdzie jak granatowa plama, a nie płaszcz. Ale łap fote z allegro, szukałem sobie krawata no i natrafiłem na podobny płaszcz co go widziałeś, a i nawet licytacja jest więc wyhaczysz po taniości.

http://moda.allegro.pl/item890849091_h_m_meski_plaszcz_r_52_m_nowa_kolekcja_2009.html

W sklepie ten płaszcz kosztował 270 bez promocji, z promocją 220.

Aha, aukcja nie moja, jakiegoś randomowego typa

Opublikowano

Szukam takich zwykłych plastikowych okularów przeciwsłonecznych, najlepiej jakieś kolorowe np zielone, białe. Takie jak to:

http://img.skatewarehouse.com/new_big/CHSWSG-1.jpg

http://img.skatewarehouse.com/new_big/SJSGGG-1.jpg

Pilnie potrzebuje XD

OK. Znalazłem takie zwykle nerdy na allegro xD. Sorry za zamieszanie.

Proponuje poszukać w lato na sopockich straganach na deptaku.

Ceny od 10 do 20 zł.

Edytowane przez Hubi.

Opublikowano

Spróbuj szczescie na odpuście

Ile dales za swoje?

Opublikowano

Hhe, żałuje, ze nie mam aparatu to bym zrobił zdjęcie mojego nowego nabytku:) Zaszalałem i wypaczyłem na promocji fajną wariację tych sweterków w serek. A mianowicie, kupiłem sobie rozpinaną bluzę z kapturem w typowo luzackim kroju z tym, że właśnie ma ww wzorek w serek:) Biało-niebieska. Idealna na potańcówki:)

Opublikowano

Na potańcówki w remizie chyba.

Opublikowano

lol, co to jest wzorek w serek?

Hrubaz sie domyslił, a Ty nie:) o czym to świadczy?

Edytowane przez gekon

Opublikowano

że Hrubaz i ty znacie głupie, idiotyczne i bezużyteczne wyrażenia? :teehee:

Opublikowano

Jesteś niedouczony. Istnieje coś takiego jak mowa regionalna i u mnie sie mowi wzorek w serek a innych wzór w norweską kratę

Opublikowano

moim zdaniem w serek to może być dekolt, ale ja się przecież nie znam

Opublikowano

Tak szukam po googlach i w sumie nie moge znaleźć czegoś takiego jak norweska kratka :D. Nie wiem skąd to znam. Ale miałem na myśli te pionowe romby. A gekonowi się mogło pomylić przez to, że dużo swetrów w serek ("dekolt") ma ten wzór. :geek:

Opublikowano

no cos ty, w gwarze regionalnej szkocka krata to serek :excl:

a jaki związek ma szkocka krata z rombami, to też nie wiem

Edytowane przez Qra

Opublikowano

Czy im przypadkiem nie chodziło o norweską kratkę, a nie szkocką. Owszem norweskiej kratki nie ma, chodziło pewnie o wzór norweski/norweski sweter.

Opublikowano

Zagubiłem się. Ale podsumowując, mamy norweskie swetry, szkocką kratę i dekolty w serek.

600

Opublikowano

Sweterek we wzorek w norwerski serek w kratę!

Opublikowano

skombinuj lepiej aparat bo nikt sie nie domysla jak wygląda ta Twoja super elo bluza

a w serek może być kołnierzyk/dekolt a nie wzorek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

LEVIS SLIM STRAIGHT kupiłem, proste i tanie. Śmierć typom, którzy płaczą, że w dzisiejszych czasach nie można kupić ubrań bez napisów, przetarć i sztucznych penisów w komplecie.

327833020_5bac092bff_o.jpg

*zdjęcie z internetu (ja mam jaśniejszą karnacie niż ten typek), ale przedstawia włsśnie zakupione jeansy oraz bluzę o którą kiedyś toczyłem spory i wyszło na to, że jest to bluza w norweski serek w kratę

Opublikowano

norweski serek w kratę :teehee:

jak dla mnie to są romby

Edytowane przez Qra